סופשבוע נעים
שיר השבוע של מקפליי: אין.
שיר השבוע לא של מקפליי: שנים חסומות - מוניקה סקס ~ אלוהים, החרישות. XDDD Scottie Doesn't Know - Lustra ו.. אני מניחה שזהו. אלה השירים היחידים שחרשתי עליהם. ^^
להקת / אלבום השבוע: בולט פור מיי וולנטיין, מוניקה סקס, ומופע הארנבות של ד"ר קספר.
קליפ השבוע: ממ Baby, It's Fact - Hellogoodbye כי זה שיר שאני ממש ממש אוהבת ופתאום ראיתי ת'קליפ באמטיוי היטס. XD והיה גם את היי ד'ר דליילה, איזה קליפ מוזרO: לא דמיינתי את זה ככה. בכלל!
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ממ תוכנית~ רוזוול.. ואחים ואחיות3> אין סרט.
משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: עיצבן: קלקול קיבה. X: עיצב: דיכי קליל. שימח: חברותD:
ציטוט השבוע: the lovely gili:: אומר/ת: אומגדדד the lovely gili:: אומר/ת: את יודעת איזה סרט לקחתיי?? Shir אומר/ת: איזה?!@?!?$#@$%#@5 אחדשתיםשלושדגמלוח Shir אומר/ת: XDDDD ~~~~ *במטר מטאורים* ילדה נעל: "וואי מה קורה אם מטאור פוגע במטוס?" והיא לא קלטה למה כולם צוחקים עליה XDDDD ואז מישהו אומר (כדי לצחוק עליה): "וואי מה יקרה אם מטוס יסטה מהמסלול שלו ויחדור לחלל?" XDD והיא: "מטומטם למה שזה יקרה?!" XDDDDDDDDDDDDD ~~~~ *מהסדרה "אחים ואחיות"* קיטי מוסיפה לאח ההומו שלה קווין מספר של ג'ייסון אחד לפלא. (מנסה לשדך) קיטי: "יש לך כבר 4 ג'ייסון?" קווין: "כן, זה CGN." קיטי: "CGN?" קווין: "קומון גיי ניים, זה ממש ליד ריאן ופיליפ.." XDDDDDDDDD ~~~~ איכשהו הגענו לשיחה על מחזור. XD אני: "קיבלתי ביום בחירות... שרון זכה! XD" חברה שלי: "שיר!! תראי מה המחזור שלך עשה!!" ואני נקרעתייייייי XDDDDDDDDD ~~~~ טוב, זה מה שאני חייבת לשים אבל רק אותי הוא יצחיק. XDDD חחחחחחחחחחחחחחח הייתי עם אבא שלי במכונית ופתאום ברדיו כזה אנשים אומרים משהו על מטרוסקסואל~ "והיום נלמד על המטרוסקסואל והידידות שלו.. אל תטעו, זה לא ההומו והידידות.. או למעשה ההומו והפאג האג, שמטרתם היא בעצם לצאת ביחד לשופינג.. זה הכי אייטיז בעולם.." ואני מצחקקת לי מבפנים XDDDDDD
מתנגן בראש / פלייליסט: Aqua- I'm An Ugly Girl (Anti-Barbie Song) South Park - Eric Cartman -The Gay Barbie Song (מה זה שיעשע אותי XDDD במיוחד ד'ה גיי ברבי סונג זה קורעXDDD) Tears Don't Fall - Bullet For My Valentine All These Things I Hate (Revolve around me) - Bullet For My Valentine גשם חזק - מוניקה סקס מכה אפורה - מוניקה סקס
תמונת השבוע: אחרי הרבה שנים שחשבתי שהוא מכוער הגעתי למסקנה שהוא כוסון. XD