Master
Puppets

CitizenErased

New member
חחחח מיוז ופאניק! את דה דיסקו!! ענק

מיוז הולכים להפיק את האלבום הבא של פאניק! אני לא מפסיקה לצחוק! חחחחחחחחחחחח

CitizenErased

New member
והכתבה מNME...

Muse to produce next Panic! LP Panic! At the Disco's second LP will be produced under the careful eyes and ears of Muse frontman, Matthew Bellamy, the band announced yesterday. "I first spoke to Matt at Reading festival, shortly after our set" claims singer Brendan Urie. "He told us how unlucky we were to be treated by the crowd, and he really enjoyed our set. We soon recieved an email from the Muse management, saying that he wanted to help with our new album in some way, so we invited him over to the studios and played our new demos and he loved them". The boys also state Muse as a heavy influence for their new album. "Fever [You Can't Sweat Out] had some danceable songs," says Ryan Ross, the band's main lyricist "but we heard Supermassive Black Hole, and thought 'we want to make songs like that'". "Matt's also a very talented pianist, most of my piano on the new LP is influenced by his work and technique", says Brendan, "he has been teaching me new styles and ways to play, and it feels like I'm now becoming him!". Bellamy has also allowed the band to cover Muse's anthemic 'Hysteria', "although it seems that it will live life as a demo, or perhaps a b-side, it's not good enough to be on the new LP" says Brendan. Panic! release their new LP later this year. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

CitizenErased

New member
זה משעשע לדעתי.. מאוד... חחחחח

ואני אפילו לא יודעת למה! אם לומר את האמת אני לא סבלתי את פאניק תקופה ארוכה ואז הפסקתי לשנוא אותם אחרי שקראתי שאחד מהם רוצה לאנוס את מאט בלאמי. משום מה זה גרם לי להעריך אותם קצת. אני חושבת שהם מתחילים מדי (פאניק) אבל פוטנציאל יש. אני מקווה שאולי מיוז יעזרו להם להוציא את הפוטנציאל הזה... עושה רושם שהם מנסים להכניס קצת "בריטיות" במוסיקה שלהם ומיוז ללא ספק יכולים להוציא את זה מהם... נקווה שיילך טוב אני מקווה גם שעם הזמן פאניק ילמדו להעריך את המעריצים שלהם קצת יותר, שזה אחד הדברים שגרם לי לשנוא אותם אז

Chemical Venom

New member
חחח זה בדיוק הענין

גם אני לא הייתי מעריץ גדול של פאניק מהסיבות האלה וגם מזה שהמוזיקה שלהם היתה יותר מידי אלקטרונית... ואני חושב שמיוז ייעזרו להם באמת למצוא את כל הפוטנציאל שלהם! כי מיוז האלה כאלה שולתתיים!! חח

Rose131

New member
../images/Emo12.gif

"הפסקתי לשנוא אותם אחרי שקראתי שאחד מהם רוצה לאנוס את מאט בלאמי. משום מה זה גרם לי להעריך אותם קצת." יהיה טוב

HarlequinGirl

New member
מגניבב

הרבה יותר טוב מזה שג'י זי הפיק את האלבום של פוב שלדעתי דיי גרוע
אוף אבל יש עוד מלא זמן עד שהדיסק החדש של פאניק יצא :/

אז אני אתרגם לך בקצרה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ברנדון יורי ומאט בלאמי נפגשו ברידינג פסטיבל אחרי ההופעה של פאניק! ומאט אמר לברנדון שהוא אהב את ההופעה ושהיחס של המעריצים [AKA בקבוקים מעופפים] היה פשוט נוראי והוא לא חושב שזה הגיע להם. ואז הגיע לפאניק! אימייל מהמנהל של מיוז שאמר שהם ישמחו לעבוד איתם על האלבום הבא שלהם והם נפגשו והשמיעו להם דמואים והם נורא אהבו אותם
. ועכשיו מאט מלמד את ברנדון טכניקות לנגן בפסנתר!!!!!!!!1111111 כמה מרגש!

CitizenErased

New member
פסנתר...

כמה שמאט הוא גיטריסט מדהים, הוא קודם כל פסנתרן - לא יעזור. הבן אדם מנגן כבר מגיל 6, למד עד גיל 14 והוא פשוט מוכשר ברמות (אחר כך הוא לא ניגן במשך 5 שנים כי הוא עבר לגיטרה וחזר לנגן על פסנתר רק כשהמפיק שלהם הציע את זה כשהם עבדו על האלבום הראשון) אז כן, ללא ספק מעניין אותי לשמוע את ברנדון מנגן אחרי כל זה, he's learning from the best וואי כמה משפטים תקעתי היום באנגלית.. לפעמים זה הרבה יותר כיף חח

M a a y a n K

New member
תודה../images/Emo45.gif

"ושהיחס של המעריצים [AKA בקבוקים מעופפים] היה פשוט נוראי " בלשון המעטה...הבנאדם איבד את ההכרה בערך... איזה שילוב לא צפוי...אבל בהחלט מרגש!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif איבד את ההכרה XD

והוא אפילו אמר באיזה ראיון אם זה היה קצת יותר הצידה [אני חושבת יותר לרכה או יותר לעין.. לא זוכרת] אז הוא היה מת XD ואז צחקתי עליו חחחח אבל מה הייתי עושה אם ברנדון שלי היה מת?! >;

חחחח את מספרת לי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

טוב שלא צפיתי [ונקרעתי] בסרטון הזה 3948958 פעמים XDDDD כמה צחקתי עליו בגלל זה D: סתם אבל מסכן הבנאדם קיבל בקבוק לראש
XDDDDDDDDDDDDD

M a a y a n K

New member
מסכן ברנדון...

את האמת מה שאותי הצחיק זה שגם אחרי שהוא נפל על הרצפה הם המשיכו לנגן...
מה עבר להם בראש? (במובן המטאפורי, לא בקבוקים...)

../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

את הדעה שלי השארתי בקומונה של פאניק! אניוואי אני ממש מחכה לאלבום החדש הם לא מפסיקים לדבר עליו! ראבאק סתמו ותוציאו אותו כבר באמאשלכםםםםםםם >,< וכולכם תפסיקו לרדת על פאניק!
שאני אזכיר עד כמה זה קשה לעשות מה שהם עשו, הכרה מיידית בתוך שנה וקצת? שאני אזכיר שכמעט אף להקה לא הצליחה לעשות את זה? האלבום שלהם מכר למעלה מ1.4 מיליון עותקים וממשיך, יש להקות שקיימות כבר מספר שנים ואף אלבום שלהם לא הגיע לכזה מספר עותקים שנמכרו. הם פשוט טובים. וכולכם מקנאים
.

CitizenErased

New member
אבל...

למה שאני יקנא? אני אף פעם לא ניסיתי להוציא אלבום ולמכור למעלה מ1.4 מיליון עותקים במשך שנה וקצת! אולי אני אצליח?!

למעלה