LA LI HO :D

HuGo Hell

New member
מה הקשר יפנית?../images/Emo1.gif

אני גם יותר יפנית בערך כמו יערה... אולי אפילו יותר. ואני כנראה (אם אנשים יזכרו לשאול את המורה *שיעול*טל*שיעול*) אז תהיה לי מורה פרטית ^_^ וכולם פה אובססים ל"מכושפות".

Ophel McNeil

New member
*פורצת בצחוק עד כדי בכי* ../images/Emo117.gif

אתה... יודע... יפנית... יותר.... ממני.... אוי... אוי....
ילד, אני מכירה את לין! ואת גיל! כשהילד גרם לי למעוד הוא אמר לי "גומנה-סאי"! כשלין ביקשה ממני עזרה במחשבים כל השיחה התנהלה ביפנית! *ממשיכה לצחוק בצד* אוי.... זה היה טוב.

Ophel McNeil

New member
לדבר, האני, לדבר. ../images/Emo117.gif

אני לא יודעת לכתוב באנגלית, אז ביפנית??
אגב, מעולם לא טענתי שאני יודעת יפנית. פשוט טענתי שאני יודעת יותר מאופיר.

HuGo Hell

New member
אמרה הילדה שאומרת אורו --;../images/Emo1.gif

כלומר אמרת שאומרים באקה אורו. זה באמת באקה יארו.
שאלתי את לירון וטל והם אמרו לי שזה יארו.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo117.gif

האני, הויכוח הזה באמת מיותר. ובכל זאת, רק כי אתה מעצבן אותי עכשיו - אמרתי לך שאין לי מושג קלוש איך כותבים את זה, אלא רק איך מבטאים את זה. כך שאלא אם כן דיברת עם לירון ונטלי והן ביטאו את זה שונה ממני - אז טעיתי. אם לא - רד מהנושא. בסדר??

HuGo Hell

New member
ירדתי כבר ממזמן.../images/Emo1.gif

אותי עצבן שצחקת עלי שאני לא יודע. אז אני כן. (וזה -Yaro
סתם שתדעי לאיית את זה נכון
)

HuGo Hell

New member
קבלי מילון שקל שאת מכירה אותם.

למי איכםת? כל מי שרואה טוקיו מיו מיו יודע מה זה גומה-נסאי (גומנה-סאי?
) האני את לא יודעת אפילו מה זה -Nihon-jin או Nihon-go או בכלל מה זה כל הkore, are, dare ויש עוד מלא. כל המילים שאת יודעת - אני יודע
אומי או קרוסס, אריגטו (גוזאימס) או אפילו אוהיו (גוזאימס). אני יודע להגיד "ערב טוב" (קונבאן ווא) ואני יודע דברים שאת לא. ככה שאני יודע יותר מילים/משפטים ממך. אם אני אשאל אותך מה זה "kuso gaki" את תדעי? או "Shimatta"? לא. אז זהו. אל תצחקי עלי. זה שאת מכירה את לין וגיל לא אומר כלום
(טוב אולי זה שאת מכירה את לין, שמלמדת אותך) אבל אני עדיין כמה מילים ומשפטים יותר ממך.

As I Am

New member
טוב די עם הוויכוח הזה. -.- ../images/Emo103.gif

אופיר, תאמין לי שגם אתה לא יודע יפנית. גם אני לא יודעת יפנית. גם יערה לא יודעת יפנית וגם גיל לא יודע יפנית. מה גם שלא אומרים "אומי או קורוסס", ואומרים "גוזאימאסו", ולא "גוזאימס", ואני יכולה להמשיך.. -_-; אז די. >.<

HuGo Hell

New member
שוש יו!../images/Emo1.gif

אז יודעים קצת יפנית..? ^^; גוזאימאס (שנינו טעינו
למה הוספת ו´ בסוף?) שכחתי שכותבים A ולא E ^^;; ומאיפה אני יודע לכתוב בעברית "אומי או קורוסס"? o_O; כשבוקיש אני יודע לכתוב את זה באנגלית

PopPy

New member
בבקשה! *מתחננת*../images/Emo85.gif

אני תיכף סוגרת את המחשב והולכת לישון, בבקשה כשמחר אני אגיע לפורום בצהריים לא יהיה פה שרשור מלא במילים יפניות, תמונות של הומואים יפניים וביטויים כמו "גראווי!
"! בבקשה!

As I Am

New member
כי ככה אומרים את זה.. ../images/Emo103.gif

אין עיצורים ביפנית חוץ מ- נ´ ו- מ´, אז זה מסתיים ב- su... הייתי מתחילה לפרט עוד, אבל אני אתחשב באתי ואפסיק. לילה טוב.

HuGo Hell

New member
su *_*../images/Emo1.gif

טוב, אני מושפע מיותר מידי דברים. בואי למירק ותסבירי לי. אני אתן לך לקחת לי את האופ ואני לא אחזיר לעצמי אותו מבטיח. *פינקי סוואר*

ממש לא... פשוט רציתי להיות בטוחה.

כי את זאת שמארגנת את זה והכל, אז העדפתי לשאול (כי לפעמים אלה שמארגנים מעדיפים לא להשתתף... לוידעת...)

הייתי מציעה גם... ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo136.gif

את קטגוריית "בדחן השנה", וגם "מופרע השנה". לא, בעצם זה נכנס יחד עם "בעל הפוטנציאל הגדול ביותר להכנס לכלא". כמו שמישהו אמר, "משפט השנה", "פדיחת השנה" וגם "בדיחת השנה" יהיה מעולה... ו"סנוב השנה" ו"ביץ השנה" גם יהיה גדול, כל עוד לוקחים את זה בצחוק. אפשר גם "הבנאדם שמתייחס הכי "יפה" לחדשים". כמובן, גם בצחוק. או שזה הולך עם סנוב השנה? *מבולבלת*
האמת היא שמקודם חשבתי על עוד כמה קטגוריות נחמדות, אבל עכשיו שכחתי... טוב, אני אחזור אליכם.
המפ.
. |ועוד שמש|. *סוגדת ליותמפ* (*תוהה מה הקשר* מבולבלת שוב*
)

למעלה