/tapuzforum/images/emo42.gif שרשור /tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif שבועי.

The Cat Woman

New member
מה זה כ"א בינ"ל?

כ"א בשבילי זה כוח אדם... אז אם התכוונת למשהו אחר- אנא בלי ראשי תיבות... אני לא שומרת כשרות אז אני לא מתכוונת לקחת איתי אוכל או משהו. גם כאילו- הכובד... אני תרמילאית. זה ממש מיותר. ו.. אמ... ביטוח ALL IN של הראל מכסה הכל so don't worry

lacrimosa girl

New member
כרטיס אשראי. ויזה וכאלו

שאפשר להשתמש בו גם בחו``ל./tapuzforum/images/emo3.gif

היויו

New member
../images/Emo45.gif

ולאור מה שהוא אמר בראיון - הוא אף פעם לא ישיר את זה יותר...
חבל, שיר יפה

The Fantasy

New member
איזה שיר זה?../images/Emo122.gif

אני עדיין לא טובה בראשי תיבות האלו. [גם בצבא אגב, אני לא מבינה בשיט מה הם רוצים מחיי
]

היויו

New member
מה שעלומה אמרה.

והדוגמה על האוכל היתה דוגמה לזה שאיבדו לו את המזוודה, לא את האוכל...
ביטוח כבודה זה דבר חשוב, רציתי פשוט להבהיר את זה.

The Cat Woman

New member
ביטוח הראל ALL IN כולל הכל כמו שאמרתי

ציוד, חיפוש חילוץ והצלה, בריאות ועוד כמה שטויות... לא התעמקתי... בגלל זה הוא גם כ"כ פאקינג יקר. והיום בדיוק עשיתי ויזה בינ"ל
אז כן, יש לי ויזה בתאוריה. עוד 10 ימים תהיה לי ויזה רשמית. ברכוני- כרטיס האשראי הראשון שלי! ^^ עד כה נמנעתי מזה והלך לי ממש טוב מבחינה כספית כשכל חברי שקעו בחובות
אבל נו מה לעשות... כשאין ברירה, אין ברירה.

נמנמ

נחמד לי
אין לי כוח לעבוד היום
אני לוקחת היום את הוואנס (הנעליים לא האלבום
) שמגיעים לי מהעבודה

היויו

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo207.gif דיסטורטד יחממו את היהודים...

יש קטע שלהם , רידמפשן, בYNET. שווה לשמוע, לדעתי, קטע יפה
(אפילו נדנדתי את הראש בעבודה
)

The Cat Woman

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo46.gifתלשו את הפוסטרים, לא יאמן!

תליתי פוסטרים אתמול בערב יחד עם ידיד שלי בכל התיכונים בעיר, בתיכון אחד אפילו נכנסנו ותלינו על הקירות
הם בטח מחפשים את העבריינים שביצעו את העוולה הזו... משעשע. בכל מקרה, היום ראיתי שהוסרו הפוסטרים באחד מבתי הספר... ממש מרגיז. אני מקווה שבשאר התיכונים הם נשארו. או שלפחות התלמידים זכו לראות אותם... אררגגגג כזה מעצבן! אבל מה שכן- על לוחות המודעות הם נשארו וגם במרינה הדבקתי ממש הרבה והם נשארו שם. היום יש ערב במה פתוחה, מה שאומר הרבה פריקים... הרבה פריקים שיראו את הפוסטרים.

lacrimosa girl

New member
הו פיכ =/

חברה שלי הרגע התקשרה ממד"א רחובות ואמרה שתלשו את הפוסטר שהיא תלתה ליד הקניון...=/ אבל יש פוסטר מול הקניון באשדוד [אחד מהם XD] ובטאוור רקורדס שם. ^^

למעלה