/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif יום רביעי

lacrimosa girl

New member
ובאוסטריה מדברים גרמנית.../tapuzforum/images/emo3.gif

וינה מקסימה/tapuzforum/images/emo99.gif/tapuzforum/images/emo99.gif

LadySilkworm

New member
אני אתעלם מזה שיצאתי מפגרת P:

ואשאל אותך אם קיבלת את האימייל? :)

blacknwhite

New member
א. לא יצאת מפגרת../images/Emo3.gif

ב. אפשר לנצל אותך ולבקש שתשלחי גם לי את השיר?
נשמע מעניין!

The Cat Woman

New member
האמת....

זה שבאוסטריה מדברים גרמנית לא עושה אותם גרמנים. אוסטרים הם אוסטרים וגרמנים הם גרמנים
אז אפשר לומר שאת יצאת טיפל'ה מפגרת
אבל אני אוהבת אותך אז זה לא משנה

lacrimosa girl

New member
זה שאני מפגרת זה ידוע/tapuzforum/images/emo3.gif

אבל התכוונתי ``דוברי גרמנית,`` and since i can write only 25 letters in hebrew it seems that im badly retarted.../tapuzforum/images/emo3.gif and i love you too honey |heart|

lacrimosa girl

New member
^^

העבודה היתה ממש קלה אתמול, שמו אותי בקבלת פנים! D=
אולסטאר חדשות, לשם שינוי במידה שלי. ^^
קניתי דברים לבצפר...החופש עבר ממש מהר, פתאום קלטתי את זה, ולא סיימתי מתמטיקה, לא למדתי לנגן חצי מהדברים שרציתי...
אבל מצאתי עבודה, ליתר דיוק 2, התחלתי קורס מד"א, חסכתי כבר מספיק למה שרציתי [גיטרה חשמלית] ובינתיים החלטתי שאני לא קונה אז יש לי מלא כסף
, קניתי כרטיס לנייט, ראיתי אתכם גם אם זה היה רק פעם אחת + 20 דק' ואני עוד אראה אתכם, או חלקכם לפחות שוב ><

jackmo

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני 183 סמ' וירדתי ל64 קילו
אני אנורקס... בקטנה...
מה שלום כולם?... לא הייתי פה הרבה זמן...

lacrimosa girl

New member
...

היה נחמד במד"א, רק ש... טוב נו, קצת נמאס לי שאני ה, איך לומר, האובייקט המועדף להדגמות של המדריך שלי... עד עכשיו זה היה בסדר, אבל לוח גב?! זה אחד הדברים האיומים
אז כזה ישבנו והכל, והוא הוציא את המכשור והתחיל להסביר, ואז כזה "עלומה בואי", והוא הדגים עלי [ברצף] 3 דגמים של הד וויז [מקבע ראש], ואז את הלוח גב, וזה היה פשוט לא נעים
לשכב ככה מול 15 אנשים, ושנוגעים בי כל הזמן וכולם בוהים לי בגוף, ומרימים וסוחבים וכו'... ומישהו היה צריך להוציא את האוטו באמצע ההדגמה והייתי ממש מולו, אז מיכאל פשוט הרים את הלוח [באלכסון ככה /] וגרר אותי הצידה! הרגשתי כאילו אני על רכבת הרים אכזרית במיוחד
ואז, בשביל לסיים את זה יפה, הוא שפך עלי מים. יאי. ומחר יש שיעור חבישות וכו'...אני שוקלת להבריז [כן בטח, ובשיעור הבא הוא ירביץ לי או משו ><] [נקודת אור: מדריכה אחרת בתחנה טוענת שמיכאל מתעלל רק באלו שהוא א. לא סובל ב. מחבב במיוחד. ולסוג א' הוא נוטה להכאיב בכוונה... אז אולי אני סתם קוטרית.
]

../images/Emo24.gif

עלומתילי,את יודעת איזה יצור מקסים גירשו היום מהבריכה והחזקתי אותו? הגורה הנוצקית שלנו
, שאת אמרת שאת לוקחת הביתה

יום פשוט ארוך../images/Emo12.gif

סיימתי עם עבודה!!!!חדחדחדחד |מתה|
היה לי הלילה ביביסיטר אחרי מלא זמן שלא הרווחתי כסף
מחר נוסעים לשבת באפרת,ויהיה נחמד,אני מקווה.
יאיר שם מחר את התמלול
היה לי היום פסיכית,והיה לא נחמד=\

למעלה