Mcוויקנד ^.^

באיחור מטורף../images/Emo3.gif

שיר השבוע של מקפליי: McFly - Sorry's Not Good Enough McFly - Mr Brightside McFly - She Left Me שיר השבוע לא של מקפליי: Incubus:Circles Funeral For a Friend - Moments Forever Faded Dashboard Confessional -Hey Girl Relient K - Pressing On Korn - Evolution Funeral For A Friend - Juneau Sheryl Crow - Leaving Las Vegas Sheryl Crow - Everyday Is A Winding Road Sheryl Crow - Run,Baby,Run Sheryl Crow - Anything But Down להקת / אלבום השבוע: Korn ו sheryl crow קליפ השבוע: הקליפ החדש של Korn קליפ ממש יפה של שריל קרואו תוכנית הטלווזיה / סרט/ספר(אני חננה) השבוע: תקראו את הספר "הניצוץ" של סטיבן קינג זה פי מיליון יותר שווה מהסרט (למרות שאני מאוד אוהבת את ג'ק ניקולסון) משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע:נרשמתי לקורס פסיכומטרי וגזרתי על עצמי 3 חודשים של גהנום ועשיתי סוף סוף עדשות... ציטוט השבוע:"I have a habit of kicking up dust,then complaining I cannot see." מתנגן בראש / פלייליסט:Jackson Waters- Center of Attention תמונת השבוע:מדהימה!! שריל קרואו!!!

Yu vi

New member
קצת באיחור../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif

שיר השבוע של מקפליי: Little Joanna Bubble Wrap The ballad of Paul K Lonley שיר השבוע לא של מקפליי: Good Charlotte - Dance Floor Anthem להקת / אלבום השבוע: MCFLY ברור
. קליפ השבוע: יש קליפ שטום מחתן את הארי ודאגי XDDDD ואני פשוט נקרעת מאיך שמישו מפריע שם ואז טום אומר "Do you mind? is a marry" או משו כזה
טום
. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סרט- האריפוטר5
. משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: ביקור בהרצליהההה D: ציטוט השבוע: חחח לא זוכרת 0.ם מתנגן בראש / פלייליסט: ליטל ג'ואנה
תמונת השבוע: טום

A e o n 6 9

New member
mememe ../images/Emo191.gif

הMCוויקנד השני שלי 3:
שיר השבוע של מקפליי: That Girl, Surfer Babe, I've Got You, Memory Lane.
שיר השבוע לא של מקפליי: אוו יש הרבה.. Busted - 3am, Air Hostess. Boys Like Girls - Heels Over Head. BFS - Bitch Song. Fefe Dobson - Everything, Take Me Away. Scissor Sisters - Filthy Gorgeous.
להקת / אלבום השבוע: באסטד.. שמעתי את המוזיקה שלהם די הרבה השבוע
קליפ השבוע: אין לי מושג >:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סקינס
@#$%, שוגר אהובתי, קייל XY, גיבורים, איש משפחה
, פחות ממושלמת, והסרטים משפחת סימפסון והיי סקול מיוזיקל.
משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: אתמול הייתי בסופרלנד ועשיתי סקייקוסטר
(חוויה מדהימה
), מחרתיים אילת
:):):):):)
(ואני הולכת על הסלינג שוט! OO:) ו.. אממ.. עצבן.. היום היה לי יום נורא מעפן >"< ומשומה אני חושבת שאני הבנאדם הכי חסר מזל שיש.
ציטוט השבוע: וואי אתמול בסופרלנד לי ולחברה שלי היו מליאן ציטוטים אבל שכחתי את כולם
אז מאיש משפחה.. "Testicals. That is all."
מתנגן בראש / פלייליסט: Kiss Me Fool - Fefe Dobson מתנגן לי בראש ואררגג נמאס לי כבר מהשיר הזה ><
תמונת השבוע

A e o n 6 9

New member
testicles***

יואו מה קורה לי.. כבר שלוש פעמים היום התבלבלתי במילה הזאת.. ;_;

DoLi it is Me

New member
יוווווו איייזהה כיףףףף להההההה

איזה חשה היא מסכן דאגי רגע הוא קשור אליה איכשהו או שזאת מעריצה??? כי אם הוא לא קשור אליה אז הוא מסכן >< אב לכיף לה D: ביץ' ><

A e o n 6 9

New member
חח אני חושבת ש..

פשוט היא מעריצה שנתנה לו שלט להחזיק ולצלם.. יענו סתם לא ברצינות.. היה גם סרטון כזה ביוטיוב שאחת צילמה את דאגי שאומר שהוא אוהב אותה..

למעלה