כן, אני יודעת, באמת נטשתי. ><"
אבל אני פה למקוויקנד!
מישהו עוד זוכר אותי בכלל?
שיר השבוע של מקפליי: כל וונדרלנד!
וגם 5 Colours In Her Hair A Town Called Malice (The Jam Cover) Diarrhoea
Fight For Your Right Pinball Wizard Rockin' Robin Room On The 3Rd Floor The Heart Never Lies
שיר השבוע לא של מקפליי: Angels And Airwaves - Everything Magic
מישהי חמודה מוכנה להעלות לי אותו להורדה? ^_^ Blink 182 - Feeling This Blink 182 - Fuck A Dog Blink 182 - Violence Blink 182 - What's My Age Again? Boys Like Girls - Dance Hall Drug Boys Like Girls - Five Minutes To Midnight Boys Like Girls - Heels Over Head Boys Like Girls - The Great Escape Foo Fighters - My Hero Green Day - Wake Me Up When September Ends Linkin Park – Bleed It Out
אממ.. גם אותו מישהי חמודה מוכנה להעלות לי אותו להורדה? סליחה ותודה מראש חח
Mika - Happy Ending Rihanna feat. Ne-Yo - Hate That I Love You Sugababes - About You Now Paramore - Crushcrushcrush
להקת / אלבום השבוע: מקפליי, בלינק 182, בויז לייק גירלז, פאראמור ועודD: / מארון 5- סונגז אבאוט ג'יין, מקפליי- וונדרלנד.
קליפ השבוע: זה מדהים.
ענקXD
http://www.dump.co.il/videos/812/ וגם כמה סרטונים חמודים של מק'
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן- סתם משהו בקטנה פפ. וגם שפתאום השריר ביד נתפס לי, וזה כואב בטירווווווווווווף!#@$%
שימח- הDVD של וונדרלנד הגיע!@#$%@62 ועשינו לו ערב הקרנה חגיגיXDD אע וגם- סופסוף יש לי חתימה בתפוז, וכל הזכויות שמורות לשיר!DDDDDDDDDDDD:
עיצב- אממ.. יום זיכרון לרבין.
תוכנית / סרט השבוע: קני נגד ספניXD, חברים, מונית הכסף
/ הDVD של וונדי!!!@#$#&*$%#$ הוא כ"כ מושלם אעאעאעאעאעעאעאע סופסוף ראיתי אותוווו
אוי ודאגי והארי..
מושלמים שםםם!!@#$%^@#$&^)#$
ציטוט השבוע: כל מיני מוונדרלנדXD ואין לי כוח לציטוטים, רק אכתוב מה שיש גם אצל אורטלי (צ'רלי)D: *אורטל כתבה לי ביומן-*"דרור תיזהרי במקלחת, את יודעת ממהXD" (ראו ציטוט במקוויקנד של Shir Girl XD בשבוע שעבר.) אני- *מחייכת בהבנה* *היא חושפת משפט נוסף-*"יא סוטה התכוונתי שלא תחליקי!!" *מיד נמחק לי החיוך* היא צחקה עליי כל היום בגלל זהXDDD
מתנגן בראש / פלייליסט: אממ.. טלוויזיה? D:
תמונת השבוע: אחח איזה מתוקים
נמ ובא לי עוד אחת שלהם, בהודעה הבאה