Mקוויקנד ^.^"

just orr

New member
TOTP האלה מעצבנים ><"

נו שיגיע כבר !@$^!@)*%^# דניייייייייי
הארייייייייי
XDDDD אה, ותזכירי לי להביא לך את הדיסק של מארון 5. יעשה לך חיים קלים. (מה שכתבת בשירי השבוע הם השירים שאני הכי אוהבת בדיסק הזה
ועוד אחד. נראה לי.)
33333333>

Shir Girl XD

New member
אני באיחור..

שיר השבוע של מקפליי:that girl שיר השבוע לא של מקפליי: היו מלא: Sunday Morning -Maroon 5 Maroon 5 - Secret Maroon 5 - Wake Up Call Michael Bublé - Everything Alanis Morissette - Uninvited
בשבילך אורטל Meja-All about the money
גם זה בשבילך אורטל (נוסטלגיה) זה לא נגמר פה אבל אין לי כוח להקתהשבוע:Mc וFOB אלבום השבוע:busted 2002 קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=SPUJIbXN0WY http://www.youtube.com/watch?v=PX5KvCT0roM תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:סקינס (מישל
) ,או.סי, עקרות בית נואשות (כי טינקי התחלתי) משהו שהכעיס אתכם השבוע:המורה למתמטיקה (עבודה) משהו ששימח:יומולדת לחברה שלי משהו שעיצב:הפרק בסקינס והגוף שלי אחרי התאללות ומשחק באולינג ציטוט השבוע: סוף סוף שבוע עם ציטוטים... אור: יש לה שם ישראלי... שרון המוח שלך עובד על גרגירי מידע (אור מי אמרה את זה את זוכרת...כי אני לא.. חחח) אני: אני אתן לך בוקס אורטל: אבל אני רחוקה אני: אבל מחר אני רואה אותך אורטל: אהה אני: אז ככה את תראי אותי ומחר אני אתן לך בוקס אורטל: אז תזכירי לי לברוח.. (ניצלת!!) אני:מתי תתקשרי אליי..? במאה הזאת או הבאה.? אורטל: בעוד שנתיים אני: אז אני לא אהיה חברה שלך אורטל: למה? אני: כי את לא תדברי איתי.. אורטל: ואם יהיה סופת הוריקן ויחזירו את הקווים רק אחרי שנתיים מה תעשי אז....? אני: לא אדבר איתך אחח אור מניחים את העט על השולחן בום העט מתפוצץ Z.< חחח דרור בשיעור כימיה איזה פרצוף מתנגן בראש / פלייליסט: HSM 2 - Bet On It תמונת השבוע: אין לי

just orr

New member
העט המתפוצץ XDDDDDDDDDDD

העיקר כתוב עליו "יותר חכם." XDDDDDDDDDDD "המוח שלך עובד על גרגירי מידע"... מוכר.. מוכר... אוף, לא זוכרת. יש מצב מעב"נ? [ חיחי התחלת לראות DDDDD: ] לאב יה גירל

Shir Girl XD

New member
חחח אני ממש יובל המבולבל

חחחחחחחחח רק עכשיו ראיתי שכתוב עליו יותר חכם כן כן בטח איזה חכם אתה... (לא!) אתה עט ממש "פיצוץ" חח

Charley XD

New member
אוו השירים והציטוטים !! בשבילי !! ייאי !

את אמרת לי גם את : "המוח שלך עובד על גרגירי מידע " !! את לא זוכרת אחרי שצחקת עלי שאמרתי לך להזכיר לי לברוח ?? אוי שירוש תקראי ומהר !! נמנמ אהבת ? כי אני אותך

MoVe AlOnG

New member
כי גמאני עדיין פה

שיר השבוע של מקפליי: please please שיר השבוע לא של מקפליי: Aly and Aj - Potential Breakup Song The Jam - A Town Called Malice my chemical romance-dead להקתהשבוע: מקפליי. אלבום השבוע: room on the 3rd floor קליפ השבוע: - תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא יצא לי לראות טלוויזיה משהו שהכעיס אתכם השבוע: הביצפר שלי,החליטו לקצץ בתלמידים ברפת,אז העיפו אותי בלי סיבה. משהו ששימח: הוווו דיברתי עם האיש שאני אוהבת. משהו שעיצב: גרמנים עזבו. העיפו אותי מהרפת. ריב קטן עם חברה ממש טובה. ציטוט השבוע: אני בשיחה עם ידיד שלי- מייקל- חחח טוב אבל אל תדרשי ממני משפטים ארוכים אני כותב רק עם יד אחת... אני- חחחחחחחחחח למה?איפה היד השנייה? אוקיי יכולה להיות לזה תשובה שאני לא רוצה לדעת עלייה... נראה לך שאם היד השניה הייתה שם עכשיו הייתי מדבר איתך?! טוב די... היד השנייה מחזיקה את המכסה של הסורק..(את זה כתבתי עם שתי ידיים) _________ אני-קיצר המנורה אצלי בחדר קצת עבדה...והייתי חייבת לצלם את זה. וזאת התוצאה חברה שלי-איזה נס חנוכה זה נשמע P: על תמונה של מנורה שצילמתי... ________ מתנגן בראש / פלייליסט: ------ תמונת השבוע:

חצמבוש

New member
עונהD:

שיר השבוע של מקפליי: McFly - Silence Is A Scary Sound שיר השבוע לא של מקפליי: Plain White T´s - Hey there Delilah להקתהשבוע:MCR^^ אלבום השבוע: ROIT של PARAMORE קליפ השבוע: My Chemical Romance - The Ghost Of You תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לילה במוזיאון אין זה סרט גדדוול^^ משהו שהכעיס אתכם השבוע: שהתיק של MCR לא יכול להגיע לישראל >< משהו ששימח: שדחו לנו את המבחן במת' ואנגלית^^ משהו שעיצב: נאממ איןD: ציטוט השבוע: לירון : "הצילו , איבדתי את סבתא!"D: פליישר ליובל : "נוווו יובל דונט בי א דובה" XD מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע:

O0NoNi0O

New member
Plain White T´s - Hey there Delilah ../images/Emo99.gif

אני וחברות שלי חורשות עליו כול כך! זה שיר כזה מדהים!

למעלה