/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif יום רביעי

lacrimosa girl

New member
ואיי בדיוק כמוני!../images/Emo2.gif

אני גם תכננתי טיול תרמילים שכזה, רק שחשבתי להתחיל מצפון אירופה, לעשות סיבוב ולסיים בסקנדינביות... הוו וול, והרעיון של "בואו ניקח גיטרה ונזייף בכיכר ברומא" נשמע לי אחלה! אני מוכנה לתרום לך ווקאלס גרועים משהו
כי לא נראה לי שאסחב עם הקלידים וכו'
רק תחכה לי, עוד שנתיים אני גומרת בצפר ובאה ^^ [אולי אפילו קודם אם אנשור, מה שנראה לי סביר להחריד
]

The Cat Woman

New member
אצלנו זה בכלל נקרא "פריסה" ואני לא עשיתי

החלטתי שאני לא עושה כי אני לא רוצה שכל הקצינים המפגרים יבואו ויהיו צבועים ויגידו כל מני דברים שלא מעניינים אותי במילא... אז ביום שיצאתי לחפש"ש הבאתי עוגות שוקולד שאפיתי ושתיה וכינסתי בשושו את כל החברים שלי מהבסיס, אמרתי להם תודה על תקופה נפלאה... וביום שהשתחררתי הבאתי מתנה לחבר'ה מהבסיס- ארגז ענקי מלא ממתקים!!! הם ממש שמחו...
וכמובן לכל אחד מתנה אישית. וזהו, לא עשיתי פריסה. בכוונה. ואני לא מתחרטת על זה...

shirlapes

New member
שירתת בבסיס סגור? ../images/Emo3.gif

וכן, זה נשמע טוב, כיף...הלוואי ואני הייתי יכולה גם, אבל: 1. טו לייט 2. קשה לשבור את המסורת של הלשכה (גם אם זה נוראאאא צבוע) זה מזכיר לי שאח שלי גם כן לא עשה שתייה, סתם כי הוא התעצל. במקום זה הוא פשוט שם פתק "השתייה של עמית"...על המתקן מים/קולר.

Shusho

New member
נמנמנמנ.

לא עשיתי היום כלום, רק קראתי ספר.
אני לא אשרוד עוד הרבה ימים של "עשיית כלום".
חזרתי די מוקדם הביתה
מחר מפגש!
עקצה אותי נמלה ביד... למי שלא מעודכן, אני אלרגית לחארות האלה. סביר להניח שעד מחר היד שלי תהיה מנופחת ותכאב לי ואני אבכה על זה
יש לי פצע כזה על השפה מבפנים כבר כמה ימים וזה לא עובררר :(

בדנתמ

New member
אממ יום הפכפך...

קמתי היום ב6 וחצי בבוקר כדי ליסוע לצבא...לעוד יום שגרתי... קשה להתרגל ללחזור הביתה באמצע השבוע...
מצד שני, זה שינוי וכל שינוי שהוא לא משהו רע הוא מרענן וטוב.
חוץ משינוי של "תכננתי חופשה עם חברים מהצבא והמפקדים כבר אישרו אבל אז התחרטו..."
אבל אני תמיד מסתכל גם על הצד החיובי: ככה אני אוכל לפזר את ימי החופש שנשארו לי. ונשארו לי המון... אני פשוט לא מצליח למצוא זמן לקחת אותם...
אבל יצא לי לעבוד היום מהר ולסיים מוקדם.
מצד שני, כרגיל, איך שבאתי לקחת את הדברים וללכת, כל העולם שם היה צריך שאני אעזור להם בדברים...
אבל בדיוק כשהמצב היה אבוד, מישהי מהיחידה נתנה לי טרמפ לתחנה ובדיוק הספקתי לרוץ ולעלות על האוטובוס...
ולאכול אוכל טעים של בית ולשתות משהו קר... מממ...
עוד יום עבר ועדיין לא אספתי מהדרן את הכרטיס שלי לנייטוויש. אני ארגיש בטוח רק כשהוא יהיה אצלי ביד...
כנראה שביום שישי בבוקר אני אאסוף אותו.
אז כן, לסיכום, עבר עליי עוד יום הפכפך ולא החלטי. היו עליות, היו מורדות, אבל סה"כ נשארתי עייף, אבל בבית
אה כן ושכחתי משהו מאוד חשוב...
אולי היה שבוע ממש חם, אבל לפחות לא "חם מהרגיל לעונה". אני מאחל לכולנו חורף סגריר והופעה שתפתיע לטובה...

lacrimosa girl

New member
/tapuzforum/images/emo42.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gifיום חמישי/tapuzforum/images/emo29.gif

dralan

New member
אני

/tapuzforum/images/emo45.gif היום מפגש ^^ /tapuzforum/images/emo31.gif רק אתמול החליפו את הבוס הקרצייה באחת נחמדה (ותמימה P: ) יותר, והיום היא התחרטה אז הוא חזר >< /tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif אני רוצה לנסות להרכיב שוב עדשות, רק מקווה שהניסיון יהיה מוצלח יותר מהקודם :p

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gif400 שקלללל!!!!!! ^^

פאק, אני אוהבת את העבודה הזאת... כואבת לי היד, כנ,ל לגבי הרגליים... אבל היי!- זה יעבור מחר וה400 שקל שעשיתי אתמול עדיין ישארו
אתם מבינים שזה יוצא 55 ש"ח לשעה בערך?
אני הולכת לצרוח היום על המעסיק הקודם שלי שעדיין חייב לי כסף, אתמול התקשרתי אליו והוא דיבר ממש מסריח... אני מקווה שאוכל לפתור את זה בנעימים. אם לא- בית דין לעבודה בלי לחשוב פעמיים!

blacknwhite

New member
7 דייז../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

סתם, התחשק לי לחלוק עם העולם
עבדתי היום עוד 3 שעות= 60 ש"ח...
אבל קמתי מוקדם
מוזיקה זה דבר נסגד
מחר ראיון עם תומאס! D: (כאילו, ליאיר כבר היה אותו
אבל מחר אנחנו נזכה לקרוא:) )
היום אימון בטניס, וזה לדעתי האחרון שלי... אני אתגעגע
אגב.... סתם כמה מחשבות... נכון אמרו בויקיפדיה שתומאס יעשה גראולים באלבום החדש? מישהו שמע אותו עושה גראולים?
ועוד בנושא... ב7 דייז... באחד מהבתים... יש את הקטע בסוף הבית שאנט שרה "I will dream like a god" ואז מישהו אומר בשקט בטון מאיים "and suffer for all the dead children" היתכן שאלה הם הגראולים הנעלמים?

lacrimosa girl

New member
כן זה שיר מעולה ../images/Emo99.gif

את יכולה לשחק טניס גם בי-ם... את רוצה שאני אשאל את סבא שלי בשבילך? יש ממש ליד הבית שלהם בבית וגן [הבית שלהם הוא 5 דק' מיאס"א] מתנ"ס ענקי עם מגרשים והכל, ליד בית יד-שרה אם את יודעת איפה זה, 10 דק' מיאס"א... אז אולי את יכולה לשחק שם ^^ אם תרצי שאברר לך תגידי D= ויותר טוב בלי הגראולים שלו
[שיישאר מאחורי הקלידים...במיטה שלי
]

LadySilkworm

New member
יש גם ליד אצטדיון טדי מגרשים..

לא שאי פעם הייתי בהם :S אני רואה אותם מהמרפסת של דודים שלי..

LadySilkworm

New member
חחחחחח אולי אלה הגראולים P:

אני בכל אופן לא שמעתי משהו שמזכיר לי גראולים...בויקיפדיה טעו כנראה. ואגב, מצאתי להקה שלזמרת יש קטעים שהקול שלה נשמע בדיוק כמו של טאריה O:

LadySilkworm

New member
Die Verbannten Kinder Evas

והם אוסטרים.. P: אני אשלח לך את השיר אם את רוצה:)

למעלה