Mcוויקנד D:

MyTearsDontFall

New member
Mcוויקנד D:

המחשב שלי התקלקל אז אני אצל חברה, קצת הקדמתי אבל לא נורא שיר השבוע של מקפליי: שיר השבוע לא של מקפליי: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: תוכנית / סרט השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע: שבוע טוב!!

Fairy of Rock

New member
../images/Emo113.gif'ני, יש מצב שאני ראשונה?O.ם

שיר השבוע של מקפליי:
Dont Know Why
Dont Stop me now The Haert Never Lies
שיר השבוע לא של מקפליי:
Maroon 5 - Make Up Call חרישה, אין מה לעשות. T.I. Big Things Poppin' Upon Beauty Rests - Lines Full Of Lies and Tragedies
Avenged Sevenfold - Critical acclaim
Linkin Park - What I've done The Fray - How to Save a Life
Danny jones - You should know by now
להקת / אלבום השבוע:
אנווג'ד
קליפ השבוע:
Umbrella - לא של ריאנה, חובה לראות. משהו שעיצבן
/שימח
/העציב
השבוע:
חברה טיפשה / הכל
אני בן אדם שמחD: / נאדה.
ציטוט השבוע:
אין
מתנגן בראש / פלייליסט:
the white stripes - 7 nation army
תמונת השבוע:
כי זה הקעקוע השקסי שלי ואני מתה עליו

kelly7i

New member
חחחח והוא היה בתכנון להיות גם שליXDDDDDD

די אני כל כך מתה עליהם!XDD הם עשו את הקאבר הכי טוב שיכלו לעשות לריאנה הנמרחת הזאת>< חח והם פשוט קורעים אותיXD

butbut

New member
XD קליפ השבוע שלך חמוד!הרבה יותר

טוב משל ריאנה..חחח זה הומואי כזה..קורע!!! יש שם 2 בנים חתיכיםXDD

kelly7i

New member
הכי חמוד היה בקטע של ה-2 בנים האלה

שנמרחו אחד על השני, ושל השקסי הזה שעשה פןXD

Fairy of Rock

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo40.gifציטוט השבוע../images/Emo40.gif.

You dont play guitar with your neck bro, You play it with your bum bum והמבין יבין

Swing life away

New member
../images/Emo33.gif../images/Emo33.gif../images/Emo33.gif../images/Emo33.gif

שיר השבוע של מקפליי: McFly - Sorrys Not Good Enough Mcfly - Baby's Coming Back שיר השבוע לא של מקפליי: Nirvana - Smells Like Teens Spirit Linkin Park - One Step Closer להקת / אלבום השבוע:מקפליי ולינקין פארק
קליפ השבוע:http://youtube.com/watch?v=HFQOZ8mL4-g&mode=related&search= משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:הלוויתן שלי מת
תוכנית / סרט השבוע: שמש ניצחית בראש צלול,אחד הטובים, באמת. ציטוט השבוע:"חמוס קטן חירבן על מרציפן" מתנגן בראש / פלייליסט:Madina Lake - Here I Stand תמונת השבוע: בן דוד שלי עשה אותי בכל מני מצבים .תאמת, יצא ממש דומה XD

purple floyd

New member
בי קול, גו טו סקול.

כן, אפילו אם יש שביתה! למה? כי דאגי אמר זה למה!
שיר השבוע של מקפליי
איגרנורס של דאגידאג
שיר השבוע לא של מקפליי
יש הרבה ואני עצלנית סו... גמילה -אימיי ווינהוס. חם -אבריל לווין. קצב מספר שתיים - קריצה 182 משהו של ני ג'זי - לוקחים בחזרה את יום ראשון. תיקח מה שתיקח - לילי אלן אהובתי. לא זה לא זה - פלוס 44 הרפתקאה - להיות החיית מחמד שלך [חחחחחח איזה הזוי זה ביעברית.] הקצב של רחבת הריקודים - גוד שארלוט. חייהם של העשירים והמפורסמים -גוד שרלוט. אני מה שאני -האחים ג'ונס. הצילו! - האחים ג'ונס. אנחנו לא חייבם להוריד את הבגדים - ליל כריס. להקת / אלבום השבוע
אנמילס של פינק פלויד. קליפ השבוע
טח אין. משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע
כלום לא עצוב, הכל כרגיל. הפי הפי ג'וי ג'וי תוכנית / סרט השבוע
אפילו שלא ראיתי עדיין, בטח אורות ליל שישי. D: ציטוט השבוע
לא זוכרת נו. מתנגן בראש / פלייליסט
הנחירות של אח שלי? תמונת השבוע
תעשה לי ילד

sweet shir

New member
קריצה 182 ולוקחים בחזרה את יום ראשון XDDDDDDD

חייהם של העשירים והמפורסמים.
אגב, גוד שארלוט = שרלוט הטובה. XDDDDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif כבר מקוויקנד? D:

שיר השבוע של מקפליי: IGNORANCE Umbrella No Worries Easy Way Out Not Alone Don't Know Why
שיר השבוע לא של מקפליי: אין לי כוח לכתוב שירים אז אני פשוט אכתוב את הזמרים+זמרות+להקות למטה..
להקת / אלבום השבוע: Panic! At The Disco ALY&Aj Blink 182 MCR McFly
קליפ השבוע: ועע לוידעת.. הכל
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן: ראש 1 הז*נות. העציב: נמנמ שאני לא בהופעה של מקפליי
, שאמא שלי טסה ל-10 ימים ואני עכשיו רק עם בנים בבית
שימח: אמא תקנה לי הרבה דברים בתאילנד, מקפליי זכו בלהקת השנה בניק' ו...המיני-מפגשון שהיה לנו
תוכנית / סרט השבוע: הישרדות
ציטוט השבוע: אוקיי אז במפגשון שלנו שאלנו את השירים של מקפליי שאלות XDD (דרך אגב היינו אצל סיון: אני, בת-אל, אחותה-שלי, דניאלה, ואורצ'ה) אז קיצר שאלנו אותם שאלות וכאילו השם של השיר זה התשובה, חלק יצאו ממש אדירר: האם דאגי יחזור לסגול? ultraviolet. האם טום וג'יוואנה יתחתנו? she left me =[[ האם כדאי לנו ללכת לקניון או להישאר בבית? home is where the heart is. מה יקרה כשאני יראה את דאגי? she falls asleep-->יעני אני אתעלף XDD מה דני יחשוב על סיון כשיראה אותה? i wanna hold you מה דני יחשוב על בת-אל כשיראה אותה? all about you מה דאגי יחשוב על אורצ'ה כשיראה אותה? hypnotised מה טום יחשוב על שלי כשיראה אותה? I'll be ok מה דאגי יחשוב על דניאלה כשיראה אותה? nothing חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סורי דני.. אבל זה קורעע DD: טוב אנלא זוכרת עוד אבל היו מלא דברים מצחיקים במפגש הזה והיה ממש כיףף!!
מתנגן בראש / פלייליסט: my chemical romance - teenagers
תמונת השבוע: הם כלכך פשושיםם..!

butbut

New member
קבביתXDDDD הציטוטים קורעים!!!!$%$#%$#%#$

למה אני לא חשבתי לצטט את זה? יואו זה היה מצחיק ודיוידי דל וונדרלנד. כשיש את דאגי על המסך את ואורצ' מתפרעות..כשיש את דני אני וסיוון צורחות.. אואוא..המפגשון ^^. XDDDD.. והתמונה מדהימה!! איזה חיוך מתוק יש לדניייייי

OneStepCloser

New member
חחחחחחחחחח

שי פולס אסליפ זה שיר על התאבדות... אז כשתיראי את דאגי תתאבדי XDDD

butbut

New member
נהה...היא סתם תצרח קצת

ורק אח"כ תתאבדXD... אנחנו נהיה מאחורה ונעודד אותה.. לא,אני צוחקת

m o r 1 0 2

New member
ניקרעתי בקטע עם הנת'ינגXDDD../images/Emo168.gif

אהבתי ת'שאלון עם השירים