/tapuzforum/images/emo42.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gifיום ראשון/tapuzforum/images/emo31.gif

blacknwhite

New member
אוי, מותק../images/Emo201.gif

יש לי עכשיו כמה שעות חופשיות, את תמיד יכולה לדבר איתי! תמיד! גם לי קשה אז יש מצב שגם אני אבכה לך בטלפון (בכיתי מלא בימים האחרונים. ועל כאלה שטויות.) אבל אני לגמרי פה בשבילך ואני תמיד מוכנה להקשיב ולחבק דרך הטלפון. דברי איתי אם את צריכה
(נשמעת קצת רע בטלפון באמת, על סף דמעות... תאמיני לי שאני יודעת מה זה לבכות. עברתי קורס מזורז\=) ובהצלחה עם זה בכ"מ אוהבת אותך

LadySilkworm

New member
תודה ../images/Emo23.gif

מצטערת שלא נפגשנו בסוף, אבל עוד ניפגש! אמא שלי ממש בעד!! היא אפילו הציעה שאני אזמין אותך לארוחת שישי אצל סבתא

Liquid Dreams

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הם באמת רוצים להרוג אותנו. אין שום דרך להתקרר בכיתה הזאת! אילו מין מורות אלה, שמתעקשות שנשאר בכיתה ולא נותנות לנו אפילו לצאת החוצה לחמש דקות להתאוורר? זה בכלל מותר?! ><

blacknwhite

New member
זה בסדר, תאמיני לי שאני מבינה

ואני פה בשבילך
מלא מזל טוב אביעד ושירה!
לא ראיתי את שירה בסוף:(
לפחות ביולוגיה ופיסיקה בינתיים נראים בסדר
וישנתי טוב הלילה, אני מתסדרת טוב עם החדר, ועם הבנות בחדר, ועם האנשים שלא בחדר.
אבל פאק, אני כזה באנדם דפוק\= אני לא מצליחה משהו וישר בהיסטריה, אני רוצה לרדת ברמה במתמטיקה אחרי שיעור אחד, אני מרגישה מטומטמת, אני מרגישה פרפקציוניסטית למדי, ובאופן כללי די חרא. לפחות יש חברים טובים אוף;;;;;;; אני לא אוהבת את עצמי בכלל

The Fantasy

New member
../images/Emo201.gifששש יהיה טוב בובה..זה יסתדר בסוף...

זה התאקלמות למקום חדש, ואני מכירה את ההרגשה של "אני מטומטמת" אבל זה לא נכון. כולם שם מרגישים ככה תאמיני לי. אבל לאט לאט את תשתלבי וזה יעבור. [תחשבי שאני מתגייסת בקרוב >17יום אמאלה< וגם לי זה יקרה, ויותר גרוע מביצפר, אז תתנחמי בזה
] וכמו שאמרתי, למרות שאת אומרת שיש לך שם חברים, את תמיד מוזמנת לשלוח לי הודעות או להתקשר אליי, ואני אתמוך בך

blacknwhite

New member
תודה../images/Emo23.gif ובהצלחה בגיוס!../images/Emo24.gif

וההצעה הזאת מסוכנת, כי תמיד קיים הסיכוי שאני באמת אנצל את האופציה ואתחיל לבכות לך בטלפון

The Fantasy

New member
בכיף../images/Emo3.gif אני אצטרף אלייך ../images/Emo6.gif

כשאנשים שאני אוהבת בוכים, אני ישר בוכה גם D: אז נבכה ביחד!

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo24.gif מקווה שהכול יסתדר

פה אם את צריכה... ותפסיקי לרדת על עצמך!

The Fantasy

New member
די בובי../images/Emo7.gif אוף כולכם עצובים ורע לי../images/Emo10.gif

תפסיקו להיות עצובים! עכשיו!!! אני אוהבת אותך בובה
מה שלא יהיה, יהיה בסדר בסופו של דבר
הייתי בבדיקה כללית של שיניים אחרי מליין שנה [מאז שהורידו לי את הגשר -גיל 14- לא הייתי אצל רופא שיניים אני חושבת
] והיא אמרה לי שהשיניים שלי מצויינות אבל יש חור פצפון! גאד! ממתי *לי*יש חורים?
בכל מקרה, עשו לי סתימה קטנה =/ אבל לא נורא..לא כזה כאב..ועדיף שאני אסיים עם זה לפני שאני מתגייסת.
המ לא יודעת. אין משהו כזה רע חוץ מהסתימה חח שגם זה לא כזה נורא, אבל גם אין משהו כזה טוב היום. בינתיים.

The Cat Woman

New member
תגידי תודה... את לא מבינה מה יש לי לעשות

לפני שאני טסה- סדרת חיסונים ו... עקירה כירורגית
שאני כל הזמן דוחה כבר כמה חודשים טובים...

dralan

New member
האאא :)

/tapuzforum/images/emo45.gif קיבלתי ציוני בגרות!! 93 בתנ``ך, 96 באנגלית ופיזיקה, 98 במתמ ובתושב``ע ו99 במחשבים! =]

The Fantasy

New member
לא רק את ../images/Emo6.gif אני מפחדת לדעת בכמה מקצועות

נכשלתי
אני כזאת נעל

למעלה