/tapuzforum/images/emo42.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gifיום ראשון!/tapuzforum/images/emo29.gif

מה מצטערת?

לא אשמתך שלמדתם חומר אחר.... המון תודה בכל מקרה!
באמת לא אהבת? מאוד המליצו לי עליו... ראינו את בעלת הארמון גם בתור מחזה. גאד זה היה כל כך מצחיק
השחקנים היו מפגרים לגמרי.

tbents

New member
כי..כי..

רציתי לעזור..
ולוד'ת למה לא אהבתי, הספר בסדר, אבל לא משו מיוחד. תקראי, אולי את תאהבי:) אפע'ם לא חבל לקרוא ספר, לדעתי. בעלת ארמון במחזה? חחחח יכוליות נחמד. אני רציתי לראות את אנטיגונה..או ילדי הצל, שאני לומדת השנה:)

היויו

New member
יאאא... אנחנו למדנו את המלט והחטא ועונשו

שני ספרים כאורך הגלות. האמת היא שהם מעניינים, את המלט גם ראיתי בקולנוע (הגרסה עם מל גיבסון
) אבל ללמוד את זה בלחץ זה קצת מרגיז.

lacrimosa girl

New member
הו מלא מהם כבר קראתי XD

והם כמעט כולם ברשימה של החומר שלנו, כמו שראיתי בפעם האחרונה שפרצתי למחסן ספרים כדי למצוא חומר קריאה לשיעור... זאת בטח תוכנית מתואמת לכל הבתיספר הדתיים ><

10th Man Down

New member
אני די מתבאס שלא הרחבתי :X

ז"א, ספרות זה מקצוע שממש קל לי איתו- אני לא באמת צריך "לחרוש"- מספיק לי שהקשבתי בשיעור ואני מקבל 90+ במבחן. חבל, דווקא זה היה נותן לי בונוסים :X

איזה יום כיפי../images/Emo9.gif

אני *ממש* אוהבת בצפר,ואת חברות שלי,ואת הכל,ואת העובדה שבזכות זה אין לי התקפי דכאון כמעט
היום גיליתי ששנה הבאה אנ י מסיימת עם אנגלית
אני משנה מסלול בפלאפון,ובינואר מחליפה מכשיר
בערב עבודה,ויכול להיות גם בחג,ההורים כנראה מסכימים שאמלצר אם יצטרכו אותי!
אין

ושכחתי,

גיליתי שחברה שלי דוברת שוודית שוטף
זה מגניב לגמרי! ואמא שלה כימאית ואבא שלי אלגוריתמאי,וזה מגניב |יותר מדי ספרי דן בראון|

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gifאתמול בערב גיליתי שסבתא שלי גוססת.

היא בארה"ב עם סבא, ואבא דוד ודודה שלי טסו אתמול, וכנראה יחזרו יום רביעי בבוקר. כנראה עם ארון. ואני כל היום מחפשת תעסוקה כי כשאין לי מה לעשות אני במצב רוח מזעזע. אני רוצה ללכת לישון ולהתעורר יום שלישי בערב, כשאני כבר בבית. אני פשוט רוצה שהזמן יעבור. אני אפילו לא יודעת אם היא תמות או לא. חוסר הודאות הזה משגע אותי. אני לא יודעת אם לקוות או להפנים שזה סופי. כי זה לא סופי עדיין, אבל לקוות רק יגרום לזה לכאוב יותר. אבל לפחות יש לחברה יומולדת, זה נחמד.

blacknwhite

New member
פאק, מה לעזאזל... ../images/Emo31.gif, לא ../images/Emo45.gif אני עייפה מדי

אני רוצה למות\=

blacknwhite

New member
תודה../images/Emo23.gif

מצטערת שכל הזמן אמרתי לך שאני לא שומעת, הקליטה פה כנראה לו משהו ומלא אנשים צורחים מסביבי בהתלהבות\=

lacrimosa girl

New member
אוי מותק שלי /tapuzforum/images/emo201.gif

אני בוכה פה בשבילך.לא יודעת what to say...nothing gonna make it easier. Do you want me come to jerusalem? I love you so much.

Liquid Dreams

New member
../images/Emo201.gif ענברי...

אני לא יודעת מה להגיד
אין מילים... אני מצטערת

למעלה