Mקוויקנד ^.^"

butbut

New member
וטוב שהיית חייבת../images/Emo178.gifתמונה מדהימה!!!!!!!!!!!

דאגי

T h a t G i r l

New member
שלי באיחור קל../images/Emo3.gif

שיר השבוע של מקפליי: אמממ unsaid things שיר השבוע לא של מקפליי: וואיי... natasha_bedingfield-soulmate MY SWEET TIME של אלכס ג'והנסון.. ובכללי כל השירים של אלכס ג'והנסון
להקתהשבוע:מקקפליי:p אלבום השבוע: אלכס ג'והנסון ומקפליי. קליפ השבוע: מיי סווויט טיים לייב:) תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא ראיתי תאמת..חחח משהו שהכעיס אתכם השבוע:צבא,עוד יומיים:( משהו ששימח:איללתתת,היה כיףף! יש לי 2 כובעים חדשים
איזה כיףף
משהו שעיצב:צבאאא?
ציטוט השבוע: אין חחח מתנגן בראש / פלייליסט: מיי סוייטט טייםםם
תמונת השבוע:מממ סקסי הארי

just orr

New member
אני D: [באיחור, אבל מה לעשות. ><]

שיר השבוע של מקפליי: Baby's Coming Back Ultraviolet Silence of the City
שיר השבוע לא של מקפליי: Plain White T's- Hey There Delilah
Maroon 5- Wake Up Call פפף כמה נדבקתי
Sum 41 - We're All To Blame +השירים מהדיסק של מארון 5 (סונגז אבאוט ג'יין)
להקת השבוע: מקפליי אני חושבת חח
אלבום השבוע: מארון 5- סונגז אבאוט ג'יין (ותודה לשיר שהזכירה לי את קיומו
)
קליפ השבוע: היש מצב שיש לי קליפ?
לא, אין לי.
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תוכנית- עב"נ, סרט- מעודדות צמודות 2.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא זוכרת כבר ><
משהו ששימח: חגגנו לחברה שלי יומולדת [16!!!!!!!
] בבאולינג והיה כיייייייייייף D:
משהו שעיצב: אממ... לא זוכרת אם היה משהו חח
ציטוט השבוע: מעב"נ (דאמט אני לא זוכרת כבר איך זה היה באנגלית. אוף. אז שיהיה בעברית בתרגום חופשי
): "מה את עושה?" "אני מנסה לתקן ספל שבור" "למה את לא קונה אחד חדש?" "אני מעדיפה לתקן את מה שיש לי". האהא. גו ברי >< אני (לאורטל): "המסן שלך חולה. מצבו אנוש. צריך להקים בית חולים למסנג'רים -____-"
מתנגן בראש / פלייליסט: נדבקתי להיי ד'ר דלילה. לא, רגע! זה התחלף! עכשיו נדבקתי ל- We're All To Blame. בעצם שוב היי ד'ר דלילה. פפף נדבקתי לשניהם.
תמונת השבוע:
סופשבוע נעים
(אז מה אם הוא עוד שניה נגמר ><)

Charley XD

New member
We're All To Blame.... !! ../images/Emo99.gif

היום איך שקמתי היה לי חשק להדליק טלוויזיה נחשי איזה קליפ היה -__-" איזה תמונה !!! ואני עדין בעד האוס ישנתח את מצבו של המסן שלי !!!!!!!!!!!!!!

Charley XD

New member
אוקי סיימתי (גמרתי בשבילך) אבל זה

לא נותן לי להתחבר !!!!!!!! העיקר שיש לי אינטרנט ? אוךךךךךך !!!

just orr

New member
סיימת?!?!?!?!?!!?

גרר. טוב באמת העיקר שיש לך אינטרנט. אה ולהזכירך: "לא נורא נגמור יותר מהר D:" "שמת לב מה אמרת?" אז... אהמ. ><

just orr

New member
חח את שלחת לי את השיר הזה ונדבקתי אליו

כמו לאדעת מה DDDD: והתמונה- באמת מדהימה
וצריך לבקש באמת מהאוס שיבוא לבקר בבית חולים שלנו. הוא יפתור את הבעיה.

just orr

New member
../images/Emo45.gif אני עדיין דבוקה אליו XDDD

כבר חצי יום בערך! >< ווי, אשכרה קראת את זה? חחח לא חשבתי שמישו באמת קורא -___-

ShellyJones

New member
(=

שיר השבוע של מקפליי: I've got you שיר השבוע לא של מקפליי: Little things-sod להקתהשבוע:מק!, Nickelback אלבום השבוע: Wonderland קליפ השבוע: של פרפר נחמד(= משהו הזוי לגמרי... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: יש לה את זה, מעודדות צמודות 3, פרויקט המכשפה מבלייר, מים אפלים, צייד רוחות (סדרה) משהו שהכעיס אתכם השבוע: בוחן בערבית! חוזרים לבצפר...,חוג שחייה מעצבן... משהו ששימח: הלכתי עם חברה לים וכתבנו מקפליי לאורך החוף(= אימא שלי מסכימה לי לקנות חצאית מ"תומר"! משהו שעיצב: ... ציטוט השבוע: אני: שמת לב ש84% מהפיקים מבוססים על אותו דבר? הוא בוגד בא ורוצה לחזור אליה, היא עדיין אוהבת אותו אבל היא פגועה? חברה שלי: הכותבים פועלים ע"פ תשוקה אישית אני: יש להם תשוקה אישית משותפת? חברה שלי: יכול להיות... אני: יש להם קבוצת תמיכה?! _________________________________________________ אני ואותה חברה(= אני: נמאס לי שמתייחסים למק כמו אל חתיכות בשר! (כלומר אוהבים אותם רק בגלל המראה... חברה שלי: שלי? עדיין לא יצא לי לראות חבורה של בנות, הולכות לשוק, רואות חתיכת בשר ומתחילות לצרוח ולהתלהב... מתנגן בראש / פלייליסט: Little things

butbut

New member
../images/Emo26.gifחח אני שונאת חגים-דיילי מטורף!!!ימין|

שיר השבוע של מקפליי: אממ....don't stop me now
שיר השבוע לא של מקפליי: אממ..אין לי כוח לחשוב
להקת השבוע:MCFLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ציטוט השבוע: אח שלי באמצע שולחן האוכל,שנייה לפני שהוא מסיים לאכול,אחותי נפיטשע חייבת לפלוט "מזל שזאת רק פרה"..ואח"כ באה ההצגה הרגילה..*זריקת המזגל* *הוצאת לשון* *התרחקות מהשולחן ע"י גרירת הכיסא* *פרצוף נגעל*ו...:"אני לא אוכל פרה!!"
תמונת השבוע:אוו.. עשיתי שוט חדש,זאת הכי מוצלחת לפי דעתי איו.

butbut

New member
../images/Emo26.gifאיך שזה צפוי שאני ישכח תמונה!!!!!!!!!!!

>< AHOOO..

butbut

New member
../images/Emo26.gifועוד תמונה-כי אני שמה תמיד 2..^^

הפעם של דניי:] גאש,איזה חיוך מודד!!!

למעלה