IN אופנה: איפה אתם קונים בגדים?

אני קונה לרוב בקסטרו מן..

אני ממש תופעה מוזרה
אין
אני מוצא בגדים רק בקסטרו.. זה מן התמכרות
רק שם אני מוצא בגדים שאני אוהב ב-100% לפני שבוע וחצי בערך הלכתי לקנות בגדים וכמובן - לא מצאתי כלום עד שנכנסתי לקסטרו מן ואני ואמא שלי ראינו בגדים שמוצאי חן בעיניי (כרגיל) אז אהבתי נורא ת'מכנס הצבאי שעלה 250 (משהו כזה) אז בהתחלה אמא שלי אמרה שאין מצב שעכשיו נקנה את זה.. אז בקיצור מדדתי את זה בכל זאת לראות אם זה בכלל יפה לי, אם זה מתאים לי, אם אני אוהב את זה וכו'.. ונורא אהבתי את זה.. אז המוכרת גם התחילה להתאים חולצות וכל מיני חחחח ובסוף יצאתי משם עם המכנסי באגיז צבאיות ועוד שתי חולצות מגניבות
ובסוף הוצאתי שם 500 ש"ח.. חחחח

אור P

New member
רנואר מן...

ראיתם את הקולקציה? יש להם בגדים יפים אבל, כמוך שחרחר, חולה אני על קסטרו מן... יש לי כמה פריטים מהקולקציה החדשה, אני אקנה עוד כמה בימים הקרובים. החולצה הלבנה שלהם עם שני הפסים הכחולים על השרוול הורסת!

Black n White

New member
איפה אני קונה?

אני בעיקר קונה באוניל קוויקסילבר ריפ-קארל ושות'. עוד חנות אהובה עליי זאת light-wave שממוקמת בשינקין ובבוגרשוב וברמת-השרון. מוכרים שם את אופנת ה-street style וה-skate style וגם ה-surf style. חנות מותאמת לסטייליסטים ממש שווה!

אני יכול להגיד דבר אחד על רנואר מן

אני בחיים לא אכנס לקנות שם בגדים
א. הבגדים שלהם לא משהו
ב. המחירים בשמיים

../images/Emo29.gif שטויות וזיוני שכל.

מה שקנית זה לא באגיז. קסטרו, כחברה, לא מתקרבת לבאגיז. מה שקנית זה אולי דגמ"ח מתרחב או מכנסיים מתרחבות, אבל זה לא באגיז. רוצה באגיז? בשבל זה יש מאד-מן.

i l0ve u

New member
כעיקרון FOX הכי שימושי כאאאזה...

כי זאת אופנת רחוב יעני לא וואנבי רחוב כמו כל החברות זה פשוט סתמי כזה...אמא שלי תמיד קונה לנו משמה אבל זה חפיף כזה לביתצפר או משהו... אבל נדלקתי רצח על הקולקציה החדשה של קסטרו!!!!! ובינינו-תעשו טובה הכי שאאווה זה לרדת לשנקין/אלנבי לת"א קיצר לעשות שופינג.......הכי IN והכי זול!!!!{והככייייי יפה!!!!!!!!!!!!!}

ברו'ש... זה כבר לא זול כמו פעם..../images/Emo4.gif

כאילו יש ויש.. אבל פעם הרחובות המפורסמים האילו התפרסמו בגלל המחירים והמציאות שאפשר למצוא שם..

adiko

New member
חנויות אהבות עליי

השנה קניתי לרוב בTNT פוקס וקסטרו יצא לי גם לקנות בתמנות כמה חוחולצות חמודות בעיקרון אני חושב שפוקס כמותג הולך ומתחזק אני חושב שיש להם אחלה של דברים והם תמיד מפתיעים... קסטרו אני קונה פריט או שניים כי לא הכל יפה שם ... ואצלי אין אופנות שכונות בסיום ובתחילת כל עולה חדשה אני רואה מה פסה ומה לא ומה הולכים לקנות .. כרגע אני חושב שהסטייל הצבאי ממש שווה השנה :)

אלנבי קינג ג'ורג' וחברים, חוץ מזה..

גיליתי את תמנון
יש להם בגדים ממש יפים בקולקציית קיץ, מיוחד כזה, לא יודעת להסביר. זה לא יוצא דופן אבל זה גם לא משעמם כמו FOX ובטח שלא תמצאו בסוף את כול כולם הולכים עם אותה חולצה, כי יש להם גם די מבחר. זה גם די זול-גופייות משלושים שקל, הרוב 40. לבנים אין שם כל כך דברים יפים, נקווה שישתפרו מיצי
ROCK ON!

למעלה