mate

שמעו....

זה לא חוקי מה שאתם עושים אי אפשר לחיות ככה דחוף בא לי איזה CAFE CON LECHE ו-FACTURAS אבל בבית קפה שם....
ובא לי גם SANDWICH DE MIGA יאמיייי

ספור המטה

גם אני אוהבת מטה, בעיקר בחורף. גם מטה קוסידו אבל לא מהשקיקים האלה. קבלו משהו נחמד שמצאתי על המשקה המסורתי הזה.

hazilume

New member
אין איזו גרסא באנגלית? למי שעדיין בשלבים של ל

למידת השפה? :)

hazilume

New member
תודה רבה לך..

אגב האזרחות בדרך, למרות שבדרכ לדברים כאלה יש נטייה להסתבך באמצע, אבל לפחות זכאות יש..

כרוני

New member
גם אני חובב מושבע

מעדיף את הרגיל. נהנה מהטקס והטכניקה הנדרשת בהכנה. חזרתי לארץ עם כמה קילוגרמים טובים של ג'רבה בזמנו. והבאתי גם לאבא האורגוואי של החברה... נשארה לי חצי צנצנת בבית של ההורים. בספק אם היא שמישה....חחח

אני

לא אוהבת מאטה (רק לא לסקול אותי באבנים) חברים שלי צוחקים עליי שאני ארגנטינאית מזוייפת כי אני לא מתלהבת גם מבשר (אוכלת, אבל לא בטירוף) תנו לי פשטידת גבינה (עם סלסה בלנקה) או משהו חלבי ואני נמסה.... אבל אין מה להגיד - מבחינת הדם החם - יש לי את זה
אגב, אמא שלי הכינה אמפאנדאס - משהו לפנים! איזה טעים.

skooby

New member
El mate

אני חולת מטה: קוסידו, רגיל מר , מתוק, עם בולדו, עם מנטה בכל דרך שהיא, חוץ מYERBA DULCE (עלים ירוקים ןמתוקים פי 300 מסוכר שמוכרים בחנויות הטבע בארגנטינה) שזה מגעיל להחריד. אצלנו נהוג לסנן את העלים במסננת לפני סמים אותם בכלי וזה יוצא משהו משהו. אין כמו מטה חם כשבחוץ מינוס עשרים מעלות (אני מאץ האש). בקיצר יחי המטה!!!

batigol

New member
תראו מי שותה מאטה ומתי?

טרנקילוס טרנקילוס בנבחרת.... בהצלחה ביום ראשון (רק שלא ישתו מאטה ברחבת ה-16 כשיש התקפה של ברזיל, כשאנחנו תוקפים, אין בעיה שפאטו וההגנה ישתו מאטה).... http://www.servicios.clarin.com/notas/jsp/clarin/v8/galeria/galeria.jsp?notaId=1390062&mtmTipo=Imagen&mostrar=727464

למעלה