Mcוויקנד D:

lotem levi

New member
סופשבוע :)

שיר השבוע של מקפליי: ignorance שיר השבוע לא של מקפליי: nightwish- sacrament of wilderness להקת / אלבום השבוע: nightwish קליפ השבוע: - משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: - תוכנית / סרט השבוע:- ציטוט השבוע: הייתי במופע סטנדאפ והסטנדאפיסט אמר: לפעמים זה נראה שהסקס זה רק משחק מקדים, כי אחרי הסקס תמיד הבחורה אומרת "תעשה לי נעים בגב" ואתה אומר "מה נעים בגב עכשיו?", "נו תעשה לי נעים בגב" "רוצה נעים בגב? לכי תתגרדי על איזה עץ!" מתנגן בראש / פלייליסט: ignorance תמונת השבוע:

The Psycho Girl

New member
תגידי זה תומאס נכון !?

הוא כזה מושלם !!!!!! יאי מישהי אוהבת את נייטוויש

lotem levi

New member
נכווןןןןן ../images/Emo99.gif

הוא כזה חתיייךךך אבל מפגר! להעיף את טאריה מהלהקה הייתה הטעות הכי גדולה שהוא עשה בחיים שלו! נייטוויש

The Psycho Girl

New member
לא נכון

טוב כן באיזשהו מקום אבל היא יצאה די כלבה לפי המכתב לא די בעצם ממש כלבה האמת שאנט לא כזאת גרוע כמו שחשבתי הייתי בהופעה שלהם והיא התמודדה עם השירים הישנים דווקא ממש יפה אמפו הוא המטאליסט הכי חומד בעולם

lotem levi

New member
כן היא כלבה

אבל כלבה עם קול מדהיםםםםם ענט נחמדה, היא סבבה, אבל אין על טאריה. חוצמזה זה הכל בגלל מרסלו החרא הזה ימח שמו, גמכן יצור. ענט התמודדה עם השירים הישנים יפה, אבל זה לא היה אותו דבר. אמפו הוא אכן המטאליסט הכי חמוד בעולם P:

Charley XD

New member
אני אני אני !! ../images/Emo110.gif../images/Emo36.gif

שיר השבוע של מקפליי: וואי חרישה מטורפת על וונדרלנדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד וגם ROT3F Walk In The Sun mcfly-transylvania Mcfly - no worries McFly - Bubble Wrap The Heart Never Lies - McFLY Mcfly - Umbrella McFly - Ignorance שיר השבוע לא של מקפליי: Where Is The Love של באסטד XDDDDDDDDDDDDDDDDD jonas brothers - s.o.s. אוי זה נדבקק The River blink 182 -all of this Stockholm Syndrome Blink 182 - American Pie Theme Song להקת / אלבום השבוע: מקקקקקקקקקקפלי !!
קליפ השבוע:http://youtube.com/watch?v=TvC6VS4Np4U אוי אני וחברה שלי פשוט מתנו מזההה... ראיתי שיש את זה פה אבל
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן- האינטרנט הדפוק ברמותתתת שלי !! העציב - הטקס זיכרון ליצחק רבין שימח - אווווווי השבוע הזה היה מדהים !! יש לי את וונדרלנד
שני כובעים חדשים וסקסים בטרוףףףף היה כל כך כיף ומצחיק ברמות בפרום מדצי"ם ואצל אור XDD אוי זה היה מטורף
תוכנית / סרט השבוע: וונדרלננננננננננננננננננננננננננדדדדדדדד אוי זה כזה יפה !! ציטוט השבוע: אוקי יש הרבה ורוב הסיכויים שחצי לא תבינו XDD אור אומר/ת: אורטל, אור אומר/ת: אני חושבת, אור אומר/ת: ששתית יותר מדי אור אומר/ת: הרבה מים על הבוקר זה לא טוב בשבילך!!!! כתבתי לדרור ביומן : "דרור תזהרי במקלחת את יודעת ממה" אוקי בדיחה שלו וזה מהז*** של דאגי... דרור כולה מאושרת ואז אני חושפת עוד משפט שכתבתי בתחתית הדף "יא סוטה התכוונתי שלא תחליקי !" אוי הפרצוף שלה שהייה באותה שנייה XDDDDD "ברבז" אני : "שיר מה לקח ? התבלבלת בין הכדור הכחול לאדום ?" שיר : "לא לקחתי שום כדור" אני : "אהה לקחת את הכדור הלבן" שיר : "קודם כל אני תמיד לוקחת את הכדור הלבן, כל יום" המשך של אותה שיחה - אני : "איה איה !!" שיר : "מה קרה? במה נתקעת הפעם ?" אני : "בקיר" שיר : "אוי את רוצה שאני אבוא וייתן לך נשיקה ?" אני : "לא, את לא תצליחי לנסוע ישר באופניים, את מסטולה" *בדיחה אישית* "וור איז דה לאב ג'יימס? " "איי דונט נאו !" "וור איז טרו ג'יימס ?" "איי דונט נאו !" אוי באסטד האלו ...
אמא : "אמא זה דבר שימושי לפעמיים" אני : "אמא לפעמיים זה אחד הדברים הכי שמושיעים שאני מכירה" זה אחרי שחשבתי להחליף משהו בצעיף והיא אמרה לי "או לכובע " והיא אמרה שהיא תקנה לי כובע DDDDDDDDD: *אושר* אור : "וואי הקור עכביש הזה הזכיר לי את המיתר הקרוע של טום !" אני : "מה??!" אור : "שקוף ומתנופף ברוח" אני : "שיר תעשי לי בבון !!" "כי הכל בגלל טום והחלב החם שהוא שתה" XDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / פלייליסט: McFly - Ignorance תמונת השבוע: אחת מוונדי כי כולם מדהימים שםםםםםםםםםם
ויש עוד אחת ...

Charley XD

New member
תמונה 2 + שאלה

בסוף הDVD של וונדרלנד (מי שראתה) שהם מנגנים את memory lane יש תמונות ווידיואים מאחורה ... מי זה לעזאזל עם הספידו הזה ?? יש לי חשדות משלי אבל ... תודה

T h a t G i r l

New member
Home is where the heart is.

שיר השבוע של מקפליי: The Haert Never Lies McFly - Surf Medley McFly - Ignorance Umbrella Sorry's Not Good Enough Unsaid Things שיר השבוע לא של מקפליי: ליפול איתך-מה קשור
Town Bike - Dougie עברי לידר-ניסים Avril Lavigne - Hot מה קשור-תתנו לו צ'אנס No Doubt - Don't Speak hilary duff-stranger רו דנקר ועילי בוטנר-בואי נעזוב להקת / אלבום השבוע: מה קשור -תתנו לו צ'אנס אחרי שנה שלא נגעתי באלבום. ומקפליי -וונדרלנד. קליפ השבוע: אין. משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן-המ"מ שלנו שחושבת שאנחנו איזה עובדות שלה.. וכל המטווחים שהיה לנו השבוע..
מה לא מובן ב...אני לא יודעת לירות?!
וגם תום עשה לי צרות ומעצורים דמאט>< שימח- מופעעע של מה קשורר אחרי שנה שלא הייתי! המופע ה18 שאני הולכת שלהם וכן,זאת אותה ההופעה
. הוואנס החדשות שלי והתיק:] העציב-הקורס מתארך,אני בזיקים עד שלישי:( תוכנית / סרט השבוע: סטפ אפ כי חוץ מזה לא ראיתי טלווזיה.. למי יש זמן שאת בצבא.. ציטוט השבוע: וואיי וואי.. במופע של מה קשור היה כל כךך קורעע.. אוקיי אז זה הולך ככה.. "מה קשור: יש פה מישהו שהיה כמה פעמים בהופעה? אני וחברה שלי : אנחנו! מה קשור: כמה פעמים? אנחנו: 18 מה קשור: כמה?!?!?! מה קשור: 18 פעמים?!?!?! את קנית לי ת'נעליים כפרה " חחחחחח XDDD בכל סוף מופע של מה קשור,אסי עושה כאילו הוא שלמה ארצי.. [זה קורע!] אז הוא שר עלינו
. "אם אנחנו כבר כאן עם אנשים נשים ,ילדים, ילדות,סבים,סבתות ובנות שהיו 18 פעמים במופע שלנו " XDDDDDDDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / פלייליסט: שאסי עושה את שלמה ארצי אתמול. זה כזה ענק!XDD תמונת השבוע: הארצ'ו
וגם מה קשור אבל אין לי כוח לעלות עוד חחחXD שבוע טוב לכולכן,מתה עליכן ומתגעגעת כל יום שאני לא פה:)

Yu vi

New member
חחחחחחחחח הציטוטים ממה קשור קורעים!../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

T h a t G i r l

New member
נכון?כפרה עליהם../images/Emo99.gif

אגב,מי שלא הייתה במופע,אני ממליצה לה ללכת כמה שיותר מהר! הם קורעיםםם.

T h a t G i r l

New member
טלצו'קק!!

גמנייי התגעגעתתייי!!
אם אני יהיה בגלילות בסדיר יש מצב שתראי אותו,ראי הוזהרת.

Mcוויקנד שלי=]

שיר השבוע של מקפליי: Mcfly - I Wanna Hold You mcfly - all about you McFly - Room on the third floor Mcfly - No Worrie McFly - Saturday Night McFly - Ultraviolet
שיר השבוע לא של מקפליי: Drake Bell - I Know Busted - Without you Busted - Everything I Knew Green Day - When I Come Around Jesse Mc Cartney - Just So You Know Jesse McCartney - The Best Day of My Life James Blunt - You're Beautiful Simple Plan - Jump Simple Plan - Crazy Oasis - Wonderwall
להקת / אלבום השבוע: Oasis Simple Plan Busted mcfly
קליפ השבוע: אין משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:
התחלתי ללמוד לנגן על גיטרה
אני גורעה בזה
אין...
תוכנית / סרט השבוע: אין כלום סתם שבוע משעממם...
ציטוט השבוע: אין
מתנגן בראש / פלייליסט: James Blunt - You're Beautiful
תמונת השבוע:
שבוע טוף לכולן...

כן, אני יודעת, באמת נטשתי. ><"

אבל אני פה למקוויקנד!
מישהו עוד זוכר אותי בכלל?
שיר השבוע של מקפליי: כל וונדרלנד!
וגם 5 Colours In Her Hair A Town Called Malice (The Jam Cover) Diarrhoea
Fight For Your Right Pinball Wizard Rockin' Robin Room On The 3Rd Floor The Heart Never Lies שיר השבוע לא של מקפליי: Angels And Airwaves - Everything Magic מישהי חמודה מוכנה להעלות לי אותו להורדה? ^_^ Blink 182 - Feeling This Blink 182 - Fuck A Dog Blink 182 - Violence Blink 182 - What's My Age Again? Boys Like Girls - Dance Hall Drug Boys Like Girls - Five Minutes To Midnight Boys Like Girls - Heels Over Head Boys Like Girls - The Great Escape Foo Fighters - My Hero Green Day - Wake Me Up When September Ends Linkin Park – Bleed It Out אממ.. גם אותו מישהי חמודה מוכנה להעלות לי אותו להורדה? סליחה ותודה מראש חח
Mika - Happy Ending Rihanna feat. Ne-Yo - Hate That I Love You Sugababes - About You Now Paramore - Crushcrushcrush להקת / אלבום השבוע: מקפליי, בלינק 182, בויז לייק גירלז, פאראמור ועודD: / מארון 5- סונגז אבאוט ג'יין, מקפליי- וונדרלנד. קליפ השבוע: זה מדהים.
ענקXD http://www.dump.co.il/videos/812/ וגם כמה סרטונים חמודים של מק'
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן- סתם משהו בקטנה פפ. וגם שפתאום השריר ביד נתפס לי, וזה כואב בטירווווווווווווף!#@$%
שימח- הDVD של וונדרלנד הגיע!@#$%@62 ועשינו לו ערב הקרנה חגיגיXDD אע וגם- סופסוף יש לי חתימה בתפוז, וכל הזכויות שמורות לשיר!DDDDDDDDDDDD:
עיצב- אממ.. יום זיכרון לרבין. תוכנית / סרט השבוע: קני נגד ספניXD, חברים, מונית הכסף
/ הDVD של וונדי!!!@#$#&*$%#$ הוא כ"כ מושלם אעאעאעאעאעעאעאע סופסוף ראיתי אותוווו
אוי ודאגי והארי.. מושלמים שםםם!!@#$%^@#$&^)#$
ציטוט השבוע: כל מיני מוונדרלנדXD ואין לי כוח לציטוטים, רק אכתוב מה שיש גם אצל אורטלי (צ'רלי)D: *אורטל כתבה לי ביומן-*"דרור תיזהרי במקלחת, את יודעת ממהXD" (ראו ציטוט במקוויקנד של Shir Girl XD בשבוע שעבר.) אני- *מחייכת בהבנה* *היא חושפת משפט נוסף-*"יא סוטה התכוונתי שלא תחליקי!!" *מיד נמחק לי החיוך* היא צחקה עליי כל היום בגלל זהXDDD מתנגן בראש / פלייליסט: אממ.. טלוויזיה? D: תמונת השבוע: אחח איזה מתוקים
נמ ובא לי עוד אחת שלהם, בהודעה הבאה

sweet shir

New member
אני זוכרת אותך. ../images/Emo98.gif

תמונות ממש יפות (
).. אבל למה לא דאגי/הארי?
ו...... החתימה שלך (ואני XD) אכן שולטת. <:

OneStepCloser

New member
איזה מושלמים הם בתמונה../images/Emo23.gif

XDD מצטרפת לבקשה -> Linkin Park – Bleed It Out , מישהי יכולה לעלות? D: Mika - Happy Ending
Sugababes - About You Now <3 XD

למעלה