וויקנד אחרון לחופש]]; זהירות חפירה.^^
שיר השבוע של מקפליי: The heart never lies Forget all you know Too close for comfort She falls asleep
שיר השבוע לא של מקפליי: Were not alone/son of dork 3am/busted Air hostess/busted Where is the love/busted - גאוני!D: Over now/busted All the way/busted Can't break thru/busted Fall at your feet/busted Tears and rain/ james blunt My life story/mxpx Play it loud/mxpx בקיצור חרישת באסטד מטורפת
להקת / אלבום השבוע: מקפליי ובאסטד
קליפ השבוע: 3am/busted
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים, האלופה
/ In the land of women, והייסקול מיוזיקלD:
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן - בלע, אמא לא הרשתה נזם אחרי שחשבתי שהיא נתנה רשות.>< שימח - אממ הפסטיבל המגניב בבת ים, קפה ג'ו עם חברה טובה, הייסקול מיוזיקל <לא הפסקתי ליירר כל הסרט
>
ציטוט השבוע: אחותי הקטנה, עדי, עולה לכיתה ב' והיא בת שבע, יכולה ללמד את כל הכיתה על הומוסקסואליים.D: היא התווכחה איתנו שעה אם לסביות יכולות להוליד ילדים ביחד. עדי: "אם לסביות עושות ילדים אז יוצאים להם ילדים |מסובבת את האצבע ליד הראש|" <יענו קוקו חחח> אמא: "עדי לסביות לא יכולות להביא ילדים לעולם, הן לא יכולות להזדווג"XD עדי: "ברור שכן!" אני: "עדי הם לא יכולות, וגם בן עם בן לא יכול לעשות תינוקות!" עדי: "מה הקשר בן עם בן זה בכלל הומואים! הומואים כמו שון וניב!" <מטלנובלה בע"מ> הילדה הזו צריכה מוסד סגור
הכל מוכן לקראת הלימודים? פיזית כן, נפשית בכלל בכלל בכלל לא.><
סיכום החופש הגדול בשבילכם: היה לי ממש כיף, אני באמת מרגישה שניצלתי אותו כמו שצריך ולא היו מזיקים לי עוד שבועיים-שלושה חופש.-_-'
מתנגן בראש / פלייליסט: Air hostess, i love the way you dress XD כמו ששיר אמרה, מאוד עמוק.^^
תמונת השבוע: חחחח תתעלמו מהזוועות, זה היה ממזמן אבל היא כל הזמן מצחיקה אותי. כדאי שמשהו יעשה את זה עכשיו כשתכפ חוזרים לבצפר.
שנה טובה לכולם