Mcוויקנד

Charley XD

New member
נמנמ...

בכל זאת יש לנו ציטוט ...!! מעניין למה הכוונת ... (אהמ אהמ... אותו דבר הפוך לגביו...)

Charley XD

New member
אני אני אני !! (באיחור...)

שיר השבוע של מקפליי: Mcfly - Star Girl נמנמ... זה מה ששרתי אתמול ... (ההורים שלי גררו אותי למדבר יחד עם אחותי לראות מטאורים נופלים... לכו תבינו שזה מה שעלה לי לראש ... במיוחד שאבא שלי אמר שביל החלב משו משו משו ...) שיר השבוע לא של מקפליי: Always- Blink 182 Blink 182 - Adam's Song all of this - Blink 182 Sum 41 - March Of The Dogs Sum 41- Underclass Hero להקת / אלבום השבוע: Sum 41... קליפ השבוע:XX תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אממ הייתי כותבת סמולוויל עם הייתי רואה את הפרק האחרון !!!!!!!!!!!! משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח : צ'רלי הצטרפה !! הלכתי סוף סוף לפיינטבול ! עיצבן : החברים של המשפחה שלי ... ! והפציעות הדיי גדולות שלי מהפיינטבול ..! הן כל הזמן נפתחות... אבל לפחות הנפיחות ירדה XD ציטוט השבוע: אורטל (אני) אומר/ת: חחח וואי אני כזאת סתומה !!!!!!!!!!! חיפשתי את המסרק שלי שעות ושכחתי שהוא במזוודה צ'רלי (חברה שלי) אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחח צ'רלי אומר/ת: חכמה. אורטל אומר/ת: אוף איפה הפלא שלי ? צ'רלי אומר/ת: חחחחחחחחח צ'רלי אומר/ת: במזוודה XD נמנמ... הוא דיי היה שם ... אני יודעת שאני טיפשה ... "הרגתי אותך ??? בי ירו !!" ידיד שלי צחק על משהו שאמרתי אחרי שספרתי לו שירו בי בפיינטבול... אחותי : "למה הוא מחזיק אותה?? היא לא יכולה ללכת לבד? איפה האמון פה ? אז יביא לה מכונית...!" אני : "פול בפעם האחרונה שהוא סמך עלי היא ברחה על עטלף...." סרט ... אני ואחותי ... XD מתנגן בראש / פלייליסט: Sum 41 - We're All To Blame גאוני ... תמונת השבוע: שבוע מהנה לכולם D:

just orr

New member
XDDDDDDDDD

הציטוט טרי הא? XDDD אה ו..התמונה. אהמ אהמ. אם את מחפשת משהו- זה במזוודה. או בתיק. זה לקח לחיים, אז נא לא לשכוח >< אוי צ'רלי כלכך הרגתותי היום XD

Charley XD

New member
בטח שהציטוט טרי .... נמנמ דברתי איתך איזה

שניה לפני שכתבתי את זה !! ואממ הרגתי אותך ? בי ירו ...! (טוב זה מתחיל להיות מעצבן...) היה מצחיק ביותר .. צ'רלי חמודה תמיד

JuSt My LuCk

New member
עונה באיחור ../images/Emo3.gif (בטח אף אחד לא יקרא את זה XD)

שיר השבוע של מקפליי: EWO,SINGE שיר השבוע לא של מקפליי: brithing ,belive,it just takes some time להקת / אלבום השבוע: mcflyyyyyy קליפ השבוע: אין
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: איןןןןן משהו שעיצבן / שימח השבוע:שימח- טסתי ליווןןןןןן!!
, עיצבן- חברות!!!!! ציטוט השבוע: אההה היו לי דווקא הרבה השבוע אבל שכחתי את כולםםם XDDD מתנגן בראש / פלייליסט: Its just takes some time תמונת השבוע:

Sivan McFLY

New member
דידוששששששששששששש חזרת??!!

איך היההה???? מה קנית??? אעאעאאעאעאעא איך התגעגעתייייייייייייייייייייי חיחי זו התמונה של דני ששלחתי לך :] כזה פושפושיייייייייי

JuSt My LuCk

New member
חחחח ../images/Emo3.gif אכן כן חזרתי ../images/Emo3.gif

היה ממש כיף! והוא כל כך שווה בתמונה הזאתי

ShellyJones

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo220.gifוויקנד באיחור ענקי!

שיר השבוע של מקפליי: TCFC, Home is where the heart is ועוד רבים אחרים שנשכחו בדרך[= שיר השבוע לא של מקפליי: SOD- tol, Sod-sick,sod-holly i'm the one, busted-britney,busted-year3000, להקת / אלבום השבוע: McFLY!!!(= sod, busted קליפ השבוע: McFLY with Lulu, busted-britney תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: -_- משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- המחשב שלי מסרב לכתוב בעברית.... חוץ מבמסן... אז אני מתקיימת על זה שימח- יומולדת 13 לי, נסיעה לארבעה ימים שבדיוק חזרתי ממנה ו... הרבה אחרים? ציטוט השבוע: כשהמחשב שלי יחזור לתפקד כראוי-_- מתנגן בראש / פלייליסט: SNGE (= תמונת השבוע: ממוכרת לHP ^^

למעלה