/tapuzforum/images/emo42.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gifיום ראשון/tapuzforum/images/emo31.gif

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

בהתחלה לא הבנתי איך הולך הקטע של המועד א' וב' ופחדתי שקיבלתי במועד ב' בדיוק כמו במועד ב' או יותר נמוך ובגלל זה זה לא מופיע.
אז ראיתי שכתוב שם שצריך ללחוץ על משהו בשביל לראות את המועד ב' וראיתי שקיבלתי 91 בF ^^
אבל המגן 87 דפק אותי ל89 סופי :/
אבל לפחות יש לי לגיטמציה לצעוק על הכלבה אם היא שוב פעם מתכננת להגיש אותי על ציון נמוך. זה כבר פעמיים ברצף שאני מקבלת מגן יותר נמוך מהציון בחינה.
ביטלו לנו יום ארוך אחד אז יש לי רק 3!
המורה לקולנוע החליט שהשיעור חייב להיות רצוף אז הוא מבטל לנו את ההפסקה ושם אותה קודם מה שאומר חצי שעה משעממת לבד במקום חצי שעה עם חברות

The Fantasy

New member
המ ../images/Emo6.gif

תחליטו אתם אם טוב או לא
[ואל תתייחסו למועדי ב', זה במת', וזה ציון יותר גרוע ממה שמופיע פה
]

היויו

New member
חוץ ממת', הכל בסדר...

תתקני את מת' בהזמנות וזהו יש לך בגרות לא כל כך נוראית יותר טובה משלי

LadySilkworm

New member
רשמית,

אני מתה[מעייפות]. ועוד יש לי קורס צילום היום. :( אבל אתמול היה לי בסוף נחמד.. אמא חזרה הביתה ודיברנו קצת, והיא שאלה אותי למה לא שאלתי על ההופעה קודם, והיא אפילו אמרה שהיא תסיע אותי בערב[ואם היא אומרת, שאני אסרב? P:]. וחוצמזה קיבלתי ציונים ממש טובים בבגרויות :)

lacrimosa girl

New member
/tapuzforum/images/emo24.gifשמחה שהסתדר לך איתה.

/tapuzforum/images/emo96.gif?.../tapuzforum/images/emo3.gif

ש נ י1

New member
ארררר

איבדתי את הקוד שם הציוני בגרות ואני צריכה להתקשר אליהם אבל אין לי כוח!
אני צריכה להתקשר לצבא ואין לי!
אין לי כוח לכלום!
לפחות אני לא עובדת היום אז טיפת האנרגיות שיש לי לא תתבזבז

mary06

New member
חזרתי ../images/Emo3.gif

חזרתי כבר אתמול לפנות בוקר אבל ישנתי עד היום ועוד עבדתי היום..בקיצור.בבודפשט היה נחמד אבל אין כמו בבית
ועכשיו סיכום קצרצר מהטיול: *אנשים שם בקושי מבינים אנגלית וזה מחרפן..אבל הם גם נחמדים ועוזרים עם המפה גם אם הם בעצמם לא יודעים איפה הם(ורובם לא יודעים איפה הם
) *העיר יפה והמבנים יפים והכל יפה..היינו במוזיאון לאומי עם היסטוריה הונגרית (דיי משעמם /:) מוזיאון אומנות שהיה יפה, מוזיאון גיאולוגי שהיה ריקקקקק אבל היו בו דברים מגניבים ויפים (נו אני חנונית של גיאולוגיה אז התלהבתי) והגענו לכמה קומות נטושות שפחדנו שתיכף נמצא שלדי אדם מאובנים שם
..כנסיות יפות, בית כנסת ענק שדומה יותר לכנסיה אבל יפה..ממ קיצר הרבה מבנים מיוחדים ונוף משגע על העיר מכל הגבעות בצד השני שלה..ויש שם מין אי באמצע נהר הבודה שמלא בפארקים ועצים ודשא ומזרקות ומוזיקה רגועה וצמר גפן צבעוני
וגלידות ואפשר להירדם שם כל כך מהר.. *הם כל כך מוזרים, יש להם שקיות לאיסוף פסולת כלבים בחינם בפארקים אבל שקית בסופר עולה כסף
*המטרו
נורא קל להתמצא שם ומגיעה רכבת כל 2-3 דקות, מגניב ביותר שאפשר ביום שישי ובשבת לנסוע בתחבורה ציבורית..אבל הספיק לנו גם מהמטרו שלתחנה המרכזית שלה קראנו "דיק" כי לא ידענו איך מבטאים את זה בהונגרית
* מקדונלדס!! אתם לא תאמינו איזה מנות פיציות יש שם!! זה היה קרוב לנו למלון וערב אחד לא היה כוח לחפש מסעדה אז נכנסנו..הסלטים שם זה בקושי רבע ממה שמקבלים בארץ והטעם ביזארי, הצ'יפס הגדול זה כמו בינוני אצלנו, לקטשופ יש טעם של ברביקיו והבורגרים אולי בקוטר של 6 סמ!! פיצי!! כנראה יש להם משהו נגד ג'אנק פוד שם..הם גם רובם רזים..והמוכרים במקדונלדס לא הבינו אנגלית אז זה היה ממש קשה להזמין..כאילו צעירים..שלא יודעים אנגלית../: *ממממ לייזר שואו
כיפה ענקית של פלנטריום שעליה הוקרנו מין הולוגרמות לצלילי מיטב שירי קווין
(היה לנו מזל שהיה קווין כשהיינו שם כי כל שאר הימים היו דברים מבאסים) ומסתכלים למעלה וזה כזה יפה..רק שהראו גם דברים שהסתובבו ועשו סחרחורת /: *ביטויי אהבה בפומבי /: ג'יזס זה חירפן אותנו..איפה שלא היינו, במטרו, בתוך האוטובוס, סתם ברחוב יש מלא זוגות שעומדים ומתנשקים ומתחרמנים ונוגעים אחד לשניה בתחת (!) חופשי..איך אפשר להיות רווקים בעיר הזאת /: רצינו לזרוק עליהם דברים בשלב מסויים.. *הגלידות!!! דוכני גלידה כל מטר..והיינו במדרחוב עם מלא חנויות ומסעדות והייתה שם גלידריה עם הגלידות הכי ענקיות שראיתי בחיי..אצרף תמונה..הם צריכים לפתוח סניף בארץ..נאמיייי
ממ בקיצור היה נחמד וקריר ואפילו גשום אבל נחמד לחזור למקום שמכירים ומבינים את השפה והאוכל הוא אוכל :)
הרבה משמרות בעבודה השבוע :)
ציוני בגרויות מגניבים, לא צריכה לתקן כלום אפילו לא פסיכומטרי :)
נייטוויש עוד חודש וטיפה!!! לא יכולה לחכות!! אוה ראיתי שם רק בחור אחד עם חולצת נייט..ובכלל היו מספיק פריקונים אבל לא מצאתי אפילו חנות דיסקים אחת..אפילו לא בקניון..וחרשנו את העיר /: מממ..מה הפסדתי?
אתם מציפנים
אה כן, שנת לימודים טובה ומוצלחת לכם :) וליבניקים, תהנו מהשנה האחרונה ואל תעשו שטויות שיגרמו לביטול טקס הסיום כמו שהיה לי..

ברוכה השבה!../images/Emo24.gif

נשמע שממש נהנית:) התמונה של העיר
והגלידות ממש..ענקיות

אני ממש שמחה שהיה כיף../images/Emo9.gif

בעניין השקיות- זה דווקא הגיוני לחלוטין- שקיות חינם בפארק כדי שלא תשאיר מזכרות מהכלב, ושקיות בתשלום מהסופר-סיבות אקולוגיות, שנאכפות באירופה בצורה הרבה יותר משמעותית מפה. גלידה

נמנמנ

|כו|:למרות שהתאכזבתי מחלק מהציונים של הבחינות עצמן,המגנם עשו את עבודתם נאמנה והגנו עליי.אני די מרוצה מהציונים. ראיתי היום אנשים שלא ראיתי הרבה זמן
ובכלל,היה יום מגניב למדי.
:אמא שלי התקשרה היום להזמין לי תור לרופא העור ואמרו לה שהוא נפטר
,וגם חברה שלי אמרה לי שהיא שמעה שהמורה שלנו למוזיקה מהיסודי נפטרה.
שלא נדע...><

Shusho

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

קיבלתי המון מחמאות מהמפקד ומהעוזר שלו היום, ועשו לי שיחת סיכום יום קטנה ככה ואמרו לי שאני יהלום
רק בשבע וחצי יצאתי מהבסיס...

היויו

New member
נמנמ... לפחות יצאת...

אני במשך השנה הראשונה שלי יצאתי 17-4,כלומר 17 יום בבסיס ו4 בבית. אז תסתכלי על הצד החיובי שבעניין...

למעלה