mate

InFecTeD LOVER

New member
לא השוויתי, זה פשוט נראה אותו דבר ואמור להכיל

אותם דברים, זה הדבר הכי דומה שיש למדיה לונה.

lailaein

New member
מטה מגיל צעיר

אני עליתי לארץ בגיל 9 ובכל זאת לא כל כך אהבתי מטה וגם כיום שאני גרה בארגנטינה אני שותה רק מדי פעם כשלאמא שלי אין עם מי לשתות כי מטה לבד זה לא הכי כיף. אבל לעומת זאת הבן שלי שהוא בן 3 ובא לגור פה לפני שנה וחצי הוא ממש אוהב מטה וכשהוא רואה את הסבתא שותה מטה הוא ישר מתיישב לידה ואומר ES MI TURNO ,הכל עניין של טעם כנראה.

FACTURAS../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif

Vigilantes(כמו מדיהלונה אבל ארוכה ועם רוטב סוכר מעל) Sacramentos (ממולא בריבה) jesuitas(טרפז מHOJALDRE) canioncitos(ממולאים מיבת חלב או קרמה) bolas de fraile(סופגניה ללא מלוי, עם הבה סוכר מעל) מי זוכ עוד שמות??? אני אישית מתה על כל מה שיש בו CREMA PASTELERA מה שמעניין בשמות שיש הרבה שמות של אנשי כנסיה ומשטר...

MiAdi

New member
שמות אני לא זוכרת אבל...

הסתדרתי מצויין כדי לאכול אותם. זכור לי שכשהיינו בבית של דודה שלי ברח' Sarmiento הייתי צריכה רק לחצות את הכביש ב- 07:00 בבוקר ולהביא מכל הסוגים כדי שיהיה ליווי ל- Mate.

Joy107

New member
wow... me cae la baba...

no me hagas esto! estoy embarazada!! creme pastelera... vigilantes... no puedo mas..

רינת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ככה? להסתיר בשורה כזאת בתוך הודעה לפקטורס???
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!! מתי התאריך המשוער?

Joy107

New member
תודה רבה!!

התאריך המשוער הוא 8.12.2007 ככה לקראת יום ההולדת הרביעי של מור (לא בטוח שהוא ישמח מהמתנה....) יצא לנו קצת צפוף, לא היה ממש מתוכנן אבל מתקבל כמובן בברכה... תודה על הברכות!

MiAdi

New member
Felicidades Querida !!! ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני מאחלת לך מכל ה-
הריון קל וכייפי. אם תלדי ב- 5/12 אני מבטיחה לך לחגוג יחד (רק שאני אהיה טיפה יותר גדולה
מזל-טוב לכולכם.

lailaein

New member
גם אני , גם אני

גם אני בהריון ותאריך שלי הוא 28/11/07 אני אלד בארגנטינה עדיין לא יודעים אם זה בן או בת הטכנולוגיה פה לא משהו ובכלל אני צריכה להתווכח עם הרופאים על כל בדיקה שאני רוצה לעשות. למשל ביקשתי הפנייה לחלבון עוברי (בודק את הסיכוי שלתינוק תיסמונת דאון ודברים נוספים) והרופאה אמרה לי "בשביל מה לך לעשות את הבדיקה ממילא לא תעשי הפלה גם אם הילד חולה" וכשאמרתי שאני דווקא כן אשקול לעשות הפלה היא ישר קפצה שבארגנטינה זה לא חוקי. אז שאלתי אותה אם ממשלת ארגנטינה תממן לי גידול ילד חולה. הקיצר עשיתי את הבדיקה באופן פרטי ותודה לאל הכל בסדר.

MiAdi

New member
Felicidades tambien a vos ../images/Emo49.gif

המשך הריון קל וכמובן שתהיה לך לידה קלה ומוצלחת. ואיך אומרים כאן ? לא משנה מה.......
או
העיקר ברית

מזל טוב לילה!

וכאן מתלוננים על זה שיש יותר מידי בדיקות... שלא נדע, אבל הפלה חוקית שם לא מבצעים בשום סיבה? מעניין אותי : אלו בדיקות מחייבים לעשות שם? אין סקירת מערכות? ומה יהיה הפרש הגילאים בין ילדייך?

lailaein

New member
בדיקות והפלות בארגנטינה

לגבי הפלות לפי החוק רק אם אנסו בחורה עם פיגור שכלי היא זכאית לעבור הפלה וגם זה בספק השנה היו שני מקרים של בחורות עם פיגור שעברו אונס וביקשולעבור הפלה חוקית והשופטת (קתולית) לא אישרה וסחבה עד שהיו בחודש חמישי ואז הבתי חולים לא הסכימו כי זאת כבר לא הפלה אלא לידה. בסוף למזלן רופא פרטי עשה להן הפלה בחינם. לגבי בדיקות לא מחייבים לעשות כלום, הרופא שעושה לי אתהאולטרסאונדים אמר לי שלפעמים באים רק בחודש שמיני לעשות אולטרסאונד יחיד וראשון וגם מצפות שהכל יהיה תקין כאילו בשלב הזה יעזור להן שמשהו לא תקין. אין סקירת מערכות אין שקיפות עורפית אלא אם את מבקשת. יש לי ילד שנולד במרץ 2004 ואני אלד בנובמבר 2007 הפרש של 3 שנים ו8 חודשים.

../images/Emo12.gifלא יאומן!

לגבי הבדיקות, אל תחשבי שזה רק בארגנטינה.אנחנו נדבקנו מעודף הבדיקות אשר בארה"ב. באירופה גם לא מחייבים לכל כך הרבה בדיקות. והרפואה הפרטית בטח עולה המון. ההפרש הוא יפה! אצלנו 2 ו9 חודשים. שיהיה לך הריון קל ולידה קסומה!

yaelgro

New member
המון מזל טוב!

ואני בטוחה שמור בכל זאת יאהב את המתנה, גם אם לא בשלב ראשון

למעלה