/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif רביעי

lacrimosa girl

New member
לא,זה פשוט לא קשור/tapuzforum/images/emo3.gif

התקף חרדה זה לא בחומר. תוצאות-כן.

../images/Emo6.gif

אני מכירה יותר מדי מקרוב=\ זה נורא תלוי באדם. מנסיון-תרגילי נשימה-שאיפה 3 שניות,להחיזק בבטן 3,ולהוציא במשך 3 שניות,לדוגמא-, גם שינה יכולה לעזור לפעמים,ולשתות בכמויות קטנות.

The Cat Woman

New member
../images/Emo199.gifכ"כ עייפה...

סיימתי התלמדות, קיבלתי חולצות של המקום
אני צריכה להתקשר לתת משמרות...
אני גמורה מעייפות... עבדתי אתמול עד 1 בלילה והיום התחלתי ב10 מה שאומר שישנתי בקושי 6 שעות בלילה.

כבר יום שישי,אבל חפיףP:

ראיתי היום את ה"פ 5.הוא פשוט...מוזר
.
זה היה בחינם
הלכתי לסרט עם אבא,ותקשרתי איתו איזה 4 שעות רצוף בלי לריב
אני מוציאה *הרבה* יותר מדי כסף בפלא'

dralan

New member
חח גם אני ראיתי אותו בחינם היום

והוא די מעפן האמת XD

ש נ י1

New member
איך בחינם?../images/Emo2.gif

בא לי גם סרט בחינם, למרות שאני שונאת את הסרטים הבריטים האלה לה"פ

Liquid Dreams

New member
כן, כן, כבר שבת.

כן, כן, רק 6 וחצי בבוקר. אפילו אני לא יודעת מה אני עושה פה.
ישנתי חצי שעה בלילה, את השאר ביליתי בהמתנה למים חמים להתקלח. כשיצאתי מהמקלחת [5 וחצי], חיכתה לי שעה של הצחוקים הכי מפגרים עם אימא ואחי. ועכשיו לשאלה שלי- זה המיטב שאני מסוגלת להפיק מהחופש הזה?
[הממ כן, התעלמות תהיה הדבר הנכון לעשות
]

The Cat Woman

New member
נשאלת השאלה...

למה יש אנשים שערים ביום שבת ב5 וחצי בבוקר??? O_ס אצלי בבית כולם ישנים חזק כשאני חוזרת הביתה (מהמקום אליו יצאתי כמובן...)- וזה קורה בערך ב4-5 לפנות בוקר והיו גם כמה פעמים שזה קרה ב7-8 בבוקר
קיצר, למה לעזאזל את לא הולכת לישון אחרי שאת מתעוררת? אני הייתי מעדיפה אפילו סתם להישאר במיטה ולקרוא ספר... זה יותר טוב מכלום.

היויו

New member
חכי, חכי שיהיו לך ילדים.

כל יםו תהיי ערה כבר ב5 וחצי (או לפני
) ,כל יום תלכי לישון אחרי 12, כל יום אחרי שהם ילכו לישון ותחשבי שאת יכולה לנוח, תביני עד כמה את טועה כי צריך לסדר ונקות וגם לדאוג לארוחות (בזיק ויויו, היר איי קם
). בקיצור, שבת לא שבת, תלמדי לחיות עם שעתיים ברוטו שינה שכוללת לפחות פעמיים לקום לתת מוצץ/לקחת לשירותים/להכין את הבקבוק לשעה הבאה. <עייף וחייב לעבוד על הפרוייקט...>

Liquid Dreams

New member
חכה חכה שהילדות יגדלו../images/Emo3.gif

אומרים שילדים גדולים=צרות גדולות אבל תכלס זה יותר נוח... הם יכולים לדאוג לעצמם

Liquid Dreams

New member
אימא שלי הייתה ערה בגללי ../images/Emo6.gif

בארבע בבוקר היא התעוררה כשהיא שמעה אותי מתהפכת בצד השני של המיטה [אבא שלי לא בבית אז אני ישנה בצד שלו במיטה כי נעים שם, יש רוח והכל :ס], ואחי סתם אידיוט שהפך לעצמו את השעון הביולוגי ומסרב להחזיר אותו למצבו הרגיל אז הוא הולך לישון בשעות הבוקר

The Cat Woman

New member
אההה סליחה, אין שום רע בלהפוך את השעון!

אצלי היום זה לילה והלילה זה יום
והכי כיף ככה

היויו

New member
הבעיה מתחילה כשאין יום ואין לילה...

ואז חצי יום את מאכילה/מלבישה/מקלחת/מספרת סיפור/משחקת/<ותוך כדי כמובן בית,עבודה,בישולים,סידורים> ועוד חצי יום את מאכילה/מלבישה/מקלחת/מחליפה חיתול/מנסה לישון קצת...

Liquid Dreams

New member
אולי../images/Emo3.gif

אני אוהבת להשאר ערה בלילה, אבל שונאת אחר כך להיות עייפה סלאש לישון ביום >< במיוחד שעוד מעט מתחיל בי"ס, אני רוצה לנסות לחזור לישון יותר מארבע שעות בלילה ><

למעלה