/tapuzforum/images/emo42.gifשרשור /tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif שבועי ./tapuzforum/images/emo29.gif

dralan

New member
הם עדיין לא רשמו אותי לאוניברסיטה

וביום חמישי כבר הועדת קבלה

dralan

New member
זה בדיוק הפיגור!! /tapuzforum/images/emo46.gif

אין הסבר, הם רק בודקים כל הזמן! אני לא יודע כבר מה לעשות...

The Cat Woman

New member
מזהבודקים? הגיע הזמן להפסיק לבדוק את זה!

בפעם הבאה שעונה לך איזה חייל/ת תבקש ישר את המפקדים שלהם, אולי הם לא טורחים לעשות יותר מדי והנושא מתעכב. ותפציץ אותם במכתבים!!! אה... ותגיד להם שלפחות יתנו לך ללכת לוועדת קבלה ביום חמישי ויסיימו את תהליכי הרישום אח"כ, אחרי הכל- זו לא אשמתך שהם מפגרים. =\

dralan

New member
ביום חמישי הצבא אמור לתת תשובות

סופיות מי התקבל ומי לא. יש גם ועדת חריגים ביום ראשון שאחרי. בכל מקרה יש סיכוי שהבעיה שלי נפתרה, מחר בבוקר אני אדע בודאות

dralan

New member
למה אתה יודע אחרת?

ככה הבנתי מקד``צ וגם האוניברסיטה אמרה שצריך להרשם ממש בדחיפות - בגלל זה נתנו לי לשלוח את הטפסים של השחזור הרשמה בפקס ולא בדואר רשום וזה

אזירפאל

New member
כתוב באתר עולים על מדים שיהיו תשובות סופיות

בחופשת סוכות. ואילו טפסי שחזור הרשמה?

dralan

New member
טוב אני לא יודע..

והטפסים האלה זה בגלל שצהל היקר איבד את הטפסים המקוריים שלי אז עכשיו אני צריך למלא אותם שוב ולשלוח לאוניברסיטה

lacrimosa girl

New member
/tapuzforum/images/emo42.gif/tapuzforum/images/emo79.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif יום שני.

שרשרו ל~כאן~, אתם לא מוגבלים! ><

lacrimosa girl

New member
^^

עשיתי את המבחן מעבר במתמטיקה!!! והוא אפילו לא היה כשלון מוחלט!
עניתי על כל השאלות והצלחתי להגיע לפתרון סופי, יש לי בטוח 50 נק' על השאלות בגאומטריה ונראה לי שבהסתברות היה בסדר, לגבי אי שיוויונים אני לא בטוחה כי יצאה לי תשובה עם שורש 2 ואני גרועה בשורשים, ותמיד מתבלבלת איתם. אבל- עברתי!!! ^___^
והיה ממש נחמד אתמול [: אני אעלה תמונות בשיעור הבא, כי המעפנים מאקולוגיה עושים ניסויים או משהו בכיתה שלנו

LadySilkworm

New member
גאד!!!!! :mad:

איזה בי"ס של אינפנטילים יש לי, בחיי!!! אני מביאה למזכירה אישור הורים, היא אמרה לי שהיא לא יכולה לקבל את זה כי אין תאריך. כן, אבל לכל מי שמזייף אישור הורים היא כן נותנת לצאת, גם כן. אני מסבירה לה שעה שסיימתי ללמוד, והיא נותנת לשני ילדים אחרים לצאת. איזה חתיכת מפגרת!!!! אצלנו בבי"ס מותר לתלמידי כיתה י"א לצאת,, אז מה הבעיה שלה?! אוף, וחוצמזה אין לי מצברוח.

The Fantasy

New member
המ

אח שלי מפגר ו$%^#$#$%@#!%!@#$%@# ואני שונאת אותו!!! אעעעעעע רציני בא לי להרוג אותו$%@#$%@#$!@ למה לעזעזאל צריכים להיות אחים קטנים? אחים קטנים זה השטן!!!!!!!! מזל שאני עפה מפה בחמישי..לא צריכה לסבול אותו עוד הרבה
מחר אחת מהחברות הטובות מתגייסת..
חרא של יום..סעמק#$^#%
לפחות אנחנו הולכות היום [כנראה] לחברה הזאת להיות איתה קצת לפני שהיא הולכת לנו מחר
עוד 3 ימים.................................................
משהו אחד טוב שעשה לי את היום-שני מפורום 30סטמ
היא ענקית. אני מתה עליה. היא פגשה את הלהקה בלונדון, אחרי שהיא הייתה בהופעה מדהימה שלהם שם [רקדניות, הגיטריסט ניגן בכינור באמצע ההופעה וכולם בכו..ועוד הרבה..] והיא נתנה להם את הספר שהכנו ביום קידום
והמתופף אמר לה "תודה תודה תודה תודה" והחזיק לה את הידיים. אני כ"כ אוהבת אותם ואותה

Lillith Dirge

New member
אחים קטנים...

נועדו לזה שהשכל שלך יצא מדעתו. מנסיון, אני מתמודדת עם 2 יצורים ><

The Fantasy

New member
גם לי יש 2 קטנים ממני.

אבל אחד בן כמעט 17, אז הוא לא מזיק. והוא גם די כמוני, ושומע אותה מוזיקה כמוני. אז אנחנו מסתדרים יותר. הקטן הוא ערס צעצוע כזה בן 13, ששומע דיכאון ומזרחית והוא משוגע ומעצבן ורראארארא#$^#^ וכן צודקת לגבי המשפט הראשון שאמרת

Lillith Dirge

New member
את במצב טוב.

לי יש אחות בת 12, שעכשיו מתחילה להתלהב מאבריל לאבין -צר לי לכל מעריצי העכבר הזאת. היא פשוט לא עושה לי את זה- ועכשיו היא חורשת על סינרגיה. וזה עושה לי רע רק מלעמוד לידה ולשמוע אותה שרה. ואח שלי. אני חושבת שהוא אמממ בן 9? לא יודעת לא עוקבת אחרי הגיל שלהם. אבל הוא יותר גרוע... כן הוא אוהב סינרגיה אבל הוא טוען שהמוזיקה שאני ואבא שלי שומעים זה רעש. והוא גם אוהב מזרחית. והוא כזה, ערס מצועצע שחש את עצמו. מזל שהוא על רטלין... אחרת עוד חלונות בבית היו נשברים.

lacrimosa girl

New member
יש לי 3.

2 בנות ובן, ועוד בן אחד בדרך. >< לפחות אני בפנימיה ואני לא אכיר את היצור המכוער החדש. =/ ואחותי היא אימווו בטירוף! כזאת פוסטמה לא פגשתי בחיים שלי X_X אח שלי בן 9 או משהו כזה והוא פשוט אדיוט שמן ומכוער, חנון מפגר כזה, ומטומטם ממש. ואחותי בת ה7 פקצה. =/

Liquid Dreams

New member
ומה זה אחים גדולים אתן יודעות? ;;

עש היום אח שלי [כמעט 16] מדגיש בכל הזדמנות שבגלל שאני קטנה יותר אני לא מבינה והוא יותר חכם ממני וכל מיני שטויות חסרות הגיון שכאלו ><

למעלה