iPod Nano!

TheRealDeal

New member
iPod Nano!

קטן מתמיד.. זיכרון פלאש.. בקיצור.. תמונה שווה אלף שירים. מגיע בנפח של 2 ו4 ג'יגה, מסך צבעוני, דק ביותר.. 14 שעות נגינה, ומשווק גם בצבע שחור!

TheRealDeal

New member
ולא לשכוח את המחירים!

לדעתי שפויים
200$ ל2 ג'יגה ו250 ל4

shay0600

New member
זהו החלתטי כבר איזה נגן אני קונה

הוא לא יעבור ת1200 והוא ממש משוכלל המחיר בידע זהה למחירים באתר של אפל ככה שזה הנגן הכי שווה לפי דעתי היום וגם ממש קטן חמוד ומגניב ויש בו גם הרבה פוזה לפי דעתי ואין הרבה מצב שהיגנבו אותו הודות לגודלו ומישקלו בכך שהוא יכל להיות תמיד עלי ולא יציק לי זה הנגן בשבילי רק שיגיע כבר לארץ

shay0600

New member
תבדוק טוב

כי לפי מה שאני רואה המחירים האתר של אפל להומת המחירים באתר חברת ידע זהים לפחות בנגנים הישנים כשהנגן יופיעה באתר חברת ידע רק נדע

נדב8

New member
מהה???

תגיד לי אתה בסדר? בארה"ב עולה איפוד מיני לדוגמא של 4 ג'יגה 200 דולר, בארץ 1400 באתר של ידע? מה דומה פה? 400 שקל הבדל!! עוד דוגמא: אייפוד פוטו 20 ג'יגה 300 דולר, בארץ אצל ידע 2002 ש"ח 650 ש"ח הבדל....להמשיך??

shay0600

New member
איזה מגניב אפשר לעשות הדפס מאחורה

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/72401/wo/Rb5sfMVhaebz2Rqt5jy1HBHIL1M/2.1.15.1.0.6.9.1.1.3.0.0.3.1.1.0?47,17

נדב8

New member
אמממ

לא היו מייצרים הארד דיסק של 2 ג'יגה. ובמיוחד לא בגודל הזה ולא במחירים האלה. ובטח שלא היו מייצרים לו רצועת יד לריצות.

GLUT4

New member
חשבתי על זה גם שאם שמו תמונה

של רצועת יד לא היה מדובר בדיסק. מצד שני ה-4G העלה בי בעיקר את עניין התהייה האם מדובר בזיכרון פלאש. אם אכן זה כך, זה גם חידוש, בנוסף לגודל, לעובי ואפילו למחיר השפוי.

TheRealDeal

New member
רצועת יד יש לכל האייפודים..

ורשום בספקס של המכשיר שזה זיכרון פלאש.. אז בהחלט חידוש

למעלה