McWeekend

MyTearsDontFall

New member
McWeekend

והפעם בתוספת שאלות D: שיר השבוע של מקפליי: שיר השבוע לא של מקפליי: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: ציטוט השבוע: הכל מוכן לקראת הלימודים? סיכום החופש הגדול בשבילכם: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע: שבועטוף [: ונמ. חזרה ללימודים טובה[?!]

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo210.gifראשונה../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

שיר השבוע של מקפליי: האמת לא שמעתי
שיר השבוע לא של מקפליי: Bon jovi - bed of roses
להקת / אלבום השבוע: בונג'
קליפ השבוע:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אחי,איפה האוטו שלי...סרט כל כך קורע
שעת שיא 3 חמש ילדות יפות-סרט מדהים אבל דיכאוני נורא...גו'ש
"החיים היפים של זאק וקודי" "חברים" משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:הייתי בים..והיה שירים של קווין,וכתבתי על החוף בון ג'ובי
ציטוט השבוע: הכל מוכן לקראת הלימודים?יאפ,אבל לא אני
סיכום החופש הגדול בשבילכם:נחמד אך משעמם
מתנגן בראש / פלייליסט:Bon Jovi - Never Say Goodbye תמונת השבוע:
איזה מושלם נכון?..
שבועטוף [: ונמ. חזרה ללימודים טובה[?!]לאא
רוצה עוד חודש חופש...

roni poynter

New member
נמנמנ...אני:p

שיר השבוע של מקפליי: The Heart Never Lies-כל הזמן walk in the sun לאדעת מה יש לי התחלתי לטחון אותוו:p
שיר השבוע לא של מקפליי: התחלתי לאהוב קצת את Skye Sweetnam שמעתי אותם באיזשהי חנות והחלטתי להוריד שירים וזה דווקא נחמד..!!=]
להקת / אלבום השבוע: Skye Sweetnam ^^
קליפ השבוע: לאזוכרת
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: מעצבן שחוזרים לבצפר..!והשקמות כל בוקר..! שימח..אממ אין לי
ציטוט השבוע:אין
הכל מוכן לקראת הלימודים? חחח בערך..עוד לא עטפתי את כל הספרים
סיכום החופש הגדול בשבילכם: היהה אחלה
מתנגן בראש / פלייליסט:אני לא זוכרת תשם..><
תמונת השבוע:חחח דאגי תוקע בקבוק לדני בתחתת..!!:p

קרציבל

New member
../images/Emo23.gifחמש ילדות יפות../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

אחד הסרטים האהובים עליי ביותר :)

shakedy69

New member
My weekend :0

שיר השבוע של מקפליי: The heart never lies ניטחןןןןןןןןןןןןןןן
שיר השבוע לא של מקפליי: Lily Allen- Everything's just wonderful להקת / אלבום השבוע: Alrighy, still -Lily Allen קליפ השבוע: Big girls don't cry תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: SKINS!!!!!!!!! משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: חוזרים לבצפר בלע..וסידרתי את כל החדר שלי אחרי 3 שנים שלא נגעתי בו והשם ישמור מה היה לי שמה!! יצאו לי 4 שקיות זבל מלאות עם מחברות מהגן ואלפוני ואיככ שלא נדע אבל סוף עשיתי את זה וזה לקח כל היום! ציטוט השבוע: "Be careful from the Judd!" הכל מוכן לקראת הלימודים? בערך..חוץ מהעבודה במתמטיקה =/ סיכום החופש הגדול בשבילכם: לאאאאאאאאאא שלא יגמר! אבל היה חופש נחמד מאוד והוא עבר מהר מידי..... מתנגן בראש / פלייליסט: כל האלבום של לילי לא יודעת מה יש לי איתה, שבוע לילי אלן היה לי ופרגי כן גם היא קצת. תמונת השבוע:חבל שזה לא אמיתי ......

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוויקנד אא ;[

שיר השבוע של מקפליי: Hypnotised Room On The Third Floor Not Alone שיר השבוע לא של מקפליי: Mr. Brightside-The Killers Cashing Cars-Snow Patrol Underclass Hero-Sum41 להקת / אלבום השבוע: דה קילרסD:, מקפליי כמובן, TAAR קליפ השבוע: Mr. Brightside-The Killers תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים כרגילD:/אחי.. איפה האוטו שלי? סרט כלכך מטומטם שזה מצחיק XD משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן-אמא שלי. :\ עיצב-נגמר החופששששששששששששששש ;[ שימח-המפגשפורום אתמולD: ציטוט השבוע: *אבא שלי נכנס לחדר שלי ורואה את טינאייג'רס בהיטס* אבא:יאללהההההההההההההה עודפעם השיר הזה%$#@?^?^ כמה אפשר י'רבאנן!#@! זה היה מצחיק כי חורשים על זה בטירוףXDDDDDDDDDDDDD הכל מוכן לקראת הלימודים?כן;[ סיכום החופש הגדול בשבילכם:הכי כיף בעולםםםםםםם אני רוצה עוד כאלה מתנגן בראש / פלייליסט:Silence Is A Scary Sound תמונת השבוע:
אני אוהבת את התמונה הזאת!!!!!!1111הוא קטן כזה וחמוד אאא

m o r 1 0 2

New member
נכון,סרט דפוק לאללה..../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אבל קורע
איזה מתוק דני

למעלה