/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif ראשון

lacrimosa girl

New member
לא הפסדת כלום כשלא ידעת את זה ../images/Emo3.gif

חוץ מהתירוץ הנצחי- "יש לי PMS!!! שוקולד!!!!!111" [זה מזכיר לי את הדיון על הבוקקה
]

ספוילרים לסמן בנושא!

אפילו אם נדמה לך שזה לא יהרוס לקוראים האחרים שום דבר בעלילה. בבקשה :/

blacknwhite

New member
זה לא ספוילר... זה היה ככה מהספר הראשון!

זאת לפחות דעתי
אני כ"כ בורחת מספוילרים, שאני לא אעשה דבר נוראי כמו לספיילר לאחרים. אני לא בנאדם עד כדי כך רע. (שתביני, אני לא קוראת בפורום של הכיתה שלי בגלל ספולרים, אני לא מתחברת למסנג'ר בגלל ספוילרים, אני קוראת עיתונים מאוד בזהירות בגלל ספוילרים... הפעם אני אצליח לקרוא את הספר עד הסוף בלי לדעת שום דבר מראש!
)

לא ממש קראתי את ההודעה שלך../images/Emo3.gif

ראיתי בחטף "הארי פוטר 7" וראיתי אזכורים לדמויות ומיד סגרתי את ההודעה

dralan

New member
אממ

/tapuzforum/images/emo31.gif בזבזתי שעתיים במשרד הפנים ולא יצא מזה כלום >< /tapuzforum/images/emo31.gif לא התכוננתי לצום הזה טוב במיוחד, נקווה שיעבור טוב...

Liquid Dreams

New member
;____;

בית
בית
עוד אין כלבה;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
סבא עדיין בבית חולים וביקרנו אותו
הוא מרגיש בסדר לפחות...

Liquid Dreams

New member
כבר לא רלוונטי../images/Emo9.gif

פשוט אתמול חזרנו הביתה ועדיין לא החזרנו את פוצי הביתה.. אבל עכשיו החזרנו אותהההההההההההההה%^*$^&#%^$@@$%@$ פוציייתתתת היא כל כך שמנה ופרוותית פתאום>< והיא ריירה לי על כל המכנסיים, פיכXP אבל פוצי שלי

lacrimosa girl

New member
צום קל למי שצם:)

/tapuzforum/images/emo45.gifi got ``for whom the bell tolls``!! And id draw some Tuomas skitch[dunno how to write it><] which came out really well:)

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif יום שלישי

/tapuzforum/images/emo45.gif הוצאתי ת.ז חדשה, וחיכיתי רק שעה וחצי בתור /tapuzforum/images/emo31.gif קמתי ב6 וחצי ><

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifהוצאתי דרכון סוף סוף!

משרד הפנים זה פשוט דגם מוקטן של שואת העם היהודי או של הנכבה של הפלסטינאים... לבחירתכם... הייתי אמורה להיכנס בלי תור מאחר ובפעם הקודמת שהייתי שם- לפני השביתה- חיכיתי 3 שעות בתור!!! איכשהו חיכיתי גם היום קרוב לשעה... וזה "בלי תור"... אה הא.
אבל יש דרכון! יאיי!
פחות 225 שקל בחשבון
אני צריכה עבודה.
אני הולכת עוד מעט למקום העבודה הקודם שלי להחזיר את החולצות...
האנשים שהכי לא בא לי לראות.

dralan

New member
משרד הפנים זה באמת זוועה מטורפת

אתמול כשבאתי היו לפני 200 אנשים והתור הארור התקדם בקצב של 12 אנשים בשעה!!! /tapuzforum/images/emo122.gif (בגלל זה פרשתי ובאתי היום מוקדם P:)

למעלה