אני משחק את 2... אחד המוצדקים!! שיצאו משחק באמת טוב.
L Lillith Dirge New member 19/9/07 #156 משחק כזה תפקידים. בוחרים דמות, ויש עלילה בעיקרון. ומשימות ושטויות כאלו.
T The Cat Woman New member 17/9/07 #45 ../images/Emo31.gif../images/Emo7.gif "i just can't help myself i'm feeling like i'm going out of my head..." זהו. חרא מצברוח. אוף. לא ברור למה.
../images/Emo31.gif../images/Emo7.gif "i just can't help myself i'm feeling like i'm going out of my head..." זהו. חרא מצברוח. אוף. לא ברור למה.
L lacrimosa girl New member 17/9/07 #46 /tapuzforum/images/emo24.gif/tapuzforum/images/emo23.gif אוהבת.*שולחת אנרגיה חיובית*
T The Cat Woman New member 16/9/07 #23 ../images/Emo45.gifקניתי מעילללל!!!!!!! 400 ש"ח... אאוץ'! אבל מהמם! ו... כן, אמצע הקיץ... אבל אני טסה בקרוב אז אין לי ממש ברירות.
../images/Emo45.gifקניתי מעילללל!!!!!!! 400 ש"ח... אאוץ'! אבל מהמם! ו... כן, אמצע הקיץ... אבל אני טסה בקרוב אז אין לי ממש ברירות.
S shirlapes New member 17/9/07 #85 תתחדשי 400 ש"ח זה בסדר למעיל, אני בטוחה שזה שווה את זה. ד"א, "תמונה אחת שווה אלף מילים"
1 10th Man Down New member 16/9/07 #24 נמנמ ממש נמאס לי מזה שלא שמים עליי. ולא רק ה'חברים', שמהם אין בעיה להתנתק קצת- אלא גם בבית. אולי כשאתגייס יפסיקו לראות אותי כאן כמובן מאליו...
נמנמ ממש נמאס לי מזה שלא שמים עליי. ולא רק ה'חברים', שמהם אין בעיה להתנתק קצת- אלא גם בבית. אולי כשאתגייס יפסיקו לראות אותי כאן כמובן מאליו...
L lacrimosa girl New member 16/9/07 #25 *לא שמה עליך* סתם./tapuzforum/images/emo24.gif ו-איפה נפגשים וזה?
B blacknwhite New member 16/9/07 #28 לא בא לי פנימיה. לא בא לי ללמוד. בא לי הביתה. אבל אני בסדר יום משעמם רצח אבל לפחות לא קשה מדי או משהו P: אין לי כוח לספורט בערב! אין לי כוח לכלום, תכל'ס. אני די רוצה הביתה\= רוצה להתבטט לנצח!
לא בא לי פנימיה. לא בא לי ללמוד. בא לי הביתה. אבל אני בסדר יום משעמם רצח אבל לפחות לא קשה מדי או משהו P: אין לי כוח לספורט בערב! אין לי כוח לכלום, תכל'ס. אני די רוצה הביתה\= רוצה להתבטט לנצח!
A Amir Noy New member 16/9/07 #31 ../images/Emo45.gifלהתבטט לנצח!../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif
D dralan New member 17/9/07 #48 /tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif יום שני יום טוב!