iPod Nano!

נדב8

New member
פיליפס

לא דוגמא טובה, הנגן שלה לא מצליח לתפוס שוק בתום וזו התשובה למה חברה לא תייצר כונן קשיח של 2.2 ג'יגה, במיוחד לא תעשה זו חברה גדולה ובעלת שוק רחב מאוד בתחום כמו אפל.

קצת מאכזב..

הספק בטריה נמוך יחסית לנגני פלאש, הכניסה של האוזניות ממוקמת במקום ממש לא נוח, למרות שבחיבור האוזניות המקוריות יש אפשרות לשים אותו על שרוך(גם די מעפאן) כשמחליפים אוזניות זה מבוטל וזה ממש לא נוח..=\, לא תומך פייר ווייר בניגוד למיני, פרופורציה על הפנים מבחינת גובה / רוחב, אבל חוץ מזה אייפוד לתפארת חברת אפל P=

shay0600

New member
בקשר לסוללה

זמן הבטרייה הנמוך הוא עקב גודל הסוללה ומשקלה שגם הוא צריך להיות מאוד נמוך

נדב8

New member
כן

איזה כיף המחיר שלו עומד לרדת...אני הולך לקנות אותו...בטח גם של הזן מיקרו.

אם הוא לא נמצא יותר באתר אז מן הסתם

סביר להניח שכן.. אבל יקח זמן עוד להפטר מהסטוקים שלהם..

TheRealDeal

New member
זה כ"כ מגניבבבבב ../images/Emo6.gif

אני קונה אותו!! פשוט!
החיסרון היחיד שלו מבחינתי הוא שאין לו כפתור נעילה.. פותחים אותו ע"י קומבינציה של מקשים.. מעניין אם הוא נסרט מהר כמו שאר האייפודים..

יאיר B

New member
הראו אותו לפני שעה בחדשות ערוץ 2

הוא באמת קטן ויפה (בעובי של סיגריה!)

TheRealDeal

New member
צודק - תודה על התיקון

התבלבלתי.. כנראה הבנתי לא נכון את הקטע שאפשר לנעול אותו עם קומבינציה של מקשים בנוסף לכפתור הולד.

orimaor

New member
לא הבנתי את ההשואות שם

אני מבין שג'ובס רוצה "להביך" את המתחרים אבל הוא משווה נגן של 4 ג'יגה פלש ל20 ג'יגה של סוני?? בכול מקרה אני רוצה גם להגיד שביחס לנגן פלאש הוא די גדול.

יאיר B

New member
אפל מציגה: נגן וטלפון חדשים וגם

תלונות צרכנים... כל המידע - במאמרים מתוך Ynet.

JPollock

New member
מה יהיה עם הIpod הזה?

Apple מתחילים לפגר אחרי יצרנים אחרים, עיקר היתרון שלהם כרגע הוא בעיצוב ובשם - חשוב אך לא מספיק. עבור רוב האנשים, אני ממש לא רואה סיבה לקנות איזשהו נגן apple כרגע. יש אלטרנטיבות עדיפות לכל צורך.

shay0600

New member
שחכתה משהו מאוד חשוב

הייתרון של אפל הוא הנידות וזה משהו מאוד חשוב וגם הדיוק בסאונד הוא בין הגבוהים שיש

shay0600

New member
איזה אחזבה

האייפוד הזה מזה יקר 1400 שקל למי יש כסף לזה חשבתי שהו ייהיה זול אבל המחיר שלו רק מתחיל בארץ מ1400 ל שתי ג'יגה http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB144426=144462&DB55447=128966 טוב נחקה שיתבספו עוד חנויות לזאפ עם האייפוד הזה אולי אז נימצא מחיר יותר זול

למעלה