/tapuzforum/images/emo42.gif שרשור /tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif שבועי.

e b 2 2

New member
../images/Emo31.gif הבטן!!!!

כואבת לי הבטן!!!! זהו

lacrimosa girl

New member
../images/Emo31.gif הצ'אט לא עובד ;[

נשארנו ממש מעט בנות בפנימיה, רק אני ועוד איזה 4, אז הכנו לנו ארוחת ערב קומפלט- אומלט גבינה וחביתת ירק
אז האומלט גבינה יצא דוחה כי זו היתה גבינה של יבנה, ואיכשהו שכחנו את החביתת ירק הסופר-מושקעת [כן בטח... כולה עגבניה וגמבה
] על האש וגם איכשהו נפלה עליה גבינה צהובה [אל תשאלו O_ם], והתוצאה היתה משהו מקושקש עם גבנ"צ ונקודות 'גלי אדומות רוטטות. ועוד אכלתי מזה
בלעע. כואבת יל עכשיו הבטן. לכו תדעו מה היה בגבינה :X

Shusho

New member
נמנממנמממממ

איזה חמור גרם לי להשאר עד רבע לשבע סתם. סתם. סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. שונאת אותו
תפסתי טרמפ בטרמפיאדה עד לפ"ת, עשר דקות הליכה מהבית שלי :) והוא שם את הדיסק החדש של dream theater ועשה מן עיקוף שלא קיצר לו את הדרך אבל גיליתי שבילים מגניבים וחח סתם, היה כיף. סוף סוף לא נפלתי על איזה איש קבע ממורמר.
מחר אני באה עד חמש וחצי בשביל להיות מזכירה של בן אדם שנמצא בחופש.
גם במשך כל סוכות.
מחר יש לי זמן להתחמק לחד"כ DDD:

מנמנ..

:אבא נוסע לטיול מחר,מה שאומר שהאוטו שלי ורק שלי למשך יומיים שלמים
:כואב לי הגב><

shirlapes

New member
אני ../images/Emo3.gif

לפני כשנה+ ביצעתי בפיתוח קול את uninvited של אלאניס מוריסט, ולדעתי החרבתי אותו. עכשיו בדרך חזרה הביתה שמעתי חידוש לשיר הזה שכ"כ הרס את כל היופי של השיר, אפילו יותר ממני! הוו...וזה גורם לי להרגיש תחושת סיפוק לא ברורה.
ממש הולך לי בעבודה.
...וכנראה שלא יהיה לי פיתוח קול השנה. וגם לא לאפלנד. או שיעורי ציור. *הכניסו קללה לפה*

dralan

New member
מדהים כמה מהר הכול יכול להשתנות

/tapuzforum/images/emo31.gif/tapuzforum/images/emo31.gif/tapuzforum/images/emo31.gif עד לפני שעתיים היה לי יום ממש נחמד, ואז... אוף זה כל כך פתאומי וכל כך מגעיל :S

lacrimosa girl

New member
זה באמת מעצבן =/

/tapuzforum/images/emo24.gif//tapuzforum/images/emo201.gif//tapuzforum/images/emo23.gif

dralan

New member
תודה

נו לפחות את האייקונים שלך אני מסוגל לראות (את כותבת מהפלא?)

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifיש הרבה! (הרבה דברים, אין כסף../images/Emo7.gif)

הייתי בת"א וסופסוף מתנת היומולדת לידידי היקר מוכנה... טוב שלא התעכבתי עם זה שנתיים.
אין לי כסף
זה כי קניתי שק"ש לקור קיצוני (-10) ועוד כמה דברים לטיול.
אני רוצה לקנות בגדים מZARA יש שם חולצות ממש ממש יפות!!!
לא אסלח לעצמי אם לא ארביץ איזו קניה בשבועיים הקרובים... |מפונקת| אבל אין לי כסף כרגע לזה
או כמעט לכל דבר אחר.

lacrimosa girl

New member
/tapuzforum/images/emo28.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif יום שני.

טקס פולין של י``ב היום ^^

mary06

New member
../images/Emo4.gif

בעע
איכשהו השלתי 2 קג..לא טוב
מקווה שישתפר עד סוף היום

Lillith Dirge

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

יום קצר
ארוחת צהריים עם ההורים במסעדה טעימה :p
אלכס בא אליי מחר 3>
שיחה נהדרת עם שירעסקסית אתמול שעושה טוב.
זריקה בתחת של ויטמינים -רק עוד 18-
יש לי עוד 18 כאלו :'(
עייפות מפתיעה. יום טוב :D

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifופל בלגי עם הר גלידה וסירופ שוקולד../images/Emo99.gif

היה בא לי אתמול משהו מתוק... איזה עוגת שוקולד חמה כזאת, סופלה, משהו טעים... אז שמנו פעמינו לנאפיס הקרוב (אשדוד לצורך העניין- לא כזה קרוב) וטחנתי וואפל בלגי שלם ל-ב-ד |שמנה| וזה היה כזהההה טוב
אמאלה. ו... אני צריכה לקנות כמה דברים היום. ומחר אני מקווה שיהיה יום חזק בעבודה כי אני צריכה כסף.

The Cat Woman

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo7.gif בא לי לבכות ../images/Emo7.gif

אני לא יודעת איך ומה לעזאזל עושים עם הלימודים הארורים האלה... למה אף אחד לא מסביר? למה באתרים של מכללות ואוניברסיטאות אין אף פעם את תנאי הקבלה? מה אנחנו, כלבים?
פחות או יותר החלטתי מה אני רוצה ללמוד. אבל אני לא מוצאת את תעודת הבגרות שלי, אין לי מושג מה הציונים שלי היו או כמה יחידות כל דבר (חוץ מהברורים מאליהם כמו המקצועות המורחבים, מתמטיקה ואנגלית), אין לי מושג איך לעזאזל אני משיגה את תעודת הבגרות שוב... לאן היא נעלמה למען השם? טוב.. אמ... עברו איזה 3 שנים מאז... אז אני די מבינה את סיבת היעלמותה... אבל עדיין- לאן לעזה היא נעלמה?! פסיכומטרי- לא רוצה לעשות עוד הפעם
סתם יגזול לי זמן יקר מהחיים. אז... אני ממש תקועה. ובאסה לי. ואין לי זמן לשטויות ולמחקרים האלה. ולמבחן "אמירים" וחרטא של קבלה לאוני' ולא רוצה ללמוד באשקלון
עדיף למות קודם. טוב... הלכתי לחתוך ורידים. להית'.

למעלה