Mcוויקנד D:

Yu vi

New member
איזה עיניים../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

אהבתי תציטוטים XDDD דאגי לא מפסיק לדבר שטויות בגוסטהאנטינג

Dana Argamen

New member
להלהלה../images/Emo98.gif

שיר השבוע של מקפליי: בייביז קאמינג באק. :] שיר השבוע לא של מקפליי: Ayo Technolog (חופר מאוד אבל יותר מידי ממכר) Akon - Sorry blame it on me brand new day להקת / אלבום השבוע: דפנטלי מקפליי
קליפ השבוע: אממ..אין משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: שימח - סרטים חינם וכל מיני מקומות בחינם D: כל הזמן יש תעסוקה בחוץ חח אני אוהבת שביתה. XD תוכנית / סרט השבוע: כל סרטי 'בחזרה לעתיד'. תוכנית - פיירט מאסטר!!!(
), הישרדות (בוסטון רוב
), רוזוול (מקססס!^%$
) ציטוט השבוע: וואו יש הרבה. רק סיימתי לראות תסרטונים שלהם בתוכנית רוחות ההיא, וכל משפט שני שלהם קרע אותי מצחוק. קיצר התגובה העצומה שלי איי שם בנושא היא עם המון המון ציטוטים מצחיקים. לא יכולה לבחור אחד
מתנגן בראש / פלייליסט: Gym Class Heroes - Clothes off תמונת השבוע:

Dana Argamen

New member
וגם הוא -

בגלל שאני חושבת שרישמית התאהבתי בו. קבלו את הפנים של היצור המושלם הזה.

Bleed for Me

New member
פיירט מאסטר!-בן../images/Emo99.gif

הישרדות!-רוב ואמבר
רוזוול-אחח הנוסטלגיה
בחזרה לעתיד!!

Dana Argamen

New member
חחח אני רואה שאנחנו מסכימות על הכל. ../images/Emo8.gif

בן בן בן בן. כמה מדהים אפשר להיות. אם תשימי לב, תמיד בכל הפרסומות לתוכנית - הוא מופיע! זה כדי למשוך אנשים לצפות בסדרה, כי הוא כזה שווה XD

Bleed for Me

New member
נו ברור..

הוא לגמריי אחד השווים..והוא כולה בן 23 ממש כיף לצפות בפרקים בזכותו (בדיוק כמו עם בוסטון רוב בהישרדות אול סטאר)

Dana Argamen

New member
../images/Emo45.gif בעיקרון עוד כשמו את הפרסומת הראשונה -

וראו אותו מחייך כזה- ידעתי שאני הולכת להיות מכורה לתוכנית חח, את מעונינת לשמוע ספוילרים על מה יהיה המצב שלו במשחק?
אגב, יש לו להקה והוא שר (יש לו קול מדהים) ומנגן והכל. הבן אדם אשכרה קיבל הכל.

Bleed for Me

New member
כן אני יודעת..

את כל מה שכתבת בהודעה גם אני שקלתי לכתוב.. אני יודעת שהוא בלהקה ויודעת את המצב שלו במשחק..וחברה במייספייס שלו..קיצר סחטיין עליו

Dana Argamen

New member
גם אני :) מה המייספייס שלך? + ../images/Emo58.gif

אני אשמח להוסיף אותך =]] עכשיו הספויילר - מצד אחד רציתי לכתוב לך את מה שקורה איתו במשחק מצד שני חשבתי שאולי את לא רוצה לדעת ולא רציתי לקלקל לך, אבל את כבר יודעת אז - איזה כייף אה? איך שמחתי. הכי מגיע לו לזכות, יותר מכולם שם.
גם יפה גם מיליונר וגם מוכשר, למה לא XD

Dana Argamen

New member
אני מתה על כל הסרטים 3> מייקל ג'יי פוקס הוא

פשוט בן אדם שראוי להערצה... ראיתי את התוכנית עליו בערוץ E וממש התרגשתי :\ איך שהוא התמודד עם המחלה הזאת בגיל צעיר ואיך ההשקפה שלו על החיים לא השתנתה והוא עדיין רואה את עצמו בתור מישהו עם המון מזל וכל זה.. אני ממש אוהבת אותו =]

Lex 1

New member
אווו כנ"ל! ממש רציתי לבכות כשהראו את החלק ש

הוא נאם בלי לקחת את הכדורים שלו כדי להראות מה המחלה מסוגלת לעשות. הוא באמת בנאדם אמיץ, שחקן מעולה ובהחלט ראוי להערצה.

Dana Argamen

New member
גם אני, ממש היו לי דמעות בעניים../images/Emo7.gif

לראות אותו מתעוות ככה בכיסא..זה היה ממש עצוב ואמיץ מצידו לעשות צעד כזה.. את יודעת, כל העניין הזה באמת גורם לך לחשוב... זתומרת מי האנשים שבאמת צריכים להעריץ =\

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif גמני ראיתי את זה. ושהיה את הקטע שהוא לא

לקח את התרופות.. דאמ. זה היה כ"כ עצוב. ]; אחרי שראיתי את זה אני כזה לכל החברות שלי: "אומגד אני ממש אוהבת אותו עאעאע" XD

למעלה