Mcוויקנד

מאיושSP

New member
יואו את כזאת יפה!! איזה חיוך! D:

smells like teen spirit

מאיושSP

New member
כבר סופשבוע?! ../images/Emo12.gif

שיר השבוע של מקפליי: Don't stop me now BOPK Not alone I've got you I'll be okay She falls asleep שיר השבוע לא של מקפליי: Jet - Look what you've done שיר כזה יפה.
Avril Lavigne - When you're gone Incubus - I miss you (acoustic) The used - Bird and the worm. עדין D: להקת / אלבום השבוע: מקפליי=] קליפ השבוע: Avril Lavigne - When you're gone הוא כ"כ יפה.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: שנות ה-70 (כי שמו בחינם בוי או די
) משהו שעיצבן / שימח השבוע: הממ היה די חרא שבוע. אינלי כוח לפרט.
ציטוט השבוע: האממ..אין. מתנגן בראש / פלייליסט: Lostprophets - Last summer תמונת השבוע: דני דני דני.
אני לא עומדת בחיוך הזה! סופשבוע נעים..!

m o r 1 0 2

New member
אחח....כל פעם אני נמסהה מחדש מהתמונה../images/Emo168.gif

מושלם כל כך

butbut

New member
../images/Emo26.gifעונהXDD חח ../images/Emo36.gif

שיר השבוע של מקפליי: mcfly-sorry_not_good_enough-אשכרה חרשתי על השיר הזה!!אחים שלי יודעים אותו בע"פ
שיר השבוע לא של מקפליי: Kelly Clarkson - Never Again זה שיר יפה
להקת / אלבום השבוע: מקפלאאא [חח כמו שדני מבטא את זה]
קליפ השבוע: אין..לא ראיתי קליפים=]
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הטינה 2-זה סרט קורע מצחוק!!!אני ראיתי את זה עם חברה טובה שלי ואחותי..והן פחדו,ואני רק צוחקת..כי זה היה כזה ראש כחול מופיע ונעלם,ואז השיער השחור..דיי זה קורע!!..במיוחד איך שהיא פותחת ת'פה..דדיי!!! זה הרג אותי!! #$$#$@ <<מתה כאן
משהו שעיצבן / שימח השבוע:נמחק לי פר אחד מהפיק,זה כול כך עצוב.
ציטוט השבוע: מדברת עם אורצ'ע במסן- אני:"שנייה אני כבר באה,אחים שלי קופצים ורצים בכול הבית ושרים אתה שיר של דורה" אורצ'ע:XDDDDD אני[לאחר כמה דקות]:"הם ברחו לי לבחוץ".
מתנגן בראש / פלייליסט:אין..מתנגן לי השמן-הקופץ-והמאיים-להשמיד-אותי של השניצלים.
תמונת השבוע:חיחיחיXDDדני ביםם..
רר..

Lex 1

New member
הטינה 2 זה מפחיד! |ועוד ראיתי את זה ביום ../images/Emo9.gif|

חחחח מעאפנה שכמותי. אני וחברה שלי ניסינו לעשות אווירה אוסבקית היה ממש צהריים ושמש מטורפת בחוץ, סגרנו הכל וישבנו לבדנו כשאחותה הגדולה בחדר ליד ובכל זאת צרחנו ועצמנו עיניים כמו 2 דסלקטיות. למרות שכשעכשיו שחושבים על זה הסרט כ"כ דבילי! או וול, יש סרטים אימה לא דביליים..?
ולא הבנתי את הסוף. כולם פשוט מתים שם.
. והציטוט קרע אותי XD. זהו, סיימתי לחפור
.

butbut

New member
כאפות שטות! זה באמת סרט מעפן!

תיראי אני אחת כזאת שיכולה לראות מרתון סרטי אימה,ולהתפקע מצחוק[עד דמעות!]..זה פשוט..כול כך מצחיק אותי. גם ברעש לבן צחקתי. עוד לא יצא לי לראות סרט שהו..יותר מידי הפחיד אותי,עוד לא נוצר הסרט שיפחיד אותי!XDDD סתם ,ת'אמת אני מתה לפחד,שיק]וץ לי הלב..לצרוח קצת!!אקשן!או-יה!.

DoLi it is Me

New member
../images/Emo45.gif גמני ככה

ביומולדת של חברה שלי ראינו ב2 בלילה בחצר שלה את הטינה 2 עכשיו כולם כולל הבנים [שניסו לא לציעוק] צעקו ורק אני וחברה שלי היתפקענו מצחוק XDD כאילו מה הקטע מה מפחיד בזה שהיא נוגעת ברגל כחולה מעל השולחן =\ אבל אחשלי אמר שהשדים של אמילי זה סרט באמת מפחיד כי הוא מבוסס על סיפור אמיתי ואי חפרתי

butbut

New member
@_@ באמת?!?!!?

*רצה אל האימיול בשביל להוריד* נחיה ונראה! אני מתה לראות כבר סרט שיזעזע אותי^^ עכשיו כשאני חושבת על זה..גם ביעד סופי 3 צחקתי..וזה יחסית סרט טוב=]

Lex 1

New member
חחח יעד סופי זה הכביכול סרטי אימה שאני הכי

אוהבת!
חרשתי עליהם ברמות אבל השלישי היה די גרוע ומן הסתם צפוי יחסית אבל הורדתי דווקא אותו למחשב כי להוט הוא לא הגיע והייתה עליו חרישה מטורפת.זה הגיע למצב שאני יודעת את הטקסטים שלהם. ולא, זה לא טוב.
. אבל אני בנאדם פחדן לרוב, בפעמים בודדות יוצא לי להפגין אומץ כלשהו חחח פחדתי אפילו ב'מת לצעוק'

butbut

New member
יעד סופי1+2 לא ראיתי..אבל אם זה סרטים טובים

אז>>>אני אראה!.. ומת לצעוק?חח..זאת הייתה הבדיחה של היום. זה לא שאלה לא סרטים טובים,אני פשוט לא מסוגלת שלא לצחוק כשאנשים צועקים,זה גורם לי להתפקע!. בגלל זה בקולנוע אומרים לי שאני הורסת חחחXDD

Lex 1

New member
חחחח אני ממליצה, צפי בראשון ובשני

נכון, ניסיתי לגרום לעצמי להיות ככה, לא הלך.

butbut

New member
אין בעיה=] נלך לפי המלצתך=]

אני יגיד לך את ה"נובע מכך" אחרי שאני יצפה בהם=]

butbut

New member
../images/Emo26.gif הברקה של הרגע..שמתי לב שדני בצבע שלי

חחחחחחחח..שנינו לבנים ^^

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif

אני אצלך בציטוטים XDD השבוע נדבר מלא במסן, אני בטוחה שיצא ממנו ספר XD

talosh1234

New member
עונה :p

שיר השבוע של מקפליי: She Falls Asleep (Part 2) שיר השבוע לא של מקפליי: כריסטינה אגילרה - ביוטיפול להקת / אלבום השבוע: מקפליי :p קליפ השבוע: לא ראיתי :/ תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: השרדות :pP נגמר :[ משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן - האמ.. שרציתי נעלי ספורט חדשות ואמא לא קנתה לי כייייי יש לי מלא נעליים *אבל לא ספורט , זה לא הוגן* ציטוט השבוע:פינת המישושים של טל אפשר לעזור ?! - המבין יבין :p מתנגן בראש / פלייליסט:טוקיו הוטל - מונסון תמונת השבוע:האמ.. אני נראלי :p

1AnastaciA1

New member
מקוויקנדD:

שיר השבוע של מקפליי
McFly - 7 Weeks Until the Summer McFly - Dont Know Why McFly - Ghostbusters (Live) McFly - Not Alone McFly - On My Own McFly - She Left Me McFly - You've Got A Friend
שיר השבוע לא של מקפליי
Avril Lavigne - When You're Gone Elliot Minor - Parallel Worlds Enrique Iglesias - Do You Know Enrique Iglesias - Hero Linkin Park - What I've done
להקת/אלבום השבוע
מקפליי - MITO
קליפ השבוע
Avril Lavigne - When You're Gone
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
סקינס/"ארמגדון", "אמרתי לך" ו"הארי פוטר ומסדר עוף החול".
משהו שעיצבן
כלום
שימח השבוע
חברה שלי מהדרום הגיעה לבקר..D:
ציטוט השבוע
אין.
מתנגן בראש/פלייליסט
Snow Patrol - Chasing Cars, שיר מדהים, אני ממליצה לכולם :]
תמונת השבוע
חתיך
.

למעלה