Mcוויקנד ^.^

MyTearsDontFall

New member
Mcוויקנד ^.^

שיר השבוע של מקפליי: שיר השבוע לא של מקפליי: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע: שבוע טוב:)

DoLi it is Me

New member
אלוקים עשה שאני ראשונה ><

שיר השבוע של מקפליי:טרנסי,TCFC אוקסטי,סורי'ס שיר השבוע לא של מקפליי:נמ.. לא הישתנה הרבה להקת / אלבום השבוע:דה קילרס -סיים טאון ולייף ין קרטון מושן של מיקה
קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:סרט:דה סימסונס XD משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע:שימח:עשיתי עגיל שני באוזן שמאל D: והיה לחברה שלי יומולדת וממש נהנתי
ציטוט השבוע:אני המצאתי
: "תגידי אבא שלך עובד בחווה ? " "לא" "אז איך יצאת כזאת פרה?" __ "תגידי אבא שלך עובד בקור הגריעני?" "לא " "אז איך יצאת כזאת פצצה?!?" __ "תגידי אבא שלך ארכיאולוג?" "לא" "אז איך יצאת כזאת חופרת?!?!"XD _____________ אני וחברה שלי אתמול חזרנו מיומולדת של חברה והיא גרה מחוץ לעיר שלנו אז בשביל להגיע הבייתה אז אבא שלי לקח אותנו ונאלצנו לעבור דרך הישוב שבו הביצפר שלי נימצא אז אני וחברה שלי כדאי לא להיזכר בזוועות של הישוב וכמובן לא לראות את הביצפר עצמנו עיניים אז אני כזה שואלת את אבא שלי "אבא אנחנו קרובים לביצפר?" חברה שלי : "שלא תעזי להגיד ב-י-ת -צפר הוא לא הבית שלך!" אני: "טוב אז אבא הגענו לצפר?" מתנגן בראש / פלייליסט: לאב טודי תמונת השבוע:

sweet shir

New member
דאגי ממש חמוד בתמונה שלךP:

אני מתדעדעת לתקופה שלא הייתה לו תפרחת על הראש ];

DoLi it is Me

New member
חח למה הוא דווקא חמוד עם הרבה שיער

רק שלא יעשה רסטות אלוהיים אח"כ כשימאס לו וא יצטרך לעשות קרחת , אבוייייההה

מאיושSP

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחלה רעיונות יש לך בראש! התפקעתי מהציטוטים XD וואע איזה חמוד דאגי בתמונה!

DoLi it is Me

New member
../images/Emo3.gif אוהו ואינלך מושג איך קרעתי את עצמי

הייתי עם בת דודה שלי ושתינו היינו על הריצפה XD ויש נאמר על דאג פעמים רבות-> כפר'ע עליך

../images/Emo54.gifראשונה? ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של מקפליי: TCFC, בגרסת ההופעה החיה.
שיר השבוע לא של מקפליי: Misery Business - Paramore Sick - SOD High School Musical - Soundtrack להקת / אלבום השבוע: אממ.. Paramore, אני חושבת. [ותודה לסיונ.
] קליפ השבוע: נופ. אין.
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ההתחלה של 'חמש ילדות יפות', וגם ההתחלה של 'שחקי אותה כמו בקהאם', וכמובן, 'היי סקול מיוזיקל' בדיבוב לצרפתית.
משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: שימח: לא היה דבר כזה. [אולי חוץ משיחת הועידה המשעשעת במסנ עם חצי פורום.. XD] העציב/עצבן: סבתא שלי נפטרה ביום שלישי בבוקר.
ואחי מעצבן אותי 24/7. ויש לי מועד ב' מזדרגג ביום שלישי הבא [סיכויים לפרסום פרקים בפיק - קלושים]. ציטוט השבוע: You know the world can see us, in a way that different from who we are. מתנגן בראש / פלייליסט: Breaking Free, מהפסקול של 'היי סקול מיוזיקל'. זאק אפרון כזה חמוד!
[הוא משחק ב'היירספריי'!
ס'מוזר!] תמונת השבוע:

m o r 1 0 2

New member
Breaking Free שיר מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

חח...נכון הוא מישתתף במלא סרטים עכשיו
איזה תמונה מדהימה

sweet shir

New member
סופשבוע נעים:)

שיר השבוע של מקפליי: אין. שיר השבוע לא של מקפליי: שנים חסומות - מוניקה סקס ~ אלוהים, החרישות. XDDD Scottie Doesn't Know - Lustra ו.. אני מניחה שזהו. אלה השירים היחידים שחרשתי עליהם. ^^ להקת / אלבום השבוע: בולט פור מיי וולנטיין, מוניקה סקס, ומופע הארנבות של ד"ר קספר. קליפ השבוע: ממ Baby, It's Fact - Hellogoodbye כי זה שיר שאני ממש ממש אוהבת ופתאום ראיתי ת'קליפ באמטיוי היטס. XD והיה גם את היי ד'ר דליילה, איזה קליפ מוזרO: לא דמיינתי את זה ככה. בכלל! תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ממ תוכנית~ רוזוול.. ואחים ואחיות3> אין סרט. משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: עיצבן: קלקול קיבה. X: עיצב: דיכי קליל. שימח: חברותD: ציטוט השבוע: the lovely gili:: אומר/ת: אומגדדד the lovely gili:: אומר/ת: את יודעת איזה סרט לקחתיי?? Shir אומר/ת: איזה?!@?!?$#@$%#@5 אחדשתיםשלושדגמלוח Shir אומר/ת: XDDDD ~~~~ *במטר מטאורים* ילדה נעל: "וואי מה קורה אם מטאור פוגע במטוס?" והיא לא קלטה למה כולם צוחקים עליה XDDDD ואז מישהו אומר (כדי לצחוק עליה): "וואי מה יקרה אם מטוס יסטה מהמסלול שלו ויחדור לחלל?" XDD והיא: "מטומטם למה שזה יקרה?!" XDDDDDDDDDDDDD ~~~~ *מהסדרה "אחים ואחיות"* קיטי מוסיפה לאח ההומו שלה קווין מספר של ג'ייסון אחד לפלא. (מנסה לשדך) קיטי: "יש לך כבר 4 ג'ייסון?" קווין: "כן, זה CGN." קיטי: "CGN?" קווין: "קומון גיי ניים, זה ממש ליד ריאן ופיליפ.." XDDDDDDDDD ~~~~ איכשהו הגענו לשיחה על מחזור. XD אני: "קיבלתי ביום בחירות... שרון זכה! XD" חברה שלי: "שיר!! תראי מה המחזור שלך עשה!!" ואני נקרעתייייייי XDDDDDDDDD ~~~~ טוב, זה מה שאני חייבת לשים אבל רק אותי הוא יצחיק. XDDD חחחחחחחחחחחחחחח הייתי עם אבא שלי במכונית ופתאום ברדיו כזה אנשים אומרים משהו על מטרוסקסואל~ "והיום נלמד על המטרוסקסואל והידידות שלו.. אל תטעו, זה לא ההומו והידידות.. או למעשה ההומו והפאג האג, שמטרתם היא בעצם לצאת ביחד לשופינג.. זה הכי אייטיז בעולם.." ואני מצחקקת לי מבפנים XDDDDDD מתנגן בראש / פלייליסט: Aqua- I'm An Ugly Girl (Anti-Barbie Song) South Park - Eric Cartman -The Gay Barbie Song (מה זה שיעשע אותי XDDD במיוחד ד'ה גיי ברבי סונג זה קורעXDDD) Tears Don't Fall - Bullet For My Valentine All These Things I Hate (Revolve around me) - Bullet For My Valentine גשם חזק - מוניקה סקס מכה אפורה - מוניקה סקס תמונת השבוע: אחרי הרבה שנים שחשבתי שהוא מכוער הגעתי למסקנה שהוא כוסון. XD

DoLi it is Me

New member
ראייתת את המטאוורייםם???

גאד חיכתי להם בחלון עם בת דדוה שלי כמו איזה סתומה שעה ולא ראיתי כלום XD

sweet shir

New member
חחחחחחחחח כה ראיתי אחד וחצי XD

כי הלכנו לשדה כזה שאין שם הרבה אורות כדי לראות חחח

DoLi it is Me

New member
יאאא כיףףף לךךךךך

ושתדעי ב27 באוגוסט יהיו שתי ירחים בשמיים יעני פעמיים ירח XD וזה קורא פעם במלא שנים

Charley XD

New member
חח תגידי תודב שלא גררו אותך לדרום !!

כדי לראות מטאורים ...! היה ממש קר ואחותי הקטנה והטיפשה ככה : "אבא ועם הצפלינג יפול עלינו ??!!?"

למעלה