תודה על התייחסותך
אני מבינה שזה הפרופיל שלך, וסה"כ גם הכתוב וגם התמונה נראים לי ממש בסדר גמור
לגבי האופציות החינמיות, סליחה על הפסימיות אבל בעברי עשו לי הפתעה ורשמו אותי למשרד שידוכים מכובד ביותר (שלא לדבר על ההוצאה הכספית). מה אומר ומה אגיד כדי שלא לפגוע? בסוף הכרתי את בעלי בלי קשר למשרד הזה, ולשמחתי הרבה בסוף לא הייתי צריכה להיות תלויה בהם, אחרי שהכירו לי שני גברים קצת.... מוזרים, אם אפשר לומר. חברה שלי נרשמה לשם אחריי, והיא נפגעה מהם קשות. היא ביקשה בפירוש אדם שומר מסורת ללא נתונים מיוחדים אחרים. הם הבטיחו שיש להם מאגר מאד גדול של מסורתיים, ובסוף הם הכירו לה רק חילוניים. אם מדברים על להתפשר ועל "לא לקפוץ מעל הפופיק"- זה בדיוק היה זה, אבל על מידת דתיות כבר אי אפשר להתפשר. ושם הבטיחו והונו את חברתי בגדול.
אני מבינה מדוע אתה מרגיש "שבור", אחרי כל כך הרבה זמן שאתה מחפש קשר רציני ולא קורה שום דבר.
בכל זאת, לא ענית לי על השאלות האישיות יותר (וגם אינך חייב, כמובן), כך שקצת קשה לי להכווין אותך. מה שכן בולט לי בתשובה שלך הם שני משפטים ששם, לדעתי, טמון הסוד הגדול שלך:
1- "יש אפשרות להכיר במציאות, בעיקר מתבייש מהמעמד, חושש מהדחייה".
2- "עד אז לא הכרתי מישהי שעניינה אותי מספיק, גם לא ממש לאחר מכן".
לגבי המשפט הראשון שלך, מדוע אתה מרגיש את הקושי הזה, ואיך הקושי הזה מנהל אותך? מדוע אתה חושש מדחייה? האם אתה ביישן באופן טבעי, בכל תחום, או שספציפית יש קושי עם בנות? עוד שאלה- עצם זה שיצאת עם בנות, גם לקשרים לא רציניים, עדיין נפגשת, עדיין הכרת, עדיין יצאת- כלומר למרות הקושי הלא רציונלי הזה, כפי שאתה מגדיר אותו- במציאות הצלחת להוכיח את עצמך ההפך. האם יש סיבה, לדעתך, להרגיש כפי שאתה מרגיש?
לגבי המשפט השני, למה הכוונה שאף בחורה לא ממש עניינה אותך מספיק? מתי גם הרגשת את זה? האם בדייט או תוך כדי כמה פעמים שפגשת אותה? קצת מרגיש שאתה ביקורתי ושיפוטי. גם כלפי עצמך וגם כלפי הבנות שאתה מכיר.
חוץ מזה, האם אתה חושב שיש לך ציפיות גבוהות מדי מעצמך ומהבחורה שתכיר?
לגבי נושא העניין- האם אין שום חיבור? משיכה? בוא נחזור רגע לשורשים: מה זה עניין בשבילך? איך היית מגדיר אותו? איזו בחורה תהיה זו שתעניין אותך?
שאלה נוספת- למה התכוונת בהגדרה שלך "לביאה, מישהי עם כוח נפשי ומוח חד"? נשמע לי שההגדרה שלך כל כך קשה לאיתור, כי היא מורכבת מ-3 תכונות שלא בטוח שיש לכל אחת (ועוד ביחד!!). האם אתה חושב שתוכל לצאת ולנסות להכיר מישהי שיש לה רק תכונה אחת מאלה ומשם תנסה לראות לאן הדברים הולכים? ככל שתצרף יותר תכונות לבחורה אחת- כך תרגיש שלא מצאת את הבחורה המבוקשת. ככל שיהיו לה יותר תכונות וככל שיהיה לך צ'ק ליסט מפורט יותר- כך תגדל הבחירה שלך ותיעשה קשה. והיא כבר קשה ומורכבת....
כתבת אמנם תשובה קצרה, אבל יש שם הרבה חומר למחשבה ולבדיקה..... אם תרצה
המשך יום נעים,
ונוס