בקשה.דקלמי ABCDE
L lacrimosa girl New member 9/8/07 #39 לאלא, החייאה כבר עברנו...../images/Emo3.gif סכמות החייאה אני יכולה לדקלם מתוך שינה. האחרים זאת בעיה ><
לאלא, החייאה כבר עברנו...../images/Emo3.gif סכמות החייאה אני יכולה לדקלם מתוך שינה. האחרים זאת בעיה ><
L lacrimosa girl New member 9/8/07 #46 כן, אבל משתמשים בזה תמיד במצבי ח"ה... ואם יודעים את זה אז ב"טיפול" פשוט אומרים "החייאה ABC" או "CPR" וממשיכים הלאה ><
כן, אבל משתמשים בזה תמיד במצבי ח"ה... ואם יודעים את זה אז ב"טיפול" פשוט אומרים "החייאה ABC" או "CPR" וממשיכים הלאה ><
ה היויו New member 9/8/07 #44 אה... אז אה... ספרי טיפה על מה קורה אם במקרה את יורדת במדרגות ופתאום עובר מישהו מולך והוא מתלקח בצורה ספונטנית , יעניSpontanious combustion מגניב כזה... מה את עושה מלבד לצעוק לו "היי! אתה עולה באש!! COOL....!!"?
אה... אז אה... ספרי טיפה על מה קורה אם במקרה את יורדת במדרגות ופתאום עובר מישהו מולך והוא מתלקח בצורה ספונטנית , יעניSpontanious combustion מגניב כזה... מה את עושה מלבד לצעוק לו "היי! אתה עולה באש!! COOL....!!"?
L lacrimosa girl New member 9/8/07 #47 את זה לומדים בחצי השני של הקורס.../images/Emo69.gif אם כי אני יודעת קצת כי עזרתי לחברה שלי ללמוד לקורס ~לה~ לפני חצי שנה+... אבל אני לא זוכרת התלקחות ספונטנית זה כזה מגניב
את זה לומדים בחצי השני של הקורס.../images/Emo69.gif אם כי אני יודעת קצת כי עזרתי לחברה שלי ללמוד לקורס ~לה~ לפני חצי שנה+... אבל אני לא זוכרת התלקחות ספונטנית זה כזה מגניב
L Liquid Dreams New member 9/8/07 #38 ~../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif~ אני עוברת על כל התמונות משוודיה ובוחרת את הטובות להעלות לדוויאנטארט, וזה כל כך נחמד:] התעוררתי ב12 וחצי וכואב לי הגרון מהמאוורר, סעמק.
~../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif~ אני עוברת על כל התמונות משוודיה ובוחרת את הטובות להעלות לדוויאנטארט, וזה כל כך נחמד:] התעוררתי ב12 וחצי וכואב לי הגרון מהמאוורר, סעמק.
ש ש נ י1 New member 9/8/07 #41 טוב - נהגתי היום עד לבני ברק ובחזרה (עם מלווה כמובן ) וחזרתי בשלום - צריך לשלול את הרישיון לחצי מהנהגים בארץ!
טוב - נהגתי היום עד לבני ברק ובחזרה (עם מלווה כמובן ) וחזרתי בשלום - צריך לשלול את הרישיון לחצי מהנהגים בארץ!
S Shusho New member 9/8/07 #48 ווהוווווווווווו סיימתי טירונות!!!!!!!!!1111111111 אני שחורה כמו הלילה. בחיי. הפורום הזה אדיוט ועוד לא קבע מתי ואיפה המפגש. נו כבר!!!
ווהוווווווווווו סיימתי טירונות!!!!!!!!!1111111111 אני שחורה כמו הלילה. בחיי. הפורום הזה אדיוט ועוד לא קבע מתי ואיפה המפגש. נו כבר!!!
T The Cat Woman New member 9/8/07 #55 טירונות ג'ובניקים... למה בדיוק ציפית? אגב- הטירונות שלך תהיה קצרה אפילו יותר. נדמה לי שמודיעין עושים 10 ימים...
טירונות ג'ובניקים... למה בדיוק ציפית? אגב- הטירונות שלך תהיה קצרה אפילו יותר. נדמה לי שמודיעין עושים 10 ימים...
T TheImpactBoy New member 10/8/07 #63 אני עשיתי חודשיים... רק כי הייתי אמור להיות לוחם רגלי! ואז יצאתי... (כמה חכם עשיתי).
S Shusho New member 10/8/07 #56 3 שבועות זה לא מספיק?../images/Emo7.gif ח סתם אני ג'ובניקית, ותקעו אותי ב-01... לא עשינו שם כלום חוץ מלהשרף בשמש. אגב בנות שהתגייסו באותו יום איתי והלכו לחיל האוויר סיימו אחרי 10 ימים (ויצאו ישר לקורס... אז זה יותר ארוך בתכלס).
3 שבועות זה לא מספיק?../images/Emo7.gif ח סתם אני ג'ובניקית, ותקעו אותי ב-01... לא עשינו שם כלום חוץ מלהשרף בשמש. אגב בנות שהתגייסו באותו יום איתי והלכו לחיל האוויר סיימו אחרי 10 ימים (ויצאו ישר לקורס... אז זה יותר ארוך בתכלס).
R red violin New member 9/8/07 #50 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif כינור חשמלי!@!@!!!! מוכר אנטיפט.
R red violin New member 9/8/07 #51 ../images/Emo35.gifמה עושים כשלמישו יש התקף חרדה../images/Emo35.gif