IN אופנה: איפה אתם קונים בגדים?

לדעתי הכי אין זה אוניל ...

הייתי בצרפת וקניתי פול דברים ספורטיביים שם ... הכי שווה בעולם ! עוד מותג שאומרים שהוא in זה ההנסים הצבעוניים שמשום מה הפכו ל"תלבושת אחידה" בבית הספר שלי , כל בחורה או בחור שמבינים משהו באופנה ובצו האופנה חייבים לפחות שני מכנסיים מהחנות ,או קפוצ'ון, זה הורג אותי ..! מכנסי קפוארה היו מזה סוף הדרך עד שהתחילו החקיינים להביא אותה בהפוכה ועשו מבצע 29.90 מאז אני לא נוגעת במה שיש לי בארון , קאסטרו יצאו לי מהחורים אבל אני מחכה לסוף עונה יש שם בגדים פשוט פצצות. הוניגמן , חמוד TNT גם הם חקינים לא קטנים -למיטב ידיעתי זו חברת הבת של פוקס... אבל שם לפחות אפשר לקנות משהו ולא להתביש ללכת עם זה לבית הספר ... fox נוח , ספורטיבי, הכי מתאים בתור פיג'מה , למרות שלאחרונה לקחו את יעל בר זוהר לקמפיין שלהם ואיך שהיא נראת שם זה נראה כאילו כל בגד עולה שם לפחות 200 שקל ... פוקס ממש משתדלים אז תנו להם צ'אנס, חבר שלי מתלבש ZIP או קאסטרו ולפעמים בא ביציאה ולובש ליוויס או דיזל ... גם ורסצ'ה פה ושם . גם כאוס זה אחלה חברה , הבגדים שהוא לובש פשוט מחממים אותי !

יש גם קוויקסילבר...

יש לי משם קפוטציון כוסי בטרוף וגם מעיל עם פרווה (סנטטית -משוגעת!) ...

I t a M a R 1 1

New member
כן בהחלט.....

אני קונה בכל מקום זול וטוב שיש אם למשל אני רואה בזאר ובגד שנדלקתי עליו אז אני אקנה אותו בלי לחשוב פעמיים,חוץ מזה היום המיתון לא מאפשר לקנות כל כך הרבה מותגים..

I t a M a R 1 1

New member
ת'אמת לפעמים כן ולפעמים לא....

זה לא עד כדי כך משנה......אבל אם את מתעקשתיש בגדים שהם חיכוי מושלם ויש כאלה שאת רואה שזה זיוף

בתור אחד שקונה מותגים...

אז החנויות תוקעות לי מחירים גבוהים על פריטים מסכנים.. נגיד ג'ינס, זה ממש לא מזיז לי אם זה חיקוי או שזה אמיתי, אבל למה לעזאזל הוא עולה 500 ש"ח? בגלל שכתוב על זה דיזל? שייט!!!! בנוגע לפוקס.. החברה מעתיקה מכולם ורק תוקעת את השם שלה כאילו שזה עיצוב שלהם.. TNT לא משהו, יש טובים יותר.. לכאוס יש בגדים שווים... וגם בקסטרו מן יש בגדים ממש יפים, אבל עם מחירים גבוהים מדי.

אור P

New member
קסטרו מן - מחירים גבוהים??

לא ממש, בקסטרו מן אפשר למצוא חולצות ב-80-120 ש"ח וג'ינסים ב-250 ש"ח בעוד שבדיזל ודומיו אתה יוצא עם ג'ינס ב-500 ש"ח...

AngeL WomaN

New member
קסטרו..../images/Emo15.gif

אבל שזה ג'ינסים, רק FOX.. למרות שגם זארה זה ממש נחמד..אבל מנגו זה ממש לא אני.. בכל מקרה, עדיין אין לי בגדים מהקולקציה של הקיץ, זה מחירים של שודדים או מה?

טוב אצלי זה ככה:

אני אשמע כאילו אני צפוני מפונק ומגעיל אבל אני קונה גינסים של פולו וחולצות זה תלוי אבל תמיד של מותגים!

Light WaVe

New member
LET'S SEE.../images/Emo101.gif

אוניל, קוויקסילבר - ולא לשכוח כמובן את בילאבונג. רשתות עם בגדים מדהימים. NO NAME, GRIP גם בסדר. ולמי שבקטע של בגדי סקייטרים (SPIT FIRE, BLIND וכד') - יש חנות בבוגרשוב שאני בספק אם אתם לא מכירים, B-גוּד, במחירים ממש זולים, ואחלה בגדים.

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

בלגאנים

New member
מה רע ב TNT?

הם אחלה גם רשת חנויות גולף הם אחלה ו fox זה חברת הבגדים הכי מגעיללללללללה שראיתי, אין להם כלום מיוחד,ובכלל- הכל שם זה בגדי פיג'מה כאלה.... איכס.

I t a M a R 1 1

New member
TNT מעולים.....

יש לי כמה חברים,קונים רק משם והמחירים לא כל כך נוראיים....... אחלה של דברים יש שם........ עוד מעט הולך להיות רנואר לגברים זה הולך להיות קולקצייה סוף הדרך

למעלה