/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif יום רביעי

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif יום רביעי

יום טוב וחודש טוב לכולם! :)

The Fantasy

New member
יום טוב :]]

עוד כמה דקות הולכת לים עם חברות
הולכת כנראה לקניות לצבא היום,ואולי אחרי זה לחברה.
אבא שלי רוצה לסחוב אותי לחברת פלאפון היום כי הוא רוצה לצעוק עליהם, ואין לי כוח לזה

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifקניתי שלושה ג'ינסים חדשים ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

סוף סוף, אחרי כמעט שנתיים שלא קניתי ג'ינס
מTNT אבל מה אני אעשה, רק שם אני מוצאת ובמידה שלי..
פוקס למשל משחקים אותה רק לכוסיות, עד מידה 42 גג, וגם זה בקושי יש להם. מה הם חושבים שאני? ברבי!? וחוץ מזה קניתי את כל מה שהייתי צריכה מריקושט, ולא הוצאתי שקל
הכל מהשובר מהבנק
וגם קניתי מתנה לחברה שיש לה יומולדת בסופ"ש

lacrimosa girl

New member
:)

הלכתי אתמול לת"א עם סבאסבתא, אמא, אחים, דודה ואחיין. היה ממש נחמד. הלכנו על הבוקר לשוק הכרמל, אני וסבתא שלי רצנו את כל השוק בחיפוש אחר דוכן שלטענתה היה קיים שם לפני 10 שנים [איזו חמודה היא, היא ממש התלהבה מהדוכן של האימואים שם
] ואז חיכינו לשאר ובינתיים הלכנו למצוא בית קפה לשתינו, התיישבנו ברולדין, ואיכשהו זה הפך להסחבות של שעתיים וחצי
במקום ללכת למסעדה שקטה נחמדה עם כולם תפסנו את כל השטח ברולדין בערך [גם סבא שלי ודודה אחרת שלי + שני ילדים שלה הצטרפו] והיה צפוף ממש ולא נעים וכ"כ רועש =/ החזקתי את אחיין שלי בן ה3 חודשים [ההוא שצחק עלי
] והוא פלט עלי! ודודה שלי העיקר "לא, הוא לא תינוק פלטן..."
אז אחרי שהוא סיים להפוך אותי לסמרטוט/אסלה מלאת קיא, הוא עבר לסבתא שלי, פלט גם עליה, עבר לאמא שלי, פלט עליה גם ולקינוח גם על דודה שלי. וזה לא תינוק פלטן.
ואז הלכתי עם דודה שלי, סבתא ואח לשוק בצלאל...וסבתא שלי נתקעה שעה שלמה באותו דוכן בגדי ים!
אני ודודה שלי סיימנו את כל השוק בזמן שהיא מדדה...ומדדה...ומדדה...בריטית.
ואז הצטרפנו לדודה השנייה שלי בשנקין לשייק פירות בשנקין, ומשם לנחלת בנימין עם דודה שלי, והיה ממש נחמד [: [רק פספסתי את ענברי!
] חתכנו דרך שוק הכרמל כדי לחזור למכוניות...וגילינו שסבא שלי השאיר את האורות דולקים [איזה חמוד
] והלך להם המצבר, ואחיין שלי התחיל להתבכיין, נעשה רעב, אז ישבנו באוטו שלנו שעה [8 אנשים+תינוק
] עד שהאוטו-מוסכניק הגיע ואז נסענו הביתה. וניסיתי לשכנע את אמא שלי לעצור בפשפשים לקנות לי מכנסיים שחורות למלצרות והיא סירבה בתוקף, ואז היא טעתה בפנייה ונתקענו אחרי אוטובוס של דן רק כדי לגלות...שהרחוב חסום.
העבודה היתה ממש קלה אתמול
למרות שלא היו לי מכנסיים נורמליות כי אחותי לקחה למחנה את המכנסיים שאני בד"כ לובשת, אז לבשתי איזשהם מכנסיים שחורות מTNT במידה 34
[הן לא היו צמודות...הן פשוט ישבו עלי זוועה. פיכ.
]
גם היום יש עבודה [:

lacrimosa girl

New member
+../images/Emo45.gif

MP4 חדש, 4 ג'יגה, ירוק פקצות והוא הולך להיות החבר הכי טוב שלי שנה הבאה ^^ [והבחור שמכר לי אותו אפילו עשה לי הנחה, ונתן לי אותו ב290 ש"ח
]

היויו

New member
../images/Emo6.gif אז פלטו אליך, אז מה??

עד שלא הקיאו לך לאוזן/השתינו לך על החולצה והג'ינס שניה לפני שאת יוצאת מהבית ומחכים לך למטה להסעה/שלשלו עליך עד שהכל יצא מהחיתול והגיע עד הצוואר לא ידעת הנאת תינוקות מהי
(עברתי את כולם, לא היה כיף...) וכל הכבוד על הכל,בעיקר על זה שסבלת בשקט את ת"א אתמול במשך שעות היום.

lacrimosa girl

New member
הוא פלט עלי ~המון~ ../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

זה נכנס לי מתחת לחולצה אפילו, בלע. וכן, תינוקות זה לא שמחה....זה 15 ש"ח לשעה במקומותינו הפרובנציאלים.
[ת"א דווקא היה נחמד, אבל אני שונאת להגרר. אני רגילה שכולם הולכים אחרי
]

Liquid Dreams

New member
יום טוב ^^

הלכתי לישון בעשר וקמתי בחמש בבוקר וחזרתי לישון, שמתי לי שעון לשמונה אבל מסתבר שלא שמעתי אותו וקמתי בעשר וחצי. מצד אחד ישנתי ממש המון וזה טוב ומצד שני זה נראה לי הולך להוביל רק לעוד לילה חסר שינה ><
קייל XY
איזו סדרה גדולה!
החזירו את קרב כוכבי הריאליטי! D:

blacknwhite

New member
בוהו../images/Emo7.gif אני רוצה לישון!!!!

שוב ההורים העירו אותי בבוקר
~אחרי שהטלפון צלצל כבר 3 פעמים...~ ~הטלפון מצלצל~ ~אני מקללת את כל העולם והולכת לענות. שתבינו, הטלפון העיר אותי, המניאק~ ~אבא של בצד השני~ "ענבר?" "כן?!?" "הערתי אותך?" "כן!!!!!
" "יופי-
עכשיו לכי ותעירי את האחים שלך".

lacrimosa girl

New member
אני מזדהה, אחותי העירה אותי הבוקר...

חזרתי מותשת מהמלצרות [ובלי אף טיפ. אנשים קמצנים
] ונרדמתי ב3 וישנתי ~ממש~ חזק עד 8, וזה נהדר ממש, אם כי הייתי ממשיכה לישון עד 10 לפחות אם לא היה טלפון רצחני ב8:00 [אפס-אפס. בדקתי.] מאחותי הפוסטמה מהמחנה שלה ובשביל מה? בשביל לומר ש"הי אימא אני יוצאת למסלול." ברור שהיא יוצאת למסלול! היא במחנה! זה לא היה שווה את ההתעוררות הכפויה שלי.

A Hilit

New member
אה חח כבר חשבתי../images/Emo3.gif

למרות שבני עקיבא זה אחלה

למעלה