אוף עדימון למה את עושה שאלות קשות שמצריכות מחשבה
שם/כינוי: Heda Daddy Dylan
גיל ביום העצמאות ה100 (2048): זה מצריך בדידים ותרמתי אותם למילי אז שהיא תחשב לי.
כריס מועדף?
פראט יאנג
סדרות החודש:
Severance - זה היה רק הפרק האחרון של העונה אבל הוא היה טוב
Michelle Carter: Love Texts & Death - ראיתי את הסדרה המתוסרטת והולו הציאו לי לצפות בדוקטומטרי של זה. זה היה די מזעזע.
Upload - סיימתי את עונה 2, היה ממש חמוד.
SVU - אני אוהבת שזה אף פעם לא מאכזב אותי
Big Sky - האמת שזה קצת השתפר, עברו לקו עלילה יותר מענין אז אני לא ממש ממורמרת.
Made For Love - סיימתי את עונה 1 וזה לא עשה לי חשק להמשיך לעונה 2 שבדיוק עלתה.
The Morning Show - איפה הדבר המושלם הזה היה כל חיי? פשוט תענוג צרוף
Shameless - ראיתי רק פרק אחד אבל עדי עדין צריכה להתגאות בי.
Fear The Walking Dead - החצי השני של עונה 7 עלה והוא הרבה יותר מוצלח מהראשון. ואפילו לא הייתי צריכה לחכות כל העונה כדי לראות את אלישה אז בכלל חגיגה
Fringe - הצלחתי לשכנע את סהר סוף סוף להתחיל לראות איתי. ראינו רק 3 פרקים, אבל גם התחלנו רק ביום האחרון של החודש אז נראה לי שזה מכובד
The Thing About Pam - יש לי איזה לקוחה שהתעקשה במשך חודש שאני אצפה בזה וזה פשוט מוזר. כל הסיפורי רצח האלה שמבוססים על סיפורים אמיתיים עושים לי רע. ורנה זלווגר ממש מטרידה בסדרה הזאת
Under The Banner of Heaven - ניסיתי בגלל שעדי ביקשה שאמסור ד"ש לחבר שלה, אבל חשבתי שזו תהיה סדרת מסתורין על רצח בעיירה קטנה (שאני מאוד אוהבת) אבל יש לזה פן מאוד דתי של איזה כת מורמונים שאני ממש לא אוהבת אז ברשותך עדי, אני אנטוש.
וגם לא סדרות אבל ראיתי את:
CMT Crossroads - הספיישל של ליאן, זה היה פסגת השלמות
נראה לי שבכיתי כל הפרק. מהתרגשות, מצחוק וגם קצת מעצב כי ליאן שפכה את הלב שלה שם והזילה דמעות בלי סוף והלב שלי לא יכול לעמוד בלראות אותה עצובה
CMT Awards - לא התכוונתי לצפות בהכל וגם לא התרגשתי לקראת זה בכלל, אבל איכשהו ישבתי לצפות בכל ה-3 שעות של זה. לא הכרתי חצי מהאמנים שהופיעו שם אבל לא היה אכפת לי. היו מלא הופעות ומעט פרסים וזה היה אחלה. וקלסי בלאריני המלכה שהייתה אמורה להנחות את הטקס, נדבקה בקורונה כמה ימים לפני אז היא לא יכלה להגיע. אבל בכל זאת החליטה שלא לאכזב ולהגיח מידי פעם בזום לטקס, כשהיא משקיעה בהחלפת תלבושות ומייקאפ מלא (וגם מצלמות באיכות גבוהה). היא כזאת חמודה. היא עשתה לה רד קרפט בחצר שלה ואיזו במה מאולתרת בחניה שלה ובתאכלס זה היה נראה כזה טוב שאם לא היו עושים זום אאוט מידי פעם כדי להראות את החניה, זה היה נראה כאילו היא מופיעה על במה אמיתית.
סרטי החודש: ראיתי רק את
All the Boys Love Mandy Lane כי אני וסהר
#טיםאמבר
שירי החודש: השאלה הזאת צריכה להתחלק לחצי הראשון והחצי השני של החודש בתאכלס, כי דברים שחרשתי עליהם בתחילת החודש שונים מדברים שחרשתי עליהם בחצי השני של החודש.
בחצי הראשון השירים הכי נחרשים היו כל השירים מהקרוסרודס וגם:
LeAnn Rimes - How Much A Heart Can Hold
Carly Pearce - Next Girl
Carly Pearce - What He Didn't Do
Catie Offerman - Happyland Trailer Park
ובחצי השני של החודש חרשתי המון על:
Kelsea Ballerini & Shania Twain - Hole In The Bottle
Kelsea Ballerini - Bragger
ועל הדבר המושלם הזה:
ספר החודש: וואו זה מרגיש כמו משהו שקרה לפני המון זמן כי זה היה בתחילת החודש, אבל סיימתי את הספר של איימי פולר והתחלתי את הספר של רייצ'ל דראץ'-
A Girl Walks Into A Bar
דמויות החודש: [The Morning Show] בראדלי ג'קסון כמובן
וגם קורי
ומאימת המתים כמובן שאלישיה
ואחת הדמויות האהובת עליי תמיד - אוליביה דנהאם
[פרינג'] או כמו שסהר קורא לה - אוליביה דאנהם-דדי (על אותו משקל של אלישיה דבנם-דדי)
שחקני החודש: ריס ווית'רספון
, אלישיה דבנם-
דדי קרי ואנה טורב.
קראשי החודש: טוב פיתחתי החודש קראש ממש גדול על קרלי פירס. פחות בגלל איך שהיא נראית (למרות שהיא כן מהממת) ויותר בגלל שהיא כזאת חמודה
ויש לה קול מהמם והיא סוגדת לליאן
וגם זה המקום לסגוד לאלישיה שהיום משודר הפרק הראשון שלה כבמאית
וגם כי היה לי ליאן כל החודש, מגיע לה להיות פה
וכדי לא לשבור מסורת, הנה חתיך אינסטגרם:
60K likes, 436 comments - janis_danner on February 16, 2022: "Searching for redemption #mood".
www.instagram.com
ציטוט חודשי: כמובן שהדבר הגאוני הזה
סיבה למסיבה (אני מניחה שזה אומר משהו טוב שהיה חודש, כי בשאלה הבאה היא סיבה למסיבה עתידית בתכלס?): זה לא מה שזה אומר אבל מכיוון שאת חיברת את השאלון אני אענה על זה כמו שאת רוצה והתשובה תהיה הקרוסרודס של ליאן והאלבום החדש של מירנדה למברט
למה אתם מצפים בחודש מאי: יש מיצג חדש במוזיאון הגראמי שנקרא Women of Country וליאן היא אחת הנשים במיצג הזה אז יהיה איתה ראיון והופעה ביום שזה נפתח ויש לי כרטיסים לזה
אבל זה רק בסוף החודש אז אני צריכה לחכות הרבה
מה יום העצמאות הכי טוב שזכור לכם/אידיאלי בעיניכם? כולם אותו הדבר- על האש ומשפחה. לא זכור לי אחד מיוחד ממש. אבל אני ממש אוהבת את הדגלנים ואת השירים ברדיו. נחשב?
סרט ישראלי הכי אהוב: וואו התקלת אותי אממ אולי הלהקה? לא ראיתי יותר מידי סרטים ישראליים ואני לא בן אדם של סרטים באופן כללי.
סדרה ישראלית הכי אהובה: אני אלך על רמת אביב גימל בגלל הנוסטלגיה. אבל בתאכלס יש הרבה סדרות ישראליות טובות.
זמר/ת/להקה ישראלים הכי אהובים: קרן פלס, עפרה חזה, עוזי חיטמן ובערך כל להקה צבאית שהייתה עד שנות 80.
מה אתם אוהבים בישראל? את האוכל!! (וטוב נו, את המשפחה המורחבת) ואת נועה קירל
עם איזה דמויות טלוויזיונית הייתם עושים מדורה בל"ג בעומר? נתחיל בזה שלא הייתי עושה לג בעומר בשום מצב, אבל אם את מכריחה אותי אז בטח עם אלישיה קלארק כי היא נראית לי יודעת להדליק מדורה גם בלי אמצעים.
מי הדמות שמומחית בחץ וקשת האהובה עליכם? אני לא מכירה שום דמות חוץ מאקו והיא נראית לי בחירה הולמת אז אני אפילו לא אנסה לחשוב על מישהו אחר.
במדורה - מרשמלו או תפוח אדמה? ברור שמרשמלו. (פויה תפו"א של מדורה) אבל שמישהו עם סבלנות יצלה לי אותו כמו שצריך לאט ובמידה הנכונה. אני תמיד דוחפת אותו לאש לשניה, שורפת את כולו וזהו
במאי יש גמר ליגת האלופות וגמר אירווזיון, לפעמים באותו יום. אתם חייבים לצפות באחד מהם, מה תעדיפו? (בלי התחכמויות! זאת שאלה הרע במיעוטו ויש לי טיל מכוון לבית שלכם!): אז חשוב לי להדגיש שאני לא מעוניינת באף אחד, אבל בשבילך אבחר בליגת האלופות כי זה נראה כמו משהו שאפשר לראות בפאב עם עוד אנשים ויהיה אוכל, אלכוהול וכיף. שירים בשפות שאני לא מבינה נשמע לי כמו עינוי סיני וגם אוכל ואלכוהול לא ישפר את זה.
בהמשך לדיון באוף, לאיזה דבר תלכו לבד לא משנה מה? או לחלופין אם אתם לא ביישנים למה תעדיפו ללכת לבד? להופעה של ליאן. הבוסית שלי רצתה לבוא איתי אבל היא לא מחוסנת אז היא לא יכולה. וגם אחרי הפאדיחות שהיא עשתה פעם קודמת אולי גם עדיף שהיא לא תבוא.
מה הייתם עושים אם הייתם פוגשים וריאנט שלכם מיקום אחר? הולכת איתה להופעה של ליאן
אני בטוחה שכל גרסה שלי מאוהבת בליאן, ואני גם בטוחה שכל גרסה של ליאן מושלמת, אז זה עובד
מה תעדיפו - טלפורטציה אבל רק עד ק"מ או ראיית העתיד אבל רק עד 24 שעות קדימה? טלפורטציה. קל. הצ'יזקייק נמצא פחות מק"מ ממני, את יודעת איזה כיף זה יהיה לשגר את עצמי לשם כל פעם שבא לי עוגה? ובתאכלס זה גם יעיל עם חניה באירועים. במקום לחפש חניה שקרובה לכניסה במשך שעה, או לחלופין להיות תקועה בפקק בכניסה לאיזה הופעה. פשוט יורדת/חונה ק"מ משם ומשגרת את עצמי לכניסה
איזה שיר הייתם הופכים לסרט או סדרה? Goodbye Earl של הדיקסי צ'יקס. זה שיר על זוג חברות טובות - וונדה ומארי אן, שאחת מהן התחתנה עם ארל, בעל מתעלל שכל הזמן היה מכה אותה. פעם אחת הוא פוצץ אותה מכות והיא הגיעה לטיפול נמרץ. מארי אן הלכה לבקר אותה ויחד הן הגו תוכנית לרצוח את ארל. ואז הן הרעילו אותו, גילגלו אותו בתוך שטיח, דחפו לתא מטען של האוטו והלכו לזרוק אותו בנהר ואז פתחו דוכן ריבת תותים לצד הדרך וחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה.
מה אתם עושים עם תמונות ששולחים לכם בוואספ? (מוחקים מיד, אוגרים לנצח, אחר?): זה לא נשמר לי בגלרית תמונות של הטלפון אז זה לא מפריע לי. זה בזיכרון של הוואטספ ויש לי מספיק זיכרון בטלפון כדי שלא יהיה לי אכפת מזה.
תמונה ו/או סרטון ו/או מתכון לתפו"א שתרצו לשתף עם הכיתה?
תפו"א אני אוהבת רק עם חמאה, שום, רוזמרין ומלח פלפל בתנור.
וקצת תמונות:
אני מטרילה את העובדים אצלנו
זה ציטוט אמיתי לגמרי.
מה שמדהים זה שכעבור 4 שנים, 4 חודשים ו-4 ימים בדיוק- מאסק רכש את טוויטר ב-44 מילארד דולר.
רציתי לרשום "ריספקטפולי מיי אס" אבל זה נראה לי כמו בדיחת אבא של ניק.
זה תיאור די מדויק שלי-
וגם זה: