/tapuzforum/images/emo42.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gifיום ראשון!/tapuzforum/images/emo29.gif

lacrimosa girl

New member
/tapuzforum/images/emo42.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gifיום ראשון!/tapuzforum/images/emo29.gif

השבוע האחרון של השנה ^__^

Super Alonit

New member
גם בישראל קר לפעמים, תאמיני או לא../images/Emo6.gif

הבוקר בחוץ בתור לתיאוריה (הוא משתרך למרחקים... עינוי צרוף) אני רעדתי(!) מקור! זה בירושלים אבל עדיין, ישראל (ועוד הבירה, אז לא לזלזל
).

lacrimosa girl

New member
סיפור ארוך...

שכולל צמיד ניטים, מכשפה מרושעת ובעיקר עצלות מטורפת בחמישי אחר הצהרים

dralan

New member
אוף ><

כמה עוד טרטורים הצבא הארור עוד יכול להעביר אותי במיונים לעתודה??? שיגעו אותי לגמרי כבר! /tapuzforum/images/emo46.gif

dralan

New member
המשך

/tapuzforum/images/emo45.gif הסתובבתי עם אורלי בת``א במשך שעתיים והיה כ``כ כיף!!! :] (חבל רק שכ``כ מעט זמן. בכל זאת לא ראיתי אותה כמעט שנה...) /tapuzforum/images/emo45.gif קניתי חולצה של דראקוניין ב55 ש``ח במקום 70 ^^

The Fantasy

New member
המ..

בטח נלך היום לקנות מתנת גיוס לחברה.
אתמול קיבלתי מתנת גיוס ראשונה
עוד 11 יום

Liquid Dreams

New member
להלהלהללהלה

היה תולדות האמנות ובניגוד למה שכולם אומרים לי כל הזמן זה לא היה ~כזה~ משעמם
היה מתמטיקה >_> והושיבו לידי את הילד הכי מעצבן, והוא כל השיעור שר ומדבר על האלופה ואוף איתו ><

lacrimosa girl

New member
המממ.

הגעתי בבוקר לבצפר וגילית שחברה שלי נעלה את הדלת והבריזה! היא תבוא רק מחר!! אז אני ושרית ישבנו שעה מול הדלת הנעולה והתחרפנו לחלוטין!! XDDD שרתי לה שיר שליוותי בפריטה על מגב שהלך משהו בסגנון "לאמא הייתה כבשה מהה מהה מהה ולכבשה קראו שרית מהה מהה מהה ושרית אכלה אממ חסה מהה מהה מהה" והסוף היה שמיכאל עשה משרית קבב ושישליק.
אבל יצא שהברזנו מהתפילה שהיתה ארוכה כמו הגהנום
התבטלה שעה אחרונה תנ"ך ^^
אבל היו לפניה 3 שעות
היה לי ממש, ממש טוב במתמטיקה! התחלנו ללמוד ל06 וממש הבנתי [מה אני אופטימית, כולה שיעור ראשון...
]
אני מתכננת ניתוח שיר להיום אם אספיק להקליד אותו [:

:/

:צה"ל כאלה זונות!!!!!!!!!!!!!
דחו לי את הגיוס ל-13 בנובמבר.הלוואי שיישרפו!שונאת אותם
אני כ"כ עצבנית><
:אנערף..אין..

סנעיר

New member
פששש...כבר סוף דצמבר?

ידעתי שמשהו לא הגיוני בשעון הזה...
יום ראשון, השעה 16:00, ואני עדיין פה. נתחיל בזה.
עוד שבוע של שכונה- מגיע בראשון בלילה ויוצא ברביעי בבוקר. אין לי מושג על מה הצבא משלם לי, אבל במקרים כאלה לא שואלים שאלות...
השלמתי עם העובדה שיצר הבזבזנות שלי מתחרה בכבוד בליגה של הצפונבוניות הטחונות ביותר, ושאני בנאדם שברגע שיש לו כסף הוא יהנה לשפוך אותו על דברים שאף אחד לא צריך. לרגל כך קניתי את משולש הגומי הזה ששומר שהדלת תשאר פתוחה [יש לזה שם בכלל?!]
סופסוף אני מפסיק להיות שמן בטלן וחוזר למשטר אימונים קפדני- הכדורעגל בא איתי לבסיס [עכשיו צריך למצוא מה להשאיר בבית במקום...אני נוטה לכיוון הנשק
]
אין לי מה לכתוב ב-

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

התחלנו ללמוד ביאליק בספרות מורחב
הכניסיני תחת כנפך
אני מתה מעיפות. יום ארוך במתמטיקה זה רשע.
אם השוודי לא יתחבר בשעה הקרובה זה אומר שהוא כבר לא יתחבר בכלל. למשך כל השבוע הקרוב
(הוא מתחבר רק בסופי שבוע והשבוע משום מה נעלם לו
)
לפחות השבוע הזה קצר
גזענית מפגרת מלאסט אפאם שמחרפנת לי את הצורה

למעלה