חפירה על 3 הימים האחרונים.
יום שלישי. חזרתי הביתה בגלל שהיתה לי פסיכית והפסדתי התנדבות ב"לתת". אוף >< אבל ברגע שנכנסתי הביתה, נלוש כ"כ שמחה לראות אותי, שהיא קפצה עליי!! היא בחיים לא קופצת! זה היה כ"כ משמח [: ואז הוצאתי אותה לטיולי ארוך כי נראה לי שהתעללו בה כשלא הייתי בבית, היא כ"כ ביקשה טיול, מסכנה שלי ;; ואז חזרתי הביתה אחרי שעה ומשהו, התקלחתי וקפצתי לשכן שלי להרשם לאיזושהי פעילות פילנתרופית מגניבה עם נוער משיקגו ^^ חזרתי הביתה, פסיכולוגית, והלכתי לישון. כלומר- יום שלם בבית, בקושי שעה עם המשפחה [וגם זה רק בגלל הנסיעות. ^^
יום רביעי. ברית במלון דניאל בהרצליה-- יכולתי לקחת פוסטרים! למה לא חשבתי על זה?
הברית היתה ממש נחמדה, שתיתי משהו כמו 9 כוסות שמפניה XD [הסתובבתי עם מצלמה, אז מישהו תקע לי שמפניה ליד, "בשביל הסטייל". יש שמפניה ביד- שותים! ואז התרוקנה הכוס, ומלצר חביב טרח למלא לי שוב..ושוב...ןשוב... ואני בכלל לא אוהבת שמפניה
] וחזרתי לבצפר אח"כ ואז נסענו לסמינריון תשובה בכפר עציון, והיה כ"כ קר!! כמעט חורף!!
והביאו לנו איזה פסיכי שינגן לנו, מפגר מסכן שלא יודע להרים הופעה בגרוש. XD
- חבר של ידיד שלי עבר ת.ד והוא מחובר למכונות. וידיד שלי רצה להבריז מהסמינריון וללכת לבקר אותו, ולא הרשו לו. המחנך שלו הגדיל לעשות ואמר "הוא ממילא בקומה, הוא לא יודע שאתה שם." איזו חוצפה!! לעזאזל, ציניות יפה למקומה, אבל קצת רגישות בנאדם. =/ וחזרנו לבצפר בערך ב3 בלילה, אחרי סליחות הזויות שבמהלכן כתבנו אני וחמוטל ברכת יומולדת לחברה, ףשרנו משירי יובל המבולבל ובכללי לא הפגנו שפיות יתרה. והיינו סחוטות והכל, ואחרי שנכנסתי למיטה ואמרתי לילה טוב בא לי כזה פרץ אנרגיה, שעה שלמה צחקתי.
יום חמישי. כתוצאה מפרץ האנרגיה קמנו שעה איחור ופספסנו את התפילה
לא נורא. ושלחתי פוסטרים לנתיבות ושדרות ליאיר ^^ ועכשיו אני בבית וקודחת לכם בשכל.
בכלל לא למדתי/הייתי בבצפר השבוע, ככה זה מרגיש לפחות. אבל הייתי כ"כ עסוקה.. נראה לי שאפילו זמן לאכול לא היה לי! חוץ מהארוחה בברית, כל מה שאכלתי השבוע בסה"כ זה נראה לי איזה 3 כוסות קורנפלקס ושייק פירות אחד. ^^