McWeekend

McFly rullz

New member
מקוויקנד שלי^^../images/Emo26.gif

שיר השבוע של מקפליי: סוריס נו ווריז דה הרט נבר לייס שיר השבוע לא של מקפליי: ברקינג פרי-היי סקול מיוזיקל סטרט אוף סמטינג ניו-היי סקול מיוזיקל וממ השיר של גברילה מהסרט היי סקול שכחתי איך קוראים לו
להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: ממ לא ראיתי^^ תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: בראץ הסרט חעחעחע מה?הוא דווקא יפה
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן-התחלתי ללמוד שימח-בת דוד שלי היתה אצלי קניתי נעליים חדשות^^ תיק וקלמר חדשים^^ עיצב-אני עייפה יותר מדיי וזה עצוב>< ציטוט השבוע:טח שוב שכחתי>< הכל מוכן לקראת הלימודים? ממ כן!כבר התחלתי...אז מין הסתם שכע...>< סיכום החופש הגדול בשבילכם: שהיה טוב וטוב שהיה.ולא טוב שנגמר. מתנגן בראש / פלייליסט: ברקינג פרי-היי סקול מיוזיקל תמונת השבוע:אני על תגובה מהירה ואניממהרת...אני לא פה השבת אז שבת שלום כולן!!!

butbut

New member
וואו את דוגרי מתה על הייטסקולמיוזיקל:]]

ואממ..תהני בשבת!

McFly rullz

New member
חעחעחע כןן...זה סרט מהמם../images/Emo99.gif

השירים עוד יותר.... ירד לי הסרט השני אבל אני מפחדת שאראה את הסרט ולא אבין
[הוא בלי כתוביות] וממ..תודה!היה נחמד....לא יותר מזה..חעחע

McFlyRoni

New member
אעע breaking free ../images/Emo99.gif

הוא כלכך הומו בשיר הזה אבל אני אוהבת אותוו 3> אני הכי אוהבת שהוא צועק כזה we breaking freeeeee

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gifכלכךךךךךךך1@#!@^%

McFly rullz

New member
חחחח כההXDDאיך שהוא פותח ת'פה כשהוא שרר

הכל יפהה אני ובת דוד שליי עשינו קריוקי לשיר הזהה..וזה יצא אחלה!יחסית לאלה שלא עושים פיתוח קול...XD

DoLi it is Me

New member
שונאת את הייסקול מיוזיקל

סלחו לי אבל זה סרט קיצ'י חסר אלילה וסתום O.O [ולא להיתנפל עלי
]

YuvalJones

New member
../images/Emo47.gifמקוויקנד../images/Emo47.gif

שיר השבוע של מקפליי: Dont Know Why שוב חח ^^" שיר השבוע לא של מקפליי: 3AM - Busted גאד סייק זה שיר כזה יפה. להקת / אלבום השבוע: חתיכוס. וגם לבאסטד לא חסר ;] קליפ השבוע: 3AM תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: המופע של שלישיית פרוזק. פאק זה כזה מצחיק ^_^ משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן- כאבי שיניים מהזריקה ><" שימח-כלמיני, לא חסר. עיצב- לא היה חח ^^" ציטוט השבוע: -- אין כמו תמיד. הכל מוכן לקראת הלימודים? יאפ. אפילו מה ללבוש ישלי D: סיכום החופש הגדול בשבילכם: היה סבבה. עבר לי בטיל.. ממש מהר אבל. אחד החופשים הכי טובים שהיו לי. מתנגן בראש / פלייליסט: Look At The Sky McFly תמונת השבוע: אני יודעת ^_^

butbut

New member
זה מזכיר לי..שיש לי תלבושת ייחודית לבית ספר..

ושאם אני לא באה איתה,אז אני צריכה לבוא עם חולצות שמגיעות אחרי המרפק..>< גאש,שונאת בית ספר!

YuvalJones

New member
אצלינו יש רק -

חולצת בצפר שכתוב עליה ת'שם של הביתספר ומתחת 'רמתגן' ואפשר לקנות באיזה צבע שרוצי וכל גזרה שרוצים חוץ מוי חושפני חח וגם לאף מורה זה לא באמת משנה אם אנחנו באים או לא. ^,^

LironPoynter

New member
וויקנד אחרון לחופש]]; זהירות חפירה.^^

שיר השבוע של מקפליי: The heart never lies Forget all you know Too close for comfort She falls asleep שיר השבוע לא של מקפליי: Were not alone/son of dork 3am/busted Air hostess/busted Where is the love/busted - גאוני!D: Over now/busted All the way/busted Can't break thru/busted Fall at your feet/busted Tears and rain/ james blunt My life story/mxpx Play it loud/mxpx בקיצור חרישת באסטד מטורפת
להקת / אלבום השבוע: מקפליי ובאסטד
קליפ השבוע: 3am/busted תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים, האלופה
/ In the land of women, והייסקול מיוזיקלD: משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן - בלע, אמא לא הרשתה נזם אחרי שחשבתי שהיא נתנה רשות.>< שימח - אממ הפסטיבל המגניב בבת ים, קפה ג'ו עם חברה טובה, הייסקול מיוזיקל <לא הפסקתי ליירר כל הסרט
> ציטוט השבוע: אחותי הקטנה, עדי, עולה לכיתה ב' והיא בת שבע, יכולה ללמד את כל הכיתה על הומוסקסואליים.D: היא התווכחה איתנו שעה אם לסביות יכולות להוליד ילדים ביחד. עדי: "אם לסביות עושות ילדים אז יוצאים להם ילדים |מסובבת את האצבע ליד הראש|" <יענו קוקו חחח> אמא: "עדי לסביות לא יכולות להביא ילדים לעולם, הן לא יכולות להזדווג"XD עדי: "ברור שכן!" אני: "עדי הם לא יכולות, וגם בן עם בן לא יכול לעשות תינוקות!" עדי: "מה הקשר בן עם בן זה בכלל הומואים! הומואים כמו שון וניב!" <מטלנובלה בע"מ> הילדה הזו צריכה מוסד סגור
הכל מוכן לקראת הלימודים? פיזית כן, נפשית בכלל בכלל בכלל לא.>< סיכום החופש הגדול בשבילכם: היה לי ממש כיף, אני באמת מרגישה שניצלתי אותו כמו שצריך ולא היו מזיקים לי עוד שבועיים-שלושה חופש.-_-' מתנגן בראש / פלייליסט: Air hostess, i love the way you dress XD כמו ששיר אמרה, מאוד עמוק.^^ תמונת השבוע: חחחח תתעלמו מהזוועות, זה היה ממזמן אבל היא כל הזמן מצחיקה אותי. כדאי שמשהו יעשה את זה עכשיו כשתכפ חוזרים לבצפר.
שנה טובה לכולם

Yu vi

New member
MyMcWeekend ^.^../images/Emo85.gif

שיר השבוע של מקפליי: הגירסה של פייב קולורס מהדיוידי של וונדרלנד ביחד עם אמריקן אידיוט
Memory Lane Pinball Wizard Ultraviolet TCFC Please Please שיר השבוע לא של מקפליי: Snow Petrol- Chasing cars Green Day- American Idiot The killers- Mr. Brightside להקת / אלבום השבוע: מק3> קליפ השבוע: Please Please !! תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תוכנית- ורוניקה מארס >< סרט- איןלי מושג משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: שימח- מפגש ענק של פורום 1082 עצוב- מפגש אחרון לחופש של 1082 ]; ציטוט השבוע: ברייייל: "אני רק צריכה בס ואני ממש מקפליי מהלך" =-] זה רצח אותי. הכל מוכן לקראת הלימודים? חסרים לי עפרונות
סיכום החופש הגדול בשבילכם: היה כיף, אבל לא מיציתי. שלא ייגמר לעולם ]; מתנגן בראש / פלייליסט: אנלא מפסיקה לשיר את DON'T STOP ME NOW וAMERICAN IDIOT
תמונת השבוע: אני כלכך אוהבת תתמונה הזאתי

למעלה