Loneliness is my friend

FineSilverMan

New member
Loneliness is my friend

לפני כשבועיים "נשברתי" ורכשתי מנוי ל"אלפא". מכל הנשים שם, שלחתי הודעות לכ-11. חלקן עם מנוי וחלקן בלי. (היא צריכה להיות בעלת מנוי כדי לקרוא את ההודעה). לא זכיתי לתגובות. זה בהחלט מתסכל.
אני מודע לחסרונות ולבעיות שלי. אני לא מנסה לקפוץ מעל הפופיק. רק מעוניין להכיר מישהי שזה יעבוד איתה... שתהיה התאמה בינינו. למה זה כל כך קשה? בכמה דרכים אדם צריך ללכת לפני שנקרא לו אדם?

Shamy

New member
ממליצה יותר על OKCUPID אין מנוי כולם חינמיים

ועד שמצאתי משם מישהו לקח לי בערך שנה וחצי ובהם יצאתי להמון...אבל באמת המון דייטים וכבר התייאשתי עד שיצאתי לדייט אחד שפשוט היה שונה אחרי שנה וחצי..

לא מנסה לקדם תאתר או משהו אני בכלל לא שם אפילו כבר אבל אני רק יכולה להבין שמבינה תתסכול שלך ומחזקת ויהיה בסדר ! HANG IN THERE בינתיים פשוט תנסה להנות ממה שיש כרגע נראה לי

Shamy

New member
זה הכי חשוב

תכלס ברב הזמן הזה שהיה לי ברווקות ניצלתי ללמוד דברים שתמיד רציתי כמו ללכת ללמוד BJJ וMMA (כיום כבר הפסקתי וקצת מתגעגעת אולי אני אשקול לחזור)

Shamy

New member
כן אבל כשאתה רווק יש לך יותר זמן

מסכים איתי?...וזה לא רע..יש תעדוף שונה זה הכל כמו כשיש לך או אין לך ילדים התעדוף משתנה

FineSilverMan

New member
וכשאת בזוגיות,

את יכולה לבלות עם בן הזוג בפעילות הזו.
או כאשר הוא בפעילות אחרת ואת בפעילות שלך.
חשוב לשמור על זמן בנפרד מבן הזוג.
אבל זה לא מהותי לעניינינו.

לצאת עם מישהי לדייט זה לא קשה במיוחד. לצאת לדייט עם מישהי מדהימה זה משהו אחר. אם אינני טועה, זה לא דבר שקרה לי. במבט לאחור, כל הדייטים שעברתי... היה ניתן לוותר עליהם מראש, כנראה.
זכיתי להכיר נשים מדהימות בחיי. אבל הן לא שמו עלי. אני תוהה האם אני יכול לעשות משהו כדי לשנות זאת.

כוכב Venus

New member
היי

היי לך,

לפני שאתה קופץ ל"בעיות והחסרונות אליהן אתה מודע", הייתי מתחילה בלקרוא שוב את הכרטיס שלך או את הפרטים שנתת (אינני מכירה את האתר הזה) ולבדוק את התמונה, אם שמת- ולהסתכל על מה שכתבת בביקורתיות. לראות שכתבת נכון, שאין שום טעויות כתיב, שהבעת את עצמך כפי שאתה חושב שהכי מתאים לאתר. מאחר ואיננו מכירים את הצד השני, הפרטים היחידים שאנו יודעים עליו ולומדים עליו נמצאים בכרטיס ויוצרים אצלנו את הרושם הראשוני עליו, ולכן חשוב שנשאיר שם רושם טוב על עצמנו וגם נעורר בצד השני סקרנות. מציעה לך לשאול בנות מסביבך- אחיות, ידידות טובות וכו' ולהקשיב לדעתן.

דבר נוסף וחשוב לא פחות הוא למה "נשברת"? כלומר, אני מתארת לעצמי שזה לא קל לנסות ולנסות ולקבל תגובות שליליות, בטח ובטח שזה לא נעים. סה"כ האתר הזה הוא עוד אפשרות לחיפוש אהבה, ולכן אין טעם להפוך אותו ליותר ממה שהוא. יש מגוון דרכים, גם במציאות, להכיר, או לפחות להגדיל את הסיכויים להכיר בנות, בתקווה שגם דרך האתר תיווצר אופציה.

כבר היו לך קשרים קודמים? כמה זמן אתה מחפש?

עוד משהו- לכולנו יש חסרונות ובעיות, כך שלא תמיד העניין טמון בכך. אתה כותב את זה ובעצם אני צריכה שקצת יותר תפרט על קשרים קודמים ועל הבעיות בהם נתקלת, והאם במהלך הדייט או גם במהלך קשרים בעבר. מה הקושי העיקרי שלך, לדעתך? האם לכך שלא נותנים לך הזדמנות? או למשהו שלא מצליח לך בדייט? או ממש בתחילת קשר?

לא כל כך הבנתי את המשפט האחרון שלך, לי זה מתקשר למשהו שאתה כביכול צריך להוכיח לעצמך, או להוכיח את עצמך שאתה "אדם", שאתה "גבר", שאתה יכול להצליח עם בנות אם רק הן תיתנה לך את ההזדמנות?

דבר אחרון- האם לדעתך אתה ביקורתי? למה הכוונה בלא לקפוץ מעל הפופיק? אולי הגדרות החיפוש שלך צריכות שינוי ורענון? מה זה "מעל הפופיק" לפי ההגדרה שלך?

בהצלחה,

ונוס

FineSilverMan

New member
היי

http://www.okcupid.com/profile/FineSilverMan

הפרופילים ידעו כל כך הרבה ניסוחים שונים. אני בסך הכל שלם עם מה שכתבתי.

"נשברתי" מהאופציות החינמיות. קיוויתי שאם אשלם, לפחות אגיע לבחורה אחת שלא הייתי מגיע אליה בדרך אחרת... אבל לא.
כן, יש אפשרות להכיר במציאות, בעיקר מתבייש מהמעמד. חושש מהדחיה. זה לא ממש רציונלי.

בערך עשור של חיפושים. הדייט הראשון היה בגיל 22 בערך. עד אז לא הכרתי מישהי שעניינה אותי מספיק. גם לא ממש לאחר מכן.
היו לי סוג של קשרים. חודש-חודשיים. האחרון לפני כשנה.

כל סיפור עם הבעיות שלו. מכיוון שאילו היתה לי הזדמנות, לא הייתי חוזר על הניסיונות הקודמים...
אני מחפש "לביאה", מישהי עם כוח נפשי. עם מוח חד. ולהן יש מחזרים עדיפים ממני?

"לקפוץ מעל הפופיק",

Can't look in her eyes
She's out of my league
Just a fool to believe
I have anything she needs

https://www.youtube.com/watch?v=qpj_Wck8FaQ

בתור מישהי שמצאה את האיש שלה באינטרנט

יש לי טיפה ניסיון.
תראה... אתה נראה טוב, זה אין ספק. אבל אם אתה נופל על מישהי שגם קוראת אז לפי דעתי המלל הוא טיפה מבולבל (כאילו הכל מהכל) וגם טיפה מתנשא ("לדוגמת טולסטוי, יש נשים מדהימות וחכמות שאין להן מושג ירוק על ציטוטי טולסטוי). מבחינתי המשפט "סיימת את התואר ומחפש עבודה=מובטל, ומובטל זה לא משהו סקסי. גם אם עוד לא מצאת עבודה במשרה מלאה במקצוע שלך זה לא משהו שצריך ברגע הראשון לחשוף. גם אני הייתי בזמנו עובדת זוטרה במשרה חלקית אבל לא ציינתי את זה ישר, אם הזמן התקדמתי והתפתחתי מקצועית, אבל בהתחלה לא אמרתי מה היקף המשרה שלי או משהו בסגנון.

לרצות להיות באיטליה מבחינתי זה ממש בנאלית, המעניינים באמת היו מעדיפים להיות במקום שלא מגיעים אליו כל כך מהר בצ'ארטר.

בקישור נראה שכתבת עלייך אבל לא באמת מי אתה, אז או שתפציץ בתמונות ממש שוות (לא דוגמנות, טיול מפיקניק, תמונה מאירוע שאתה רוקד ומקרין משהו חיובי).

כשנכנסתי לפרופיל של אישי אז מה שקנה אותי היו שני דברים, הייתה לו שם תמונה מאיזה אירוע, עם חיוך אמיתי, הוא בכלל לא הסתכל למצלמה. הדבר השני היה שהוא היה רוסי ויש לי חולשה לרוסים.

FineSilverMan

New member
אוקי, תודה

אני עדיין לא מובטל, אם כי עם חצי רגל בחוץ.

היא לא צריכה להכיר את טולסטוי כדי להעריך את הציטוט...

זאת בדיוק הבעיה

לא כתבת את כל הציטוט "כל המשפחות המאושרות דומות אך כל משפחה אומללה בדרכה שלה" כתבת התחלה של ציטוט, שלוש נקודות, וזהו. ציפית שישלימו לבד את הציטוט (וזה לא ציטוט משהו בכלל). זה מעיד קצת על התנשאות.

FineSilverMan

New member
אני לא רואה בכך התנשאות

אבל הורדתי את הקטע
ניסיתי לכתוב משהו פשוט יותר. מקווה שהצלחתי.

רוב תודות על זמנכם.

Shamy

New member
נוטה לחלוק

הייתי מבינה מבן אדם כזה שכותב את זה...שכנראה הוא קורא ספרות יפה (ספציפית רוסית) ושאולי הוא בעל עומק ...ואולי הוא לא רצה שאנשים ימשיכו את ההמשך אני בעצמי לא כזה זוכרת תהמשך קראתי את אנה קרנינה רק פעם אחת בחיי וזה היה מאוד קשה כי זה גם היה באנגלית ..
אם אני הייתי שמה ציטוט בטח הייתי שמה ציטוט של מנדלה או גנדי או של סאלינג'ר...

אם כי הציטוט שהכי השפיע עליי היה של דיוויד בואי

(שורה משיר -

and these children
that you spit on

as they try to change their worlds
are immune to your consultations.
They're quite aware
of what they're going through

rasmus girl1

New member
גם אני הרגשתי ככה,

התחלתי לקרוא את הכרטיס מלמטה והכל היה בסדר עד שהגעתי להכי עליון 'קצת על עצמי', פילוספיה וציטוט של טולוסוי גם לי היה נראה מתנשא, אני לא יודעת מה עם בנות אחרות אבל הדייט הכי מעיק שהיה לי היה עם בחור מתנשא שהכיר כל מיני פילוספים וסופרים וניסה להוציא אותה ממש קטנה כי אני לא הכרתי את חלקם.. ככה שיכול להיות שיש בחורות שמעדיפות שלא להיכנס לזה מלכתחילה.
גם לי המובטל צרם ועדיף לא לרשום את זה.
ועוד תמונה גם תואיל, בדיוק כמו שאתה מסתכל בכרטיס של בחורה ומעדיף שתיהיה יותר מתמונה אחת.

Survivor Man

New member
מסכים עם עוגיפלצת

אתה אולי בחור מעניין שיש לו תכונות שרבות מחפשות, אבל אתה לא יודע לשווק את עצמך בפרופיל.

במקומך הייתי משכתב מחדש את הכרטיס כי הוא מריח "פלצני", נואש ורומנטיקני מדי. בזמנו, כשהייתי רשום באתרי היכרויות, היו בחורות שפנו אליי ורובן גם ענו לפניות שלי.

הסיבה? הכרטיס שלי היה תמציתי, קליל ומזמין. אתה לא תאמין עד כמה שיווק עצמי נכון עושה את כל ההבדל לפעמים...

Shamy

New member
מסכימה איתך במובן מסוים

גם לי היה מעין פרופיל יותר מדי "מתנשא" כמו שטענתם שהכרטיס שלו

הלכתי קראתי ספרים על איך משפרים את הכרטיס

ממה שאני קראתי אנשים אוהבים מסתורין ואוהבים אנשים שמשדרים סקס אפיל דרך מילים...

בהתאמה שיניתי את הכרטיס והפלא ופלא פנו אליי המווון אנשים...

סתם לדוגמה להסביר למה אני מתכוונת...בOKCUPID שואלים תאר ערב טיפוסי שלך ביום שישי : כתבתי - אני אוהבת הפתעות,שאל אותי באופן פרטי ואענה לך..

זה שיט אבל וואלה זה דיבר לאנשים

אז כן...הוא צודק..פרופיל קצר לקוני ותמציתי יהיה טוב...תשתדל אולי להראות אותו כמסתורי וחושף טפח ומסתיר טפחיים זה העצה היחידה שיש לי לתת בעניין הזה

כוכב Venus

New member
תודה על התייחסותך

אני מבינה שזה הפרופיל שלך, וסה"כ גם הכתוב וגם התמונה נראים לי ממש בסדר גמור

לגבי האופציות החינמיות, סליחה על הפסימיות אבל בעברי עשו לי הפתעה ורשמו אותי למשרד שידוכים מכובד ביותר (שלא לדבר על ההוצאה הכספית). מה אומר ומה אגיד כדי שלא לפגוע? בסוף הכרתי את בעלי בלי קשר למשרד הזה, ולשמחתי הרבה בסוף לא הייתי צריכה להיות תלויה בהם, אחרי שהכירו לי שני גברים קצת.... מוזרים, אם אפשר לומר. חברה שלי נרשמה לשם אחריי, והיא נפגעה מהם קשות. היא ביקשה בפירוש אדם שומר מסורת ללא נתונים מיוחדים אחרים. הם הבטיחו שיש להם מאגר מאד גדול של מסורתיים, ובסוף הם הכירו לה רק חילוניים. אם מדברים על להתפשר ועל "לא לקפוץ מעל הפופיק"- זה בדיוק היה זה, אבל על מידת דתיות כבר אי אפשר להתפשר. ושם הבטיחו והונו את חברתי בגדול.

אני מבינה מדוע אתה מרגיש "שבור", אחרי כל כך הרבה זמן שאתה מחפש קשר רציני ולא קורה שום דבר.

בכל זאת, לא ענית לי על השאלות האישיות יותר (וגם אינך חייב, כמובן), כך שקצת קשה לי להכווין אותך. מה שכן בולט לי בתשובה שלך הם שני משפטים ששם, לדעתי, טמון הסוד הגדול שלך:
1- "יש אפשרות להכיר במציאות, בעיקר מתבייש מהמעמד, חושש מהדחייה".
2- "עד אז לא הכרתי מישהי שעניינה אותי מספיק, גם לא ממש לאחר מכן".

לגבי המשפט הראשון שלך, מדוע אתה מרגיש את הקושי הזה, ואיך הקושי הזה מנהל אותך? מדוע אתה חושש מדחייה? האם אתה ביישן באופן טבעי, בכל תחום, או שספציפית יש קושי עם בנות? עוד שאלה- עצם זה שיצאת עם בנות, גם לקשרים לא רציניים, עדיין נפגשת, עדיין הכרת, עדיין יצאת- כלומר למרות הקושי הלא רציונלי הזה, כפי שאתה מגדיר אותו- במציאות הצלחת להוכיח את עצמך ההפך. האם יש סיבה, לדעתך, להרגיש כפי שאתה מרגיש?

לגבי המשפט השני, למה הכוונה שאף בחורה לא ממש עניינה אותך מספיק? מתי גם הרגשת את זה? האם בדייט או תוך כדי כמה פעמים שפגשת אותה? קצת מרגיש שאתה ביקורתי ושיפוטי. גם כלפי עצמך וגם כלפי הבנות שאתה מכיר.
חוץ מזה, האם אתה חושב שיש לך ציפיות גבוהות מדי מעצמך ומהבחורה שתכיר?
לגבי נושא העניין- האם אין שום חיבור? משיכה? בוא נחזור רגע לשורשים: מה זה עניין בשבילך? איך היית מגדיר אותו? איזו בחורה תהיה זו שתעניין אותך?
שאלה נוספת- למה התכוונת בהגדרה שלך "לביאה, מישהי עם כוח נפשי ומוח חד"? נשמע לי שההגדרה שלך כל כך קשה לאיתור, כי היא מורכבת מ-3 תכונות שלא בטוח שיש לכל אחת (ועוד ביחד!!). האם אתה חושב שתוכל לצאת ולנסות להכיר מישהי שיש לה רק תכונה אחת מאלה ומשם תנסה לראות לאן הדברים הולכים? ככל שתצרף יותר תכונות לבחורה אחת- כך תרגיש שלא מצאת את הבחורה המבוקשת. ככל שיהיו לה יותר תכונות וככל שיהיה לך צ'ק ליסט מפורט יותר- כך תגדל הבחירה שלך ותיעשה קשה. והיא כבר קשה ומורכבת....

כתבת אמנם תשובה קצרה, אבל יש שם הרבה חומר למחשבה ולבדיקה..... אם תרצה

המשך יום נעים,

ונוס

rasmus girl1

New member
צודקת לגבי המשרדי שידוכים,

חברה שלי הלכה למשרד כזה להתעניינות בלבד, מילאה טופס עם הפרטים שלה אבל ביקשה שלא להיכנס למאגר בנתיים כי היא רוצה לחשוב על זה וכמובן שלא שילמה דבר.
כמה ימים אח"כ מתקשרים אליה מהמשרד הזה ואומרים לה שהם הביאו את המס' שלה למישהו שלדעתם ממש ממש יתאים לה ושתנסה וזה 'על חשבונם' היא כעסה שהם בכלל הביאו את המס' שלה למישהו, בכל זאת היא החליטה לתת צ'אנס - הסתבר שהבחור, כפי שציינת, הוא מוזר- התקשר אליה כ10 דק' לפני הדייט (אחרי שהיא שמה שמלה ועקבים) בשביל לומר לה שהוא מחכה בפארק ליד השכונה שלה ושהוא רוצה שהם ישבו בפארק (ומדובר על בחור בן 30+) , כשהיא הגיעה באיחור של 5 דק' הוא אמר לה "נזכרת להגיע, חבל, מאוחר מדי, ביי" הסתובב והלך..

בקיצור, אחד ההזויים, אח"כ היא התקשרה למשרד שידוכים הזה שימחקו את הפרטים שלה משם ושהיא ממש לא מעוניינת.

למעלה