/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif רביעי

Liquid Dreams

New member
בלע ><

נשארתי היום בבית
זה כי אני לא מרגישה טוב... למה לעזאזל פתחתי את הפה לשטן כשאמרתי לפני יומיים "עד עכשיו לא הייתי חולה אפילו פעם אחת" >_>
הייתי עם אימא בקניות והיה כיף
היא קנתה לי שיחון עברי שוודי, כפרעליה

mary06

New member
דאמט

אני רוצה להתפטר..כל כך..ואני רוצה לחנוק לקוחות..כל כך!..למה הם נזכרים להיכנס 5 דק לפני סגירה כשהכל כבר מקופל ומצוחצח, מזיינים לי בשכל (המאוד כואב ועל סף התפוצצות) על התאמת צבעים ובסוף יוצאים בלי כלום ובלי לומר תודה!!! ארר שייחרבו. בלאט מחר בבוקר לחזור לשם..אני לא יכולה לראות בגדי תינוקות ורודים יותר! לאאא! ובנימה יותר אופטימית, בצבא יהיה יותר קשה אז כדאי שאפסיק להתבכיין..אבל אם אני חולמת גם הלילה על החנות, אני מתפטרת ): ליל מנוחה

dralan

New member
תכלס..

ועוד יש להם החוצפה לזרז אותך כי הם ממהרים.. /tapuzforum/images/emo46.gif

The Cat Woman

New member
לעבוד עם לקוחות זה סיוט, זה ידוע...

פשוט נורא ואיום, אבל אין מה לעשות- אנו זקוקים לכסף בצורה די נואשת...

The Cat Woman

New member
לבינתיים המצב הוא כזה:

הייתי בדיכאון טוטאלי וממש התעצבנתי מזה, מי שהיה עד לזה יודע =\
הלכתי ליומולדת של ידיד במקום נורא מזעזע (מלא ערסים ופרחות) אבל למרות זאת- זה שיפר לי את מצב הרוח בהרבה!
כל שניה מישהו אחר התחיל איתי O_ס ומה שמטריד זה שאלו אנשים שאני מכירה... ידידים לא קרובים כ"כ. בהתחלה הלכתי להגיד שלום לאחד מהם ואז הוא התחיל איתי
ואז חבר שלו (עוד "ידיד"- מכר כזה) ראה אותי ובא להגיד לי שלום ודיברנו די הרבה על כמה שאנחנו סובלים מעצם היותנו שם, והוא ניסה לגרום לי לשתות... מה שמן הסתם לא רציתי :| אלוהים אדירים, הגברים האלה... פשוט דבילים! ואז הוא התנצל ואמר שהוא חייב ללכת לשירותים (כאילו- למי איכפת?) אז הוא הלך ואז ראיתי עוד אחד מהחבורה שלהם שהוא ידיד יותר טוב שלי, אמרתי לו שלום ומה נשמע ולמה הוא שותה פפסי למען השם... מסכן, היה חולה. ולפתע מצאתי עצמי מוקפת גברים. כשמה שמו חזר מהשירותים הוא היה טיפה מסטול וזרק לי כמה הערות בוטות וגם "אי אפשר להשאיר אותך לבד לשניה הא? ישר 10 גברים עטים עליך כמו חיות טרף" O_____________ס מממ... קיי. וכמובן שאחרי זה הגיע גם "את יודעת, אני גר פה מעבר לכביש... יש לי דירה משלי..." וואלה... מה אתה רומז? i wonder. כ"כ לא! "מה דעתך לחתוך מהמקום המסריח הזה?" דעתי כן- לעוף מפה... אבל לא אליך חבוב
ואחד מהחברים שלהם שאני לא מכירה זיהה אותי בכניסה "ענבר??" 8 -*?! והוא ניסה לגעת בי כל הערב
דאמט. מזל שחתכתי משם אחרי שעה ומשו... בקיצור- היה הזוי לחלוטין כל תשומת הלב הזאת ביום דיכאוני שכזה. אבל היה טוב להיות בחברת אנשים ולא לבד, אם הייתי נשארת לבד הייתי בוכה עד שהייתי נרדמת. וזה לא דבר טוב. אבל מצד שני גם סוג כזה של תשומת לב זה ממש לא משהו

The Cat Woman

New member
אה ו... כי אף אחד לא פותח את פינת "שורה משיר"

אז אני אלך על זה כאן- משיר של נייט כמובן: Your love to me now has to die Forgive me, I need more than you can offer me מקווה שהפעם הבאה שנדבר תהיה הפעם האחרונה. די אני לא יכולה לשרוד אותו יותר...

mary06

New member
../images/Emo24.gif

נראה לי לזכרים (מסויימים) יש ראדאר לזיהוי "בנות מסכנות במצוקה נפשית שאפשר לנצל אותן לצרכים המיניים שלהם כי הן מדוכאות מספיק כדי להסכים לעלוב חיים כמוני" או משהו כזה..לפחות במקרה שלך הם נפלו על הבחורה הלא נכונה
או זה, או שאת מה שנקרא "דבש"-הבחורה שתמיד יקרקרו סביבה זכרים, וזה לא דבר רע
בכל מקרה, מקווה שמצב רוחך ישתפר

Eragon651

New member
יום חמישי /tapuzforum/images/emo31.gif/tapuzforum/images/emo45.gif

בוקר טוב לכולם ! /tapuzforum/images/emo45.gif מחר אני סוף סוף בחופש מהעבודה.

lacrimosa girl

New member
חפירה על 3 הימים האחרונים.

יום שלישי. חזרתי הביתה בגלל שהיתה לי פסיכית והפסדתי התנדבות ב"לתת". אוף >< אבל ברגע שנכנסתי הביתה, נלוש כ"כ שמחה לראות אותי, שהיא קפצה עליי!! היא בחיים לא קופצת! זה היה כ"כ משמח [: ואז הוצאתי אותה לטיולי ארוך כי נראה לי שהתעללו בה כשלא הייתי בבית, היא כ"כ ביקשה טיול, מסכנה שלי ;; ואז חזרתי הביתה אחרי שעה ומשהו, התקלחתי וקפצתי לשכן שלי להרשם לאיזושהי פעילות פילנתרופית מגניבה עם נוער משיקגו ^^ חזרתי הביתה, פסיכולוגית, והלכתי לישון. כלומר- יום שלם בבית, בקושי שעה עם המשפחה [וגם זה רק בגלל הנסיעות. ^^ יום רביעי. ברית במלון דניאל בהרצליה-- יכולתי לקחת פוסטרים! למה לא חשבתי על זה?
הברית היתה ממש נחמדה, שתיתי משהו כמו 9 כוסות שמפניה XD [הסתובבתי עם מצלמה, אז מישהו תקע לי שמפניה ליד, "בשביל הסטייל". יש שמפניה ביד- שותים! ואז התרוקנה הכוס, ומלצר חביב טרח למלא לי שוב..ושוב...ןשוב... ואני בכלל לא אוהבת שמפניה
] וחזרתי לבצפר אח"כ ואז נסענו לסמינריון תשובה בכפר עציון, והיה כ"כ קר!! כמעט חורף!!
והביאו לנו איזה פסיכי שינגן לנו, מפגר מסכן שלא יודע להרים הופעה בגרוש. XD
- חבר של ידיד שלי עבר ת.ד והוא מחובר למכונות. וידיד שלי רצה להבריז מהסמינריון וללכת לבקר אותו, ולא הרשו לו. המחנך שלו הגדיל לעשות ואמר "הוא ממילא בקומה, הוא לא יודע שאתה שם." איזו חוצפה!! לעזאזל, ציניות יפה למקומה, אבל קצת רגישות בנאדם. =/ וחזרנו לבצפר בערך ב3 בלילה, אחרי סליחות הזויות שבמהלכן כתבנו אני וחמוטל ברכת יומולדת לחברה, ףשרנו משירי יובל המבולבל ובכללי לא הפגנו שפיות יתרה. והיינו סחוטות והכל, ואחרי שנכנסתי למיטה ואמרתי לילה טוב בא לי כזה פרץ אנרגיה, שעה שלמה צחקתי. יום חמישי. כתוצאה מפרץ האנרגיה קמנו שעה איחור ופספסנו את התפילה
לא נורא. ושלחתי פוסטרים לנתיבות ושדרות ליאיר ^^ ועכשיו אני בבית וקודחת לכם בשכל.
בכלל לא למדתי/הייתי בבצפר השבוע, ככה זה מרגיש לפחות. אבל הייתי כ"כ עסוקה.. נראה לי שאפילו זמן לאכול לא היה לי! חוץ מהארוחה בברית, כל מה שאכלתי השבוע בסה"כ זה נראה לי איזה 3 כוסות קורנפלקס ושייק פירות אחד. ^^

lacrimosa girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo54.gifי

החתולה צומי שלי המליטה 4 גורים מתוקיייייייייייייייייייים! ^__^ אבל נלה כל הזמן מנסה לאמץ אותם
והיא גדולה אז היא יכולה לפגוע בהם בטעות... אבל איזו מותק היא
ואיזה חמודים הם
*מקפצצת מאושר*

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifכתבתי חצי ניתוח חפירה על BATB

המון זמן רציתי לעשות את זה והיום סופסוף היה לי פרץ השראה. וואו... סקרתי רק חצי שיר וכתבתי כבר כ"כ הרבה שאני לחלוטין בספק אם למישהו יהיה כוח לקרוא את כל זה. אבל הניתוח יוצא כ"כ טוב שקשה לי להפסיק!

lacrimosa girl

New member
הווו... אני אשמח ממש לקרוא את זה!

זה אחד השירים שהכי נהניתי לנתח אותם, אבל אחד הניתוחים שהם כ"כ אישיים שאני בחיים לא אעלה. כמו גת'סמאן. ^^

The Cat Woman

New member
גם אצלי יש נגיעה אישית, אבל נמנעתי מלכתוב

דוגמאות אישיות עד כמה שהיה ניתן...

למעלה