IN אופנה: איפה אתם קונים בגדים?

אור P

New member
IN אופנה: איפה אתם קונים בגדים?

בואו נתחיל עם הIN OUT בחנויות... איזה חנות אתם הכי אוהבים? באיזה חברה אתם קונים (אם בכלל)? איזה אופנה אחרונה שוכנת בארון שלכם?

fireblue1

New member
...

אני לובש רק בגדים וגינסים של דיזל fox וקסטרו... יש חנות בקניון סביונים שאני פשוט חולה עליו...

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo98.gif אני בדרך כלל קונה

בגדים בקסטרו, זארה וכל מיני חנויות חמודות אחרות. פעם אחת או פעמיים יצא לי להכנס לחנות המפעל של מורגן בפריז והעמסתי שקית מלאה..

YouR LucK

New member
אני בד"כ קונה../images/Emo110.gif

במותגים..פוקס, קסטרו..דיזל לעיתים רחוקות בשיקנין וביאליק בר"ג..

אור P

New member
אנשים, FOX זה הOUT של הOUTים...

לא חושבים? זה אומנם מותג, אבל מותג שהפך לעממי משהו. לעומת זאת, לי קופר, דיזל וקסטרו הם המובילים לדעתי.

YouR LucK

New member
פוקס לא OUT...../images/Emo110.gif

אולי הוא עממי כי אנשים לא מרשים לעצמם להוציא 500 שקל לג'ינס מדיזל, ב500 שקל האלו אתה יכול לקנות 2 זוגות מכנסיים ועוד 4 או 5 חולצות מפוקס, ותאמין לי שזה הרבה יותר שווה מג'ינס אחד, אבל אנשים קונים מדיזל רק בשביל השם, הם יכולים למצוא בחנויות שהן לא מותגים כמו בשינקין בגדים הרבה יותר יפים, במחיר זול יותר..
חומר למחשבה

גרררר

New member
נכון!!!

אבל רק בגלל שפוקס אף פעם לא היה IN!!!!!!!!! פוקס זה חיקוי יקר של כל החברות המובילות,שימי לב לדמוי 'מדיקו' שהם הוציאו...הם וקסטרו. את בטח מכירה את המכנס שלהם עם החוטים האדומים בצד...לכי ללי קופר ותראי מה זה הדגם המקורי. "ותאמין לי שזה הרבה יותר שווה מג'ינס אחד" מבחינה כמותית כן.. מבחינה איכותית...לא!!! ג'ינסים של פוקס,רובם הם לא ג'ינסים אמיתיים!!! הם סטרצ'ים. רוצה לבדוק אם הוא אמיתי או לא.תשרפי אותו אם הוא אמיתי הוא לא יישרף. אין בכלל מה להשוות את האיכויות של דיזל,לי קופר,קרוקר,(לפעמים) ליוויס לפוקס!!!!! מכנס של דיזל לפני שנתיים תלבשי אותו עכשיו והוא עדיין יהיה בסטייל! האם את יכולה להגיד את אותו דבר עם פוקס?! נכון שחלק מזה זה גם הקטע של המותג,אני לדוגמא לא מתפשרת על בגדים וחוסכת כמו משוגעת בשביל ה 400 (לא 500) שקל שלי בשביל ג'ינס חדש!! זאת השקעה!!

YouR LucK

New member
פוקס אולי לא היה IN ../images/Emo110.gif

אבל עובדה שאנשים קונים בו הרבה יותר מבחנויות כמו "לי קופר" או "דיזל" המצב במדינה הזו לא מזהיר, לאנשים אין ת'כסף כדי להוציא כל כמה חודשים ג'ינס חדש בכמה מאות שקלים.. אולי אם את חוסכת את הכסף את מרגישה שהשקעת מאמץ כדי להשיג את הג'ינס הזה, אבל בינינו לא היית מעדיפה לקנות כמה זוגות מכנסיים בכסף הזה מאשר מכנס אחד שתוך חצי שנה-שנה קטן עלייך?.. טוב..אני לא רוצה להיכנס לוויכוח אבל כל אחד עושה את מה שהוא מעדיף..אם את מעדיפה לקנות במחירים שהם בשמיים תהני..

fireblue1

New member
נכון להיום הכי שווה לקנות בפוקס...

יש סיבה אבל אין לי כח לפרט...

אור P

New member
יש לי ג'ינס של FOX...

שקניתי ב-100 ש"ח, בקסטרו מן אני קונה בסביבות ה-200 ובלי קופר ודיזל אני קונה ב-400-500... נכון שהייתי רוצה שני ג'ינסים ב-200 במקום אחד או 5 ג'ינסים ב-500 אבל לצערנו הרב זה המצב היום...

fox זה נחמד

הם מזה משתדלים להיות הכי אופנתיים ועובדה זה מצליח להם , כל החורף הקודם וכל החורף הזה המון אנשים הסתובבו עם הבגדים שלהם , כל הקפוצונים החמים האלה , ויש להם ז'וינסים בסדר גמור , לפעמים לא כתוב עליהם שהם של פוקס , ואם אני אומרת למישהו שקניתי את זה שם הם ממש בשוק , לאחרונה הם באו ביציאה על גזרות נמוכות וחולצות בטן ומחשופים ולאט לאט הם נכנסים למודה ...

גרררר

New member
לאאאאאאאא

אולי את משמינה כל חצי שנה ב 3 קילו...אני בכל אופן לא וגם אם כן אני מורידה אותם...אוקיי?! ולא אני לא אעדיף לקנות יותר בגדים בפחות כסף,כי הבגדים הם ח-י-ק-ו-י-! תביני יכול להיות מצב שאני תקועה! אין לי מה ללבוש למסיבה!! אני שמה איזה ג'ינס חמוד של לי קופר (הם יותר מסיבתיים) או של דיזל ואיזה חולצה פצצה ווואלה!! דפקתי הופעה!! אני יכולה לעשות את זה עם פוקס?! לא! נכון המחירים לא זולים <!> אבל הם שווים כל שקל! אני לא קונה רק ג'ינסים של חברות ג'ינסים אני קונה גם בגריפ וFUN אם מישהו מכיר.. הם חנויות ממש חמודות. אבל אני לא מתפשרת,בייחוד לא על איכות!

PiXeLiTa

New member
גריפ חנות מצויינת

רק שלפעמים הם קצת מגזימים...ויש גם חנות שקוראים לה hook שהיא סטייל גריפ, אמנם לא ממש זול, אבל באמת שווה כל שקל.

גרררר

New member
נכון!!!!!!

אני מתה על הוק.. יש לי משם מלא חולצות ועוד איזה 3-4 זוגות מכנסיים וחגורה..ובגד ים.. גריפ חמודים לאללה אבל יש להם לפעמים מזה יציאות גרועות.

מאיה1983

New member
ממש לא

תלבש ג'ינס מלפני שנתיים והוא נראה קצת ישן דהוי לא הכי אופנתי ובמיוחד.. הוא לא יהיה נמוך כמו כל הגיזרות שהולכות עכשיו. אז תקנה פחות ליוויס קרוקר וכ'ו ותקנה יותר בגדים אופנתיים ויפים לתקופה קצרה יותר אבל לפחות תהיה יותר מיוחד ותגוון. אה, ולא אמרתי שתקנה פוקס... כי גם אני דיי נגד. תמצא איזון...תהיה מיוחד תהיה מקורי... תהיה עצמך... סתם..

פוקס זה המותג עם הגיזרות הכי

מעוותות בארץ בעעעעעעעעעע לא הייתי הולכת עם מכנס של פוקס גם לא בצחוק פאדייייייייייחות.. הם לא שמעו על הדבר שנקרא *גיזרה נמוכה* אבל חוצמזההההההה דווקא יש חולצות נחמדות שם וגם זה קצת קשה למצוא אבל אני חייבת לציין הקטלוג החדש שלהם יצא חםםםםםםםםםם גם יעל וגם יהודההההההה

מאיה1983

New member
פוקס זה הכי עממי בעולם

הכי אאוט... לא מעניין. לכולם יש ג'ינסים של פוקס וג'קטים של פוקס והכל של פוקס. אני כבר יודעת איפה אנשים קנו את הבגדים וכמה זה עלה להם. ואם כולם הולכים עם זה זה אומר שזה ע-מ-מ-י. אני אישית קונה בזארה. ובחנויות מדליקות ומיוחדות . כדיי שאני לא אלך לדיסקוטק ול20 בנות תהיה את אותה החולצה. זה אסון מבחינתי... גם בזארה הכמויות של הפריטים שהם מוכרים מוגבלת ולפעמים הם מביאים דוגמא מסויימת פעם אחת או מספר מצומצם של פעמים.

QueIronia

New member
אם כבר, אז שאלה קטנה:

אתם יודעים כבר מתי תפתח חנות רנואר-מן בקניון הגדול בפ"ת? היא כמר כמה ימים עם כזה שלט שכתוב עליו הפתיחה בקרוב, אבל מתי בקרוב?

למעלה