Mcוויקנד

MyTearsDontFall

New member
Mcוויקנד

שיר השבוע של מקפליי: שיר השבוע לא של מקפליי: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע: שבוע מהנה לכולם D:

ראשונה? ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של מקפליי: I'll Be Ok All About You Too Close For Comfort Star Girl שיר השבוע לא של מקפליי: Little Things - SOD Sick - SOD Courage - SuperChick להקת / אלבום השבוע: Ticket Outta Loserville - SOD, עם כל התודות לטל, הלוא היא 'המלאכית בלבן' שהביאה לי את האלבום הזה. ^^ קליפ השבוע: לא ראיתי.
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אממ. ראיתי קצת מ'סמולוויל', קצת מ'האו.סי', Uאיזה סרט מוזר של MTV בשם My Super Sweet 16. משהו שעיצבן / שימח השבוע: המפף. עצבן: מסתבר שאם אני לא עושה את מועדי הב' המזורגגים שלי אני אאלץ לשלם לאימא את סמסטר ב', וזה הרבה כסף. >< אז אני צריכה להתחיל לחרוש ל-21 לחודש, מה שאומר שאם אז יהיה מפגש - נדפקתי. שימח: שכולן מגיבות לפיק שלי! אממ.. שאני עובדת ומרוויחה יפה יחסית לשכר המינימום שלי. שסבתא שלי מרגישה טוב יותר, ברוך השם.
ציטוט השבוע: I guess it really pays to be a slacker, מהשיר של SOD. מתנגן בראש / פלייליסט: Sick. לוידעת למה.
תמונת השבוע:
מי קראה את הפיק TCFC האינטרקטיבי? בכל מקרה, ביססתי את הציור הזה עליו. ^^ רק חבל שזה כל כך קטן.

McFly rullz

New member
הידד!

סבתא שלך מרגישה טוב!!
בזכות מי.???
סתם סתם....עשיתי כל מה שיכלתי! מקווה שעזרתי!

../images/Emo3.gif

ברור שבזכותך. אמרתי גם לענבר ואביה שרק בגלל התהילים שלך הוציאו לה את המכשיר הנשמה.
תודה, יקירתי!

McFly rullz

New member
ישש!!איזה הרגשה טובה יש לי עכשיו

מזכיר לי את השיר: ''מתי בפעם האחרונה,עשית משהו בשביל מישהו?'' חחח איזה כיף שעזרתי!

יאפ. SE MOI

או איך שלא יגידו את זה בצרפתית עילגת.
הושפעתי קשות מהפאנפיק ההוא, אז החלטתי לצייר את הסוף שלו. בלי דאגי. כי אני לא יודעת לצייר אותו.
באסה.

../images/Emo54.gifהנה לך. ../images/Emo9.gif

כאן. כל מה שאת צריכה לעשות זה ללחוץ על הקישורים לפרקים, ולעקוב אחרי ההוראות. סיפור מתוק להפליא. [נורא הזדהיתי איתו בזמנו. הסיבות שמורות במערכת.
]

אעאעעא !@#$!@$%%$^

SOD! חעחע נמ.. זה לא שאני מטורפת עליהם אבל לא פגשתי מישהי שאוהבת אותם חוץ מחברה שלי

DoLi it is Me

New member
ז'ו ../images/Emo80.gif ../images/Emo108.gif

האם הראשונה?!? [תמיד אני חושבת שאני ראשונה בסוף יש איזה אחת שמקדימה אותי בחצי דקה
] שיר השבוע של מקפליי: McFly - Motion In The Ocean Medley ופרדיי נייט שיר השבוע לא של מקפליי: The Killers - All These Things That I've Done.mp3 Crosstown Traffic - Living Colour.mp3' evanescence-my immortal (אקוסטי) 09-goo_goo_dolls-before_its_too_late_(sam_and_mikaelas_theme).mp3 להקת / אלבום השבוע: דה קילרס ולייף ין קרטון מושן של מיקה קליפ השבוע: נמ.. מה שמיקי העלתה על כל הדברים שעברו מקפליי תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הפרק האחרון של סמולוויל 5
משהו שעיצבן / שימח השבוע:שימח: בת דודה שלי ילדה בן היום היום בבוקר D: D: בארה"ב ואנחנו מחכים להיתקשר אליה D: וקניתי את הואנס הראשונות שלי
ציטוט השבוע:חח האמ.. דה די ארווך חברה שלי רצתה לעבוד עלי שהיא לא הולכת ללונה פארק אבל אני ידעתי שהיא עובדת עלי אז שיתפתי איתה פעולה ובעצם עבדתי עליה שאני מאמינה לה XDD : [אני ליטל מיס סאנשיין] little miss sunshine ‎(23:10): מה קורה בתאל??. בוצץ(בתאל) ‎(23:10): סבבה נשמה מה איתך ? little miss sunshine ‎(23:11): אצלי סבבה מאמושונה את באה מחר? בוצץ(בתאל) ‎(23:11): לאן? little miss sunshine ‎(23:12): =\ בוצץ(בתאל) ‎(23:12): מה לאן? little miss sunshine ‎(23:13): לונה פארק O.O בוצץ(בתאל) ‎(23:13): תודה שמישהו מודיע לי ... ימגעילות. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! little miss sunshine ‎(23:14): מה את סתומהההההההההה בוצץ(בתאל) ‎(23:14): מה סתומה ... little miss sunshine ‎(23:14): מורן אמרה שהיא באה איתך ועם שיר ברכבת בוצץ(בתאל) ‎(23:14): . אפילו להודיע לא יכלתם?? little miss sunshine ‎(23:14): בתאל זאת את?? בוצץ(בתאל) ‎(23:14): כן.. מורן מה לא דיברתי איתה אפילו היום. little miss sunshine ‎(23:16): אז תבואי מחר לונה פארק בוצץ(בתאל) ‎(23:17): נירא לך.. little miss sunshine ‎(23:17): לממהה ללאאאאאא בוצץ(בתאל) ‎(23:17): אתם יצאתם מזה מגעילות .! חבל על הזמן.. little miss sunshine ‎(23:19): אני?? little miss sunshine ‎(23:20): באת את עובדת עליי? באתאל* little miss sunshine ‎(23:21): בתתאלל?? בוצץ(בתאל) ‎(23:23): מה ניראלך טוב דורית ...יצאתם חרא... וסבבה ..! כאילו לא אכפת לי .. לכו תהנו..לכם .1 little miss sunshine ‎(23:25): אבלאבל בתאאלל בוצץ(בתאל) ‎(23:25): מה דורית מה ??? little miss sunshine ‎(23:25): בתאאאללל בוצץ(בתאל) ‎(23:26): מה את רוצה ? little miss sunshine ‎(23:26): הייתי בתטוחה שאת באה ועוד מורן אמרה לי שאת בסוף לא באה ושגם שיררר איזה מדעילות יאלה תיהיו ספונטניות בוצץ(בתאל) ‎(23:27): מה מורן מחרטטת אף אחד לא הודיע לא הרים טלפון...טוב דורית... little miss sunshine ‎(23:27): נו באמת אתן גרות בית ליד בית היא לא יכללה להגיד לך כלום בוצץ(בתאל) ‎(23:27): מה נירא לך שאני סוג ג'... בדקה התשעים אם היתי חשובה לכם ולא יודעת עם מי אתם הולכת אז היתם מתקשרות אבל מה לעשות מסתבר שלא.! little miss sunshine ‎(23:28): אבאבל דוגרי עכשיו מורן מזה יצאה מגעילה דוגרי היא הייתה צריכה לדבר איתך להגיד לך משו היא אמרה שאת באה והיא בכלל לא אמרה לך כלוםם בוצץ(בתאל) ‎(23:29): tk ,tahnh gfahu tjrho yuc // אל תאשימי עכשיו אחרים טוב .. little miss sunshine ‎(23:30): אבל מה אני קשורה? בוצץ(בתאל) ‎(23:30): טוב דורית לילה טוב עזבי אותי טוב .?? little miss sunshine ‎(23:30): אני לא ארגנתי את זה זאת הייתה המחוייבות של מורן מה את מתעצבנת עלי עכשיו little miss sunshine ‎(23:32): הלו כאילו מה א תעכשיו לא מדברת איתי בוצץ(בתאל) ‎(23:32): לא .. אני פשוט עצבנית . little miss sunshine ‎(23:33): מה עצבנית אל תוציאי את זה עלי לפחות בוצץ(בתאל) ‎(23:33): אאת יודעת מה הכי מציק בכל העיניןן שאני תמיד המארגנת ודואגת להגיד לכולם ושכולם יהיו מרוצים .. אבל כשהגלגל מתהפך אף אחד לא דואג לי..!ואני לומדת מיזה לקחי . little miss sunshine ‎(23:34): יאלה מה את חשה רציני אבל את לא תמיד מארגנת הכל!! little miss sunshine ‎(23:35): אני לא רוצה להוציא עצבים [כמוך] אבל אל תחושי אוקי... מתנגן בראש / פלייליסט:נמ.. סמלס לייק טין ספירט של נירוונה תמונת השבוע:אני ובנות דודות שלי בת"א ^_^ [אני עם השחור >< ]

DoLi it is Me

New member
נכון!!!!!!!!חבל על הזמן!!!

ועוד שהיא ממש מסרקת אותו זה נראה כמו הפן של אלה מהפרסומות של השמפו

DoLi it is Me

New member
עליתי על משו מאוד משמח

היום לסבא שלי יש יומולדת והיום נולד לו הנין הראשון שלו D: [איזו מתנה יפה נכוןןןןן?????]

McFly rullz

New member
מזל טוב!!!!!

בשלישי נולד במשפחה נולד לבן דוד שלי בןן!!! ובשלישי הבריתת ובאותו יוםם יש גם חתונה!!!חחח הולך להיות יום מעייף....טחחח

DoLi it is Me

New member
אעאע ישלי ציטוט טרי

כרגע הייתי במטבח ובדיוק סבא שלי כזה אומר לסבתא שלי "כשדורית תיתחתן היא תישב כל היום על המחשב " ואז אימא שלי כזה עונה לו "ואז היא תילד לנו מלא מחשבים קטנים" זה יכול להיות מאוד חסכוניXDDDD LOL

למעלה