Like או לא Like?

Ronit FL

New member
תהרגו אותי, אבל לא רוצה את הבלוג בפייסבוק.

לא רוצה לייק ולא רוצה לא לייק! לא רוצה שהבלוג שלי יסתובב לו ברחבי הפייסבוק! ניסיתי להבין מתוך מסך הניהול אם יש אפשרות לנטרל את האפפ הזה ואין. איך אני עושה שלא יהיה לי פייסבוק בבלוג או בלוג בפייסבוק??? לתרומתכם למדע, אודה!

קישור הבלוגים לפייסבוק

התפוז החליט באופן שרירותי לדחוף את הפייסבוק לבלוגים בכוח. לא שאלו אותי, לא מאפשרים לי להוריד את הכפתור המטופש והמעצבן של ה LIKE, אני בורחת מהפייסבוק - והוא רודף אחרי, בחסות ה"שלטונות". מרגיש קצת כמו אונס. (כן, אני יודעת שאני מגזימה, אבל זה מרגיז ברמות!) הצטרפו אלי במאבק המלחמתי - אל תלחצו על הכפתורים המרגיזים. לא רוצה ש"יLIKEקו" לי בפייסבוק. באהבה מ.פ. http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=pinukim&passok=yes

wranger

New member
לא מחבבים את ה"Like"?

שרשרו בבקשה את ההשגות שלכם, התלונות והקריאות למרד בלוגרים ולינץ' בפירות הדר תמימים אל השרשור הזה, כדי שהכל יתרכז ביחד.

ראה גם את הודעתי בנושא

בפורום התמיכה הודיעו ש"כרגע" אי אפש רלהוריד את כפתורי הפייסבוק מהבלוג. אני קוראת למחאה ציבורית ומרד בלגרים. זו ממש שערוריה

goldy

New member
קראתי ואני מבין שאני צודק

היכנוי שלי בפייסבוק דומה מידיי לכינוי בתפוז, ואין לי כוונה לשנותו רק בשביל תפוז.

wranger

New member
מי שיראה את הכינוי שלך הוא רק מי שכבר חבר שלך

אחרת, הוא יראה רק את מספר האנשים שעשו "לייק". איך אאוטינג?

goldy

New member
מה אם אני רוצה להפריד *בכל מקרה* בין אתר לאתר

?

Ronit FL

New member
המשפט השני שלך כל כך שגוי.

הרי אין בעיה לעשות הקשרים בין פרטים כאלו ואחרים. בעצם כל מה שכתבת בתגובה הזו שלך, אין לך אפשרות להוכיח את זה הגיונית ובטח שלא מעשית. ההפרדה לא ממש קיימת ואפשר בקלות לעשות אאוטינג דרך רשומות. עשו את זה עם הרבה פחות מהאפפ הטיפשי הזה. אתה יודע מה, מה שלא ברור לי הוא איך מדוע ולמה כל כך קשה לך לכבד את העובדה שיש אנשים שמרגישים מאוד לא נוח עם האפפ הזה. התשובות שלך שמבטלות את הדעות המנוגדות הן בדיחה. הרי לא כך אתה מעריך את עצמך ובודאי שלפחות חלק מהכותבים כאן מוערכים בעיניך, אז בבקשה ממך.

siv30

New member
תפוז לא לומדים

פשוט מזלזלים בבלוגרים ודוחפים עד זרא את כל שיתופי הפעולה שלהם. בפעם הקודמת שהם הוסיפו את כפתור השתף בפייסבוק כבר הקמנו קול צעקה זה לא עזר. הכפתור נשאר. וגם המקס איט. אז עכשיו יש עוד שורה ובטח תהיה עוד שורה. ואני שואלת של מי הבלוג הזה לעזאזל? במקום להוסיף של מיני פיצ'רים שאף אחד לא צריך (חוץ מעומרי חיון) אולי שסוף סוף תעלה הבלוגיה החדשה? אולי?!!

פנומן 72

New member
מה זה לעזאזל הבלוגיה החדשה הזו ?

חמודה, Wordpress זה לא יהיה ...

../images/Emo45.gif

גם לדעתי זה לא יתקרב ליכולות ולגמישות של וורדפרס (אני מתכוון לאתר, לא לבלוג עצמאי) וגם לא לגמישות של blogger. ודמיין לך כמה תקלות יהיו בבלוגיה החדשה. לבלוג בתפוז יש יתרונות מבחינת הקהילה, אבל אנשי תפוז באופן מסורתי מרשים לעצמם לעשות מה בראש שלהם בלי לחשוב על הגולשים. מה שיקרה בסוף זה שבעלי בלוגים מובילים יעברו לבלוג עצמאי.

siv30

New member
מסתמן שלא

בכל מקרה לא מבחינת העיצובים. הסטיילינג כאן זה משהו מזעזע.

../images/Emo45.gif חיפשתי איך אפשר להוריד את זה

ומסתבר שאי אפשר. זאת לא הפעם הראשונה שבתפוז מחליטים לדחוף דברים חדשים בלי לשאול את בעל הבלוג או לאפשר לו להסיר את זה. מוטב שיאפשרו להסיר את זה כמו ה-outbrain. לא מסובך לאפשר את זה.

צריך להפגיז את פורום התמיכה בבקשות

אולי זה יעזור. לא יודעת. ומסתבר שכשנכנסים לכל רשומה בנפרד - יש שם גם כפתור של max it - ו "שתפו".. מה זה בגלל המקס הזה????

תפוז צריכים ללמוד מ-blogger

ב-blogger יש שליטה מוחלטת על עיצוב ומראה הבלוג (שליטה ברמת הקוד של התבנית). הם מוסיפים מידי פעם דברים חדשים אבל הם לעולם לא דוחפים אותם לבלוג. התכונות החדשות מתווספות בתוך מסך הניהול, ובעל הבלוג אם הוא רוצה - נכנס להגדרות הבלוג ומוסיף.

ה-max it קיים כבר הרבה זמן

וגם השתפו. זה אחד מהחסרונות בבלוג בתפוז ובאתרים אחרים, שאין שליטה מלאה. רק בבלוג עצמאי יש שליטה מלאה, או ב-blogger.

למעלה