/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif רביעי

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif רביעי

/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo45.gif סיימתי את המיונים!!! וסיימתי ממש מוקדם ^^ זה היה אחד הימים ההזויים שעברתי.. פירוט אח``כ (אין לי כוח כרגע) אבל דאם.. שאלון של 567 שאלות? /tapuzforum/images/emo122.gif /tapuzforum/images/emo31.gif גם קארין וגם דנה לא יכולות להיפגש איתי היום בסוף.. /tapuzforum/images/emo45.gif Iאז אני בד``כ לת``א כרגע לפגוש את שני (אין עוד מישו שיכול להצטרף? P: )

היויו

New member
קוראים זה שאלון 3000

באים לבדוק לא רק את היכולת שלך לענות על השאלות, אלא גם את העקביות שלך.לא שמת לב שחלק מהשאלות חוזרות על עצמן? וכמו שאמרתי- בסביבות 7 כזה אני אהיה בעזריאלי. אז אם מתאים לכם - סבבה.

Itay Simons

New member
וואי, השאלון הזה נוראי כ"כ.

300, לא 3000
השאלות על האמבטיה מטרידות.

lacrimosa girl

New member
אבמטיה!!! ../images/Emo6.gif

~קליפ של סליפינג סאן, לעילגים~ [ראיתי את זה הרגע, ברוח החירפון שלי, וזה כזה מפגר!!
הידיים של טאריה
]

dralan

New member
מה שאתה מדבר עליו זה שאלון 300, זה

יותר גרוע - 20 שאלות שחוזרות על עצמן שוב ושוב בהמון וריאציות שונות. אחת השאלות שם הייתה ``האם אתה הזוי`` וכל פעם הצחיקה אותי מחדש (כמו למשל האם משתלטים לך על המוח, האם אתה מרגיש שהנשמה שלך יוצאת מהגוף, האם אתה רואה דברים שאיש לא רואה או האם אתה מרגיש השפעה של שדים ורוחות עליך XDDDD). חוצמיזה עוד המון שאלונים מציקים, לכתוב 3 סיפורים קצרים על תמונות, פעילות קבוצתית הזויה (4 אנשים מנסים לצייר ציור משותף בלי לתקשר אחד עם השני ואח``כ גם להפוך למשווקים של מוצר שהלוגו שלו הוא הציור) וראיון אישי חופר... אח``כ נסעתי לת``א להפגש עם שני וחברות שלה והיה נחמד :) הלכנו להדרן (בעזרתם של עלומה ודוד שלי) ולקחנו/קנינו כרטיסים להופעות של נייט ודראקוניין, והבחורה הנחמדה שם הסכימה להביא לי פוסטר של ההופעה של נייט^^

lacrimosa girl

New member
ואו!! למה לא הבאת גם לי פוסטר? ../images/Emo2.gif

אני שלחתי לך הכוונות+ המלצות! זה עלה לי 39 אגורות!!

lacrimosa girl

New member
תהנו D=

סיימתי להעתיק את מחברת מד"א שלי, ממחברת מקושקשת, עמוסת רישומים, ציורים, שרבוטים וליריקות של שירים למחברת מסודרת ונקייה, בלי אף BOTB בתוכה D=
הלכה לי היד
הצילו יש לי מבחן!!!
אני בטח אכשל בו ואני אצטרך לעשות את ה30 שעות האלו מחדש כדי להמשיך בקורס ואני אצטרך לחכות לסוכות כדי לעשות את זה ועד אז אני אשכח הכל משמע אני אכשל שוב מבחן אמצע ואני בחיים לא אסיים את הקורס הזה ><
הנוסחה הבינומית היא מהגיהנום. ><

lacrimosa girl

New member
אני מרגישה שדברים הולכים עלי ../images/Emo5.gif

כל מיני חרקים קטנים עם 20 רגליים שמטפסים עלי מתחת לבגדים ועושים לי צמרמורות
הצילו, זה דוחה.....איך נפטרים מזה, חוץ מלהתפשט ולצווח?

lacrimosa girl

New member
עלפון.

חוסר הכרה רגעי[ בערך חצי דקה] גורמים: לחץ דם נמוך. פגעי אקלים. ועוד משהו שאני לא זוכרת. סימנים: חוסר הכרה [דהה
] חולשה, זיעה, חיוורון, סחרחורת. דופק מהיר ל"ד נמוך נשימות מהירות [מנגנון פיצוי, בד"כ אין] סכנות: מוות. O_O טיפול: הרגעה החייאה ABC אם צריך פינוי בישיבה.

היויו

New member
מה עם להרים רגליים?

לא אמורים להרים רגליים כדי ללהזרים יותר דם (וחמצן) למוח?

lacrimosa girl

New member
הא? ../images/Emo12.gif

מותר לשאול איפה ההגיון פה?
[אני קצת [הרבה] מפגרת היום. תתעלמו.]

למעלה