Mcוויקנד D:

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo99.gifמיי פירס גיטר../images/Emo168.gif

שיר השבוע של מקפליי: Lonely No Worries Not Alone
שיר השבוע לא של מקפליי: Bon Jov- Its My Life Bon Jovi - We Got It Going On Bon Jovi - Always Bon jovi - bed of roses hotel california
להקת / אלבום השבוע:
בון ג'ובי
מקפליי
אירוסמית
קליפ השבוע:יומולדת לדאגיXDD http://www.youtube.com/watch?v=_AGtB0zf0dk ברכבת הרים
הארי,קורע בהתחלה http://www.youtube.com/watch?v=HvsN9tEa5v8 משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:
קנו לי גיטרה,ואני מתחילה ללמוד
ראיתי עשרת הגדולים של אירוסמית
((היה מדהים)) התחיל העונה החדשה של דרייק וג'וש פיספסתי לימודיםXD
אני קצת חולה...
אממ...שאני משתעלת
תוכנית / סרט השבוע:בחזרה לעתיד,כל הסרטים בפעם השנייה
מייקל
ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע:
הפייבים שלייי|מאוהב\ הכי מתוקים בעולם*&$%^)&%##

just orr

New member
בהצלחה עם הגיטרה ../images/Emo8.gif

עכשיו גם את תהיי לוהטת. כןכן. לפי מעריב לנוער, לקרוא תווים זה לוהט. מה, לא ידעת? XDDDDD

Yu vi

New member
מקוויקנד ^_____^'../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

שיר השבוע של מקפליי: כבר שבוע רביעי רק של מקפליי. [חוץ משיר אחד ><] Ignorance בחרישות מטורפות!!!! Saturday night not alone בגירסה האקוסטית מההופעה של MITO
Get over you Don't know why too close for comfort bubble wrap please please youv'e got a friend Nothing Easy way out בגלל הראש בראש שמור עשתה התחלתי לחרוש על שניהם ביחדXD [ואני עדיין טוענת שאי אפשר לבחור ביניהם!
] שיר השבוע לא של מקפליי: Hate- Plain white T's להקת / אלבום השבוע: מק3> / כל האלבומים של מק! עדיין בחרישות! קליפ השבוע: Five Colours In Her Hair
ו... The Heart Never Lies ! משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן- מיליון בחנים על המוח שימח- אתמול הרצליה אצל בריל ^________^
תודה על הכל! הפוסטר
העציב- כנראה שבצפר >< תוכנית / סרט השבוע: ורוניקה מארס / בחזרה לעתיד 1 XD [התחלתי לראות גם את 2 ונרדמתי. ואז למחרת רציתי לראות שידור חוזר ושוב נרדמתיXD] ציטוט השבוע: אתמול חזרנו מבריל ברכבת אני ועוד שתי חברות. אחת מהן שלא מכירה את מקפליי פתאום באה ביציאה- "דאגי זה טום פלטצ'ר?" XDDDDDDDDD זה היה קורע. חחחחחחח היו עוד אבל שכחתי XD מתנגן בראש / פלייליסט: THEY WON'T LET GO WHEN YOU SEE HER COMING PLEASE LET ME KNOW. ואז צרחות. תמונת השבוע: טומיייייייי
!!! ~וכל התמונות מניקולודיאון
~

m o r 1 0 2

New member
כן אפשר../images/Emo11.gif לדעתי3>>../images/Emo168.gif

מחר תיראי את השיר שניצח+הבחירה שלי
שלדעתי זה לא היה קשה...זה היה בינוניXD

Mcוויקנד D:

חזר לי האינטרנטטטט ^^ יאייי בדיוק בזמן לMcוויקנד הוהוווו ^____^
שיר השבוע של מקפליי: McFly - Ignorance Mcfly - Little Joanna Mcfly-Bubble Wrap
שיר השבוע לא של מקפליי: Busted - Over Now Natasha Bedingfield - Soulmate Busted - Meet You There Avril Lavigne - Hot
להקת / אלבום השבוע: Mcfly
קליפ השבוע:מממ אנליייי
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן: שהאינטרנט המפגר הזהה התנתק 0__0 שימח: שהאיטרנט המפגר הזה החליט לחזור ^^ (בעזרתו של הטכנאי כמובן - זה הרגע לומר לו תודה - אז תודה XDDDD) העציב: אין ^^
תוכנית / סרט השבוע:אבודים-דים-דיייים
ציטוט השבוע: סיוני 3> אומר/ת: נכון היום היה ממש חםםם סיוני 3> אומר/ת: ואתמול ושלשום דווקא היה נעים סיוני 3> אומר/ת: זה ממש מוזר just chen אומר/ת: כן.. ואין מים בכנרת.. just chen אומר/ת: אבל זה לא קשור סיוני 3> אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ יום רביעי בעזריאלי - היה כוווווולכך כייייף^^ היינו בתחנת אוטובוס וחיכינו וחיכינו וחיכינווווו ובזמן שחיכינו ראיתי איזה מישו שנרדם בתוך אוטובוס ואמרתי: אתן רואות את האיש הזה?!- בסוף הוא יגיע לאילת XDDDDDDDD היינו בחנות בשם ENTER וראינו בובה שמנידה את הראש למעלה ולמטה חן: מה הבובה הזאת אמורה לעשות בדיוק אני: היא מפתחת את הביטחון העצמי שלך חן: אההה? אני: כן,כן תראי – את אומרת לה אני חמודה? היא עושה לך כן!, אני יפה? כן! XDDDDDDD בתחנה ראינו מישו עובר וניסינו להיזכר מאיפה אנחנו מכירות אותו מיקי: ואייי מאיפה אני מכירה את הבחור הזה?! אורטל: רגע זה לא המוכר מדיוה?! חן: ואייי נכווווווון! הוא בדוק הומו מיקי: מה את רוצה ממנו הוא ממש חמוווד חן: לא הוא הומו! מיקי: לא הוא חמווד! אני: טוב מה נסגר?! הוא הומו חמוד חן ומיקי:לא! הוא יכול להיות הומו חמוד - או שהוא הומו או שהוא חמוד XDDDDDDD היה כול כך מצחיייייייק XDDD
מתנגן בראש / פלייליסט: "אפונה וגזר, ישבו במקרר ביחד עם בטטהה.."
תמונת השבוע:
הם פשוט - יפים מידיייייייי
שיהיה שבוע מעוווווווולה ^^

kelly7i

New member
../images/Emo73.gifאתמול הייתי במופע סטנד אפ!

בתל אביב, קומדי קלאב, ליד התחנה המרכזית, היה חזקXDDDD
שיר השבוע של מקפליי: Ignorance מקווה שכתבתי נכוןP:
שיר השבוע לא של מקפליי: State Of Shock- Honey Money AFI - Miss Murder
להקת / אלבום השבוע: בלינק, טרי דייס גרייס,מקפליי=]
קליפ השבוע: חח הקאבר לאמברלה של ונילה סקייXD למרות שעוד 2 שמו אותו, ואפילו יש מצב ששמתי אותו בעצמי גם שבוע שעבר, אז לא עוהל לי קליפ..
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: שימח והצחיק- ההופעה שהיתי בה אתמולXD
תוכנית / סרט השבוע: שנות השבעים, ואבודים!! סימתי לראות את הוענה השלישית של שנות ה-70 בויאודי, ועכשיו סוף סוף גיחליתי מזה אבודים והתחלתי לראותD:
ציטוט השבוע: חח מאתמול, איזה אחד מהאלה שכל שניה ירדו על קבוצת ערסים שהיו בקהל ובאו מלוד : "מה אבא גונב בחיים?" חח היו הרבה טוביםXD
מתנגן בראש / פלייליסט: Simple Plan- Im Just A Kid
תמונת השבוע: אני צריכה שישלחו לי תמונות ואז אני ישים

McSon of Busted

New member
וואי פאק

כתבתי ושלחתי וזה פשוט לא פה
טוב, במילא חפרתי. יש מלא שירים עידו 3> ותמונה יפה שצילמתי בפולין>>>>

Lex 1

New member
תמיד ידעתי שזה עולם אכזר..

ככה למחוק הודעות.. זאת פשוט אכזריות לשמה. התגעגעתי. התמונה, מרגשת.

McSon of Busted

New member
אה גם רציתי לומר משהו חשוב!!

שרתי את air hostess של באסטד בטיסה לפולין וחשבתי באסטד במטוס XDD

N e r d y

New member
את תמיד חשה../images/Emo11.gif

[לא באסטד אבל את עצמך, לא משנה איפה את חשה] קוף!
התגעגעתי! (עידו?! מסנג'ר עכשיו)

N e r d y

New member
לפחות אני בת יענה טובה!

חחח סתם איזה אני בקושי מחזיקה אותכן בתור בת יענה חחחח וואי זה בטח נשמע אחד הדפוקים

למעלה