Loneliness is my friend

FineSilverMan

New member
כאשר השיטחיות חוגגת...

תודה

הכי מעצבן לפנות למישהי שאתה חושב שזה יכול לעבוד ביניכם ולזכות להתעלמות ולאחר שנתיים להמשיך לראות אותה באתר...

קרה לי שפניתי למישהי. שנתיים לאחר מכן פניתי אליה שוב ונפגשנו. יכול להיות שאילו היינו נפגשים שנתיים קודם זה היה מוצלח יותר... או שלא.

אני בהחלט לא מקווה לרצות להמשיך הלאה לבאה. אם יש בינינו התאמה, ממשיכים.

לגבי הנוסח, לבנתיים אשאר עם הניסוח האחרון.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=30&messageid=174410430

לא שאני מאמין שיצא משהו מהאתר הזה.

FineSilverMan

New member
וזה לא שלנשים יש ריבוי מחזרים...

לנשים אטרקטיביות יש.
יש נשים שמקבלות עשרות הודעות ביום.
יש נשים שמקבלות הודעה פעם בחודש.
יש נשים שלא מקבלות הודעות בכלל.

אבל גם אם האישה אטרקטיבית ומקבלת עשרות הודעות, אם היא לא מצאה את הבחור המתאים בגיל מבוגר יחסית, זה בעייתי... כמובן זה תקף גם לגברים.
מה זה עוזר שיש מחזרים רבים, כאשר הם לא עושים את זה?

הייתי רוצה לדעת יותר -- מי מהנשים באתר מעוניינת בי ומי לא. זה היה עוזר.

Another Girl

New member
יש לך ניסיון בצד שלך, לא של הנשים.

ובאמת שלא צריך להיות בר רפאלי כדי להיות מוצפת בפניות גבריות בימינו. תתפלא כמה "אטרקטיביות" היא מונח גמיש.

FineSilverMan

New member
יש בזה משהו לא הגיוני

לפני כשנה הכרתי אישה והיה לנו קשר קצר. הכרנו ב-OKcupid ומלבד ההודעה היחסית תמימה ונחמדה שלי, היא קיבלה כמה הודעות שהציעו לה סקס... אז היא החליטה למחוק את הפרופיל.

מנגד, אם נשים מקבלות כל כך הרבה הודעות, הייתי מצפה לא לראות אותן באתר. כי חלק מההודעות הן מבחורים נחמדים כמוני.

Another Girl

New member
קיים הבדל בין הציפיות שלך למציאות.

אני לא יודעת לגבי אתרי הכרויות (מעולם לא הייתי פעילה באחד), אבל כשאת אישה בגיל מסוים ונראית סביר, הודעות מגיעות בכל מקום שנמצאים בו. פייסבוק, מקושרים, דה מארקר, ואפילו כאן בתפוז. מהחוויה שלי לפחות (ולא נראה לי שזה רק שלי, כי אני שומעת את זה מהמון המון נשים אחרות) התחושה היא שהמון גברים מחפשים איפה שרק אפשר, ותוך כדי פשוט יורים לכל הכיוונים. גם בחיפוש אחר סקס, אבל בעיקר בחיפוש אחרי קשר.

לגבי המסקנה שלך על נוכחות נשית באתרים האלה, וזו תגובה גם על ההודעה הקודמת שכתבת את זה: המסקנה שלך נראית לי תמוהה למדי. ראשית, כי מבחינתך, אם אישה מוצפת בפניות, זה מתבקש והכרחי שהיא תבחר מישהו מבין הפונים, תיכנס איתו לקשר ותעזוב את האתר. אז לא - זה ממש להפך. ככל שאשה תהיה מוצפת יותר, היא תפתח מנגנון הגנה ש"יקהה" אותה. להמחשה: פעם הייתי טורחת לענות לכל מי שהיה פונה אליי, גם אם בתשובה שלילית. עם הזמן, פשוט לא היה לי כוח יותר, ומי שלא "דיבר" אליי ברמה הכי בסיסית - פשוט לא זכה לתגובה. פשוט לא יכולתי יותר.
שנית, להצפה בפניות אין שום משמעות אוטומטית. זה שאישה נמצאת באתר הכרויות לא אומר באופן משתמע שהיא גם נואשת, ותיקח כל גבר שפונה אליה רק כי הוא "נחמד". נשים נוטות לסנן לפי ההעדפות האישיות שלהן, ועבור חלק מהן, אם לא יגיע מישהו שיכול לעבור את הסינון הזה (מבחינת פרטים בפרופיל, מראה, אופן ביטוי וכו') - הוא פשוט לא ייענה. ותכלס, כאחת ש-90% מהפניות הגבריות שקיבלה בחתירה להכרות היו לא איכותיות במיוחד (בלשון המעטה) - זה מובן בהחלט.
ושלישית (ובזאת אסיים את החפירה להפעם
) - מה שאתה מגדיר בתור "נחמד" הוא לא בהכרח אטרקטיבי עבור בחורות. זה לא חדש ש"נחמד" לא נחשבת בתור תכונה סקסית במיוחד עבור חלק מהנשים. גם ב"נחמד" ובגיקי" צריך להיות איזה אדג' מגניב ומיוחד.

ספציפית אליך, ובתור בחורה שמחשיבה את עצמה לא טיפשה ודי גיקית - יש המון בעיות בפרופיל שלך, שחלק מתבטאות ומקבלות הבהרה גם בגישה שלך כאן בפורום (המון אנטי וחוסר נכונות לקבל הערות וביקורת שאולי יעזרו לך).
אני מקווה שלקחת בכל זאת כמה דברים מכאן שיעזרו לך לשפר את העניין.

FineSilverMan

New member
"ונראית סביר"...

לא כל הנשים מקבלות אותה כמות של הודעות...

השאלה היא למה נשארת כל כך הרבה זמן עד שהפכת להיות קהת רגשות ולא החזרת תשובות?...
כמובן את לא חייבת לענות על זה.

חס וחלילה שהיא נואשת... אני הנואש כאן.

עובדה ששיניתי את הפרופיל בהתאם למה שנאמר...

Another Girl

New member
נשארתי איפה? בפייסבוק? בתפוז?

לא הגעתי למקומות האלו מתוך מטרה של להכיר משהו. אלו סביבות וירטואליות שאני מסתובבת בהן באופן כללי.

להערתך, כמובן שלא כל הנשים מקבלות את אותה הכמות של הפניות. זה מובן. אני רק מנסה להבהיר שהמצב בשטח הוא שונה ממה שנדמה לך, וכי "סביר" הוא מונח הרבה יותר גמיש משאולי נדמה לך. וכאמור, זה דווקא גורם לאפקט הפוך מהמסקנה שהגעת אליה.

FineSilverMan

New member
המצב בשטח הוא...

שבגילאי 20-30 בערך רבע מהחילונים (ובעיקר החילוניות) מתחתנים ואילו בגילאי 30-40 90% נשואים כבר.
יש שלוקח להם זמן רב יותר. יש שמתגרשים ומתחתנים עם אחרים.
יש דחיה של גיל הנישואין כי אנשים (ובעיקר נשים) רוצים להתפתח מבחינה אישית -- ללמוד, להתחיל קריירה, לפני הטבעת.

במילים אחרות, מישהי אטרקטיבית תזכה לעשרות הודעות ביום ומישהי לא כל כך, תזכה לפחות הודעות. ואילו מישהי בכלל לא אטרקטיבית... וכך לגבי בחורים, רק די לכיוון ההפוך... גבר אטרקטיבי יזכה למענה רב יותר מאשר גבר פחות אטרקטיבי.

ואת טוענת שזה אחרת?

Another Girl

New member
טענתי מה שטענתי, על השאלה הזו כבר עניתי

ובכך מיציתי את הנושא להפעם.

שיהיה לך המון בהצלחה.

AlabamaW0rley

New member
תשמע בוב,

אנשים חיים עם חסרונות מפתיעים של בני זוג כאשר יש כימיה והבנה. אל תשדר שאתה פחות טוב רק כי יש לך חסרונות. תבין, רוב האנשים משקרים, משקרים בקטע אחר על עצמם. המציאות של אחרים לא כזאת נוצצת ביחס אליך.

FineSilverMan

New member
אני לא משווה את עצמי לכלל האוכלוסיה

אלא למשפחה ולחברים.
לכל אלו שכן בזוגיות וכן התחתנו.

כמובן שיש חסרונות... אף אחד לא מושלם. השאלה היא האם הבחורה נמצאת בתחום או עוברת את הקוים האדומים. והאם אני מתאים לה.

אייבורי

New member
תרגע

צא מנקודת הנחה שרק 1:100 תענה לך ותצאו לדייט
קדימה לעבודה

נ.ב.
מתנשא לא מתנשא, בעיני הכרטיס שלך משעמם עד פיהוק

למעלה