iPod Nano!

dinraz

New member
חבל על הזמן שלכם NANO מנצח

טוב אחרי ההצהרה האחרונה כנראה עדיף לסגור את הפורום MP3 או לפחות לאחדו עם IPOD כי מה לעשות לגודל, לעיצוב לזיכרון פלאש אין סיכויי לאף מתחרה.......... 40 גרםםםםםםםםםםם כמו 4 מטבעות בטח הIRIVER יכול להתחרות......... חחחחחחחחחחחחחחח תעשו חיים ותצטערו שקניתם דברים אחרים

יאיר B

New member
דיי כבר עם ה-NANO הזה ../images/Emo46.gif

נראה כמה הוא יעלה בארץ וכמה ירוצו לקנות אותו. תן לאיריבר כמה חודשים והם יוצאיו מכשיר שיעמיד את אפל בבושת פנים. ולא נשכח להזכיר את ה-U10 שמנגן 28 שעות ויודע לנגן פורמטים שאפל לא ידעו לעולם לנגן (Ogg למשל) וכמובן שיש לו גם רדיו והקלטה (שעליהם תידרש לשלם באיבזרים נלווים...).

=|

אפל יכולים להפעיל OGG עובדה שזה פתוח בלינוקס רק שהם לא רוצים משום מה

shay0600

New member
אתה צודק

האייפוד החדש ממש ניד בצורה שלא תאימן זה פחות מציק מטלפון בכיס והוא ניראה לי בין היחידים עם אפשרות הצגת תמונות והמחיר ממש סביר בשביל זה בקרוב גם יוצא עדכון לעברית אין ספק שזה הנגן הכי מומלץ שיש היום בשוק לפי דעתי אני מתכוון לקנות אותו כי הוא ניראה לי ממש נוח אלא אם יצא משהו נוח זול יחסית ומשוכלל יותר ואני לא צריך יותר ממוסיקה איכותית נטו אבל אני רק תלמיד בתיכון ואין זמן לעבוד חחחח... רק עוד חצי שנה זה הרבה זמן לפחות בשבילי

amitamit23

New member
בקשר ליאיר

האייריבר לעולם לא ינגן את האפ לוסלס (LOSELESS) זה ממש לא משנה... גם ככה הרוב משתמש באמפי3 לא צריך כבר לרדת על הנגן החדש כי הוא אפל!!!

יאיר B

New member
המשתמשים של האפל מאדירים את

הנגן כאילו הוא הטוב ביותר (תקרא מה כתב dinraz). חוסר האובייקטיביות הוא של המשתמשים וזה לא נכון ואל יאה. אני רוצה להראות גם את הצד השני. מי שרוצה לעשות השוואות, שיעשה אותם בצורה אובייקטיבית כי גם אני יודע להאדיר את הצד השני (ואני לא עושה את זה בדרך כלל). אין בעולם נגן מושלם (ואני אף אוסיף נגן מוצלח). לכל נגן יש את הבעיות והתכנונים השגויים שלו. החוכמה היא להתאים את הנגן המתאים ביותר לכל אחד (ואל, אין דבר כזה נגן שמתאים לכולם).

bitonano

New member
עזוב זה אחד שהתאכזב שקנה אייפוד

רגיל וחיכה שנתיים שלוש בשביל שאפל יוציאו נגן בעל תמורה לא רעה ואז להוציא אותנו מטומטמים על מה שחשבנו על אפל קודם.

orimaor

New member
העובדות הם שאפל מובילה (ודעה אישית)

אפל כיום אוכלת את כולם בתחום הנגנים עם נתח שוק אדיר. החברות היחידות שמצמצמות פער הם: סוני וקראייטיב אייריבר לא מצליחה כול כך בשוק החשוב בעולם ארה"ב ובזה נעוצה החולשה שלה. אייריבר חייבת להתחיל לחשוב יותר על השוק בארה"ב ולשים לב למה קראייטיב אפל וסוני עולות עליה בו. והם עושות את זה בדברים הפשוטים: ממשקים שילד בן שנה יכול להפעיל (בעיקר בקטע של הניווט בין השירים) כפתורי ההפעלה עצמם של המכשיר (אצל כולם הכפתורים של הניווט ממקומים בקדמת המכשיר אייריבר דוחפת כפתורים בכול שטח פנוי (ועושה שילובים בין מגע ללחצנים. אלה הדברים ששמים לב אליהם. ולא אם יש לך מיליון פיצ'רים. אני גם צופה הצלחה חלקית לU10 ג'יגה זיכרון לא ייתנו לו הרבה הצלחה. ושימוש במיקרו דרייב (שלדעתי גם לא יספיק לנגן מולטי מדיה) יוריד את זמן הסוללה ויגרום לו להיות יותר כבד יותר. דרך אגב את ההצלחה של אייריבר בשוק הישראלי אני תולה בנטייה הישראלית "לא להיות פראייר" הישראלי ששילם רוצה שידחפו לנגן שלו כול מה שאפשר.

bitonano

New member
ה-U10 יהיה פלאש! רק ה-8 ג'יגה יהיה

מיקרו דרייב! ואפל שולטת רק בפלח שוק המשתמשים מכיוון הפרסום והשיווק של נגניה ולא יותר מזה. וזה לא של "לא להיות פרייאיר" זה כבר שערורייה: אפל עוד לא נזכרו להוציא רדיו שבנגן פשוט ב-300 שקל יש. ולא רק זה הם דורשים עוד כסף מה"פרייארים" (כן כן), שקנו אייפוד לקנות לו תוספים שיש בנגנים אחרים מובנה. אבל בוא נעזוב את דיון אפל VS השאר כי דיסקסנו על זה המון וכבר אין כוח לכולם לחזור על אותם דברים שוב.

"פרייארים" (כן כן)

טוב שאתה לא פאןבוי של אייריבר.. מי שקונה אייפוד הוא לא רק פרייאר או פוזאיסט תאמין לי שיש עוד שיקולים בקניית אייפוד על פני נגנים אחרים..

bitonano

New member
עזוב כבר דיסקסנו על זה המון...

בדיונים מלפני כמה חודשיים... באמת שאין לי כוח להכנס לויכוח הזה... ואני פאנבוי למה ששוה את המחיר שלו אייריבר, כן. אייאודיו, כן. סאנדיסק, גם כן. אני מחפש דברים ששוים את ערכם ולא חברות שמנסות לעשות קופה על אנשים.

אההה זה כבר מתחיל להעיק!

ושוב..: אל תבוא ותגיד פה שאייפוד לא שווה את המחיר וכל השאר כן בטענה של אותו כסף(או במקרה של הארץ אפילו יותר..) ופחות פיצ'רים.. אל תשכח שרק לאייפוד מבין כל הנגנים יש אחריות בינ"ל תקפה בישראל שזה יתרון חשוב כך שמבחינתי בתור אחד שקנה מחו"ל שלמתי שווה וויתרתי על רדיו והקלטה תמורת אחריות שזה עדיף לדעתי בכל אופן.. וגם לאייפוד יש יתרונות משלו כמו הממשק(תכלס הוא פשוט מדיי..) סמארט PL, קהילות וים אקססוריז(עזוב תמחירים בצד) וכמו שבעצמך אמרת עברית רשמית אז אל תבוא ותדבר לי פה על אנשים שקונים אייפוד לפוזה או כי הם סתם פאן בוייז כשאתה בעצם פאן בוי של אייריבר תהיה קצת יותר ריאלי ותפסיק לחפש איפה להפיל את אפל זה התפקיד של היצרנים המתחרים ולא של המשתמשים..

מאיפה העוינות הזו נגד איפוד????

אתה לא בעד איריבר אתה פנאט הפוך אתה אנטי איפוד במוחלט, בכל ההודעות שלך אין שום דבר בעד המתחרים אלא הנגד החריף נגד איפוד נראה כאילו אפל פגעו בך באיזו צורה, כי אם לא אז מה זו העויינות הזו?????????????

למעלה