Mcוויקנד ^.^

butbut

New member
חחח תאמיני לי שהצלתי את המשפחה שלי מרעב

קיצוני. את יודעת מה זה שהם מחכים לשניצלים האלה,ואז אני שורפת אותם.. לא חבל על התרנגול המת?חבל! >< מזל שאמא תמיד מכינה בתור גיבוי דגים..[מרוקאית מה אפשר לעשות ]

../images/Emo54.gifדגים זה לא גיבוי!

דגים באים בתור מנה ראשונה.
[אבל אימא לא עושה שניצלים טעימים כמוני! ;;]

butbut

New member
חחחחחחחחחחחחח XDD אצלינו זה מתחלק.

אחים שלי אוכלים שניצלים-ואם הם אהמשרופיםאהמ..אז הם נאלצים לאכול מרק,או לפרוש לקציצות מטוגנות שלהם אם יש. ואנחנו אוכלים דגים בתור מנה ראשונה=]] אני מתה על דגים ^^

שוליטה

New member
מי וויקנד...

שיר השבוע של מקפליי: I'll Be Ok I've Got You Too Close For Comfort Hypnotised שיר השבוע לא של מקפליי: נממ אין... להקת / אלבום השבוע: מקפליי קליפ השבוע: Sorry Is Not Good Enough כי ראיתי אותו בטלוויזיה תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לילה מוטרף במוזאון... משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: עיצבן-אח שלי, יש לי טונה שיעורים בהבעה והשיער שלי... שימח-חברה שלי ישנה אצלי והיא התאהבה בטום! (טוב איך אפשר שלא) וקניתי 7 חולצות (לבצפר אבל זה גם נקרא...) ציטוט השבוע: הייתי בקיסריה ומצאתי בורג גדול על הרצפה אני:תראו! הנה בורג ממוחו של רומאי קדום! אבא שלי:וטיפש חח זה היה מצחיק כשזה קרה וגם נפגשתי עם שתי חברות שלי (אור וליאור מבלבל הא?) אור:ליאור אני נשבעת לך אני אכפכף אותך! ליאור: אבל אין לך כפכף!!! שתי מחורפנות אני אומרת לכם מתנגן בראש / פלייליסט:כלום תמונת השבוע:מצאתי את זה כשחיפשתי תמונה של עצמי... זה אח שלי עשה לי בוק כשהיינו בכרתים וזאת התמונה הכי יפה...אני ממש אבל ממש לא פוטוגנית... קשה למצוא תמונות יפות שלי... נה.. חפיף (סליחה על החפירה פשוט משעמם לי) שבוע טוב לכ-ו-ל-ם!!

Sivan McFLY

New member
מייי מקוויקנד ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי: TCFC,dont know why,ultraviolet
שיר השבוע לא של מקפליי: paramore-misery buisness nickelback-far away avril lavogne-when youre gone
להקת / אלבום השבוע: מקפליי/וונדרלנד
קליפ השבוע: לא ראיתי קליפים.. אז מה שיש ביוטיוב
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא ראיתי כ-ל-ו-ם
משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע:עיצבן- מיקי! מה שלחת לי! עד עכשיו אני מפחדת בלילה!!! עיצב- אמ... לא יודעת.. אולי המשולש הרומנטי בפיקי.. זה גורם לי לרצות לבכות.. שימח- פירסמתי את פיקי!!!! ואוהבים אותו!! האהאאאאאא יופידוווו
ציטוט השבוע: טוב זה יהיה ארוך.. משיחה שלי ושל עדי- אני- "טוב אחרי שקראנו לך אספרגוס.. מה אני אהיה?" עדי- "אמ..מלפפון חמוץ!" אני-"מלפפון חמוץ?!, לאלא זה ארוך מידי, וזה גם מעלה בי רעיונות לא טובים XD" עדי- "טוב אמ.. עגבניה!" אני- " עגבניה??!!" עדי -"כן נו עגבניה!" אני- "לאלא זה לא טוב, חפשי משו מקורי" עדי- "אני יודעת...! סלרי!!! אני - "טוב סלרי שיהיה...=]" ומאז זה גם התפתח לסלרי מצוי XDDD שיחה שלי ושל צ'ן- צ'ן- "שיואו התמונה שיש לך של דני ממש מצחיקה אותי. יש לו טוסיק של תינוק שם" (ישלי תמונה של התחת של דני חשוף
) אני- "חחחחח הוא דורש פליקון בטושון" (זכויות למיקי על הטושון) צ'ן- "הוא יותר דורש שישימו לו טלק וחיתול" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / פלייליסט: nickelback- this is how you remind me
תמונת השבוע: עוד חתימה שלי! האהאא דניני בוייי זהו,נגמר!,נקודה, סוף פסוק!!

butbut

New member
דני דני דני דני את מוכשרת!!!!

אהבתי ת'פיק שלך..התמכרתי אליו=]

JuSt My LuCk

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחח XD

אהבתי את הציטוט עם צ'ן
מה מיקי שלחה לך? חולה עליך יא סלרי מצוי בגינת ירק

Sivan McFLY

New member
תשאלי אותה מה היא שלחה לי../images/Emo11.gif