McWeekend

לא מוניקה זה טוב!!!!

כיתה ה' זה איכסססססססססססססססססססססססססססססססססססס איך שנאתי כיתה ה'!! וכיתה ט'

O0NoNi0O

New member
מקוויקנד אחרון לחופש../images/Emo7.gif

שיר השבוע של מקפליי: לא יודעת לא שמעתי אותם מלא זמן;; שיר השבוע לא של מקפליי: חייב להפסיק לאכול עוגות- שייגעצ. להקת / אלבום השבוע: שייגעצ.
קליפ השבוע: איימ נוט אוקיי-MCR תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האונטומיה של גריי- נגמר
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן- חוזרים ללימודים+כואבות לי השיניים מהקוביות. שימח- לא יודעת. אה קנו לי שעון שרציתי מליון שנה וקלמרים שממש אהבתי
ציטוט השבוע: ממ..לא יודעת. הכל מוכן לקראת הלימודים? לצערי
סיכום החופש הגדול בשבילכם: מדהים חוץ מהקטע של חוויה. כול כך נחתי והיתי צריכה את זה חוצמיזה נמאס לי מאנשים בבצפר שלי אז זאת הייתה אחלה הפסקה, אוף לא רוצה חזור נמאס לי מהבצפר הזה! מתנגן בראש / פלייליסט: לא שומעת מוזיקה עכשיו אבל בחופש שמעתי מלא: הזמנה לחתונה- שוטי הנבואה (ז"ל) chaising cars- snow patrol תמונת השבוע:

Dana Argamen

New member
נה נה נה. ג'נסן אקלס החתיך :D

סתם היה בא לי להגיד =] שיר השבוע של מקפליי: easy way out שיר השבוע לא של מקפליי: Nsync - girlfriend dido-here with me Wheatus - Teenage Dirtbag Michelle Branch - everywhere להקת / אלבום השבוע: סאן אוף דורק. קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: פיירט מאסטר, רוזוול (כל כך!!!) משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצב - העובדה שחוזרים לבצפר. אבל אין ממש מה לעשות.. XD ציטוט השבוע: ג'נסן אקלס תעשה אותי
הכל מוכן לקראת הלימודים? כה סיכום החופש הגדול בשבילכם: מדהיםםםםםםםםםם! מתנגן בראש / פלייליסט: השיר החדש של ג'יימס בורן. משהו על לוזר.. תמונת השבוע: ג'נסן אקלס

The Psycho Girl

New member
השבוע שלי

שיר השבוע של מקפליי: לא שמעתי אותם השבוע שיר השבוע לא של מקפליי: כל הדיסק של son of dork להקת / אלבום השבוע: fightstar . son of dork קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מעודדות צמודות 3 משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: אין לי מחשב ואני צריכה להיות במחשבהמציק של אחי ציטוט השבוע: וואי היה לי ציטוט ממש טוב ושכחתי אותו ! פאאאק הכל מוכן לקראת הלימודים? לא אין לי כלום לשנה סיכום החופש הגדול בשבילכם: חרא חרא חרא ====== היה לי רק שבועיים חופש וגם אותם לא ניצלתי אני מתחילה את השנה עם מינוס שעות שינה מתנגן בראש / פלייליסט: שיר של משינה לא זוכרת איזה תמונת השבוע: תגובה מהירה

אניD;

וואי מלא זמן לא הייתי פה
אבל הנה אני, ואני מבטיחה *לנסות* לחזור לשגרת ההצפות שלי טחח (?!) שיר השבוע של מקפליי: Home Is Where The Heart Is Hypnotise Rockin' Robin Saturday Night The Ballad Of Paul K The Ballad Of Paul K (Strange Version) Ultraviolet שיר השבוע לא של מקפליי: Blink 182- Always I Miss You - Blink 182 Blink 182 - The Rock Show Bowling For Soup – Almost Bowling For Soup – Punk Rock 101 Good Charlotte – Dance Floor Anthem Good Charlotte – March On Green Day - Boulevard Of Broken Dreams My Chemical Romance - Famous Last Words Son Of Dork – Boyband להקת / אלבום השבוע: נממ.. מקפליי וגוד שארלוט
קליפ השבוע: Busted - Crashed The Wedding כי ראיתי אותו באמטיוי היטס והוא חמוד חח :DD אה וגם פליז פליז ואייל בי אוקיי ^^ תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: "קני נגד ספני" חחחחחחחחח יו קני הזה כ"כ קרוע XDDDD אני מתה עליו XD / "בוראט", ראיתי היום עם המשפחה חחח
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן- נמלים!@#^%$# ושרירים תפוסים כמעט כל השבוע >< >< >< שימח- חזרתי להתאמן במכון, סופסוף קיבלתי בדואר את TOTP (עם פוסטר 2 עמ' של דאגייי
) הלכתי ביום שישי לים והיה ממממממש כייף ומצחיק XD , והיום הייתי במקס ברנר וגם קניתי 2 ג'ינסים ^.^ עיצב- סוף החופש ;[ ציטוט השבוע: כמו תמיד, לא זוכרת
הכל מוכן לקראת הלימודים? יאפ D: סיכום החופש הגדול בשבילכם: הממ.. אני חושבת שזה החופש הכי כייף שהיה לי! עמוס, אבל עדיין מספיק זמן להירגע מהטירוף, אם ככה אפשר לקרוא לזה חחחחח
מתנגן בראש / פלייליסט: כל שנייה משהו אחר. השבוע אני מתמכרת למלא שירים ביחד! DDD: בכל מקרה, עכשיו זה בלד אוף פול קיי
תמונת השבוע:
איזה חמוווווד!
סופשבוע מהנה לכולן, ובהצלחה בלימודים (אומגאד מחר?! :O)!!

just orr

New member
><

אז לא הייתה לי כותרת, סו מי. >< פחח "קני נגד ספני" באמת נשמע נחמד XDD אווווו היית במקס ברנרר?!?!?!?!
כיפלך.
דאגדאגדאגדאגדאגדאגדאגדאגדאגייייייייי
(גם בגלל הפוסטר, וגם התמונה ששמת!! הוו
)

Shir Girl XD

New member
מקוויק אחרון לחופש

שיר השבוע של מקפליי: סטאר ג'יירל וסורי איצ' נוט גוד איינף שיר השבוע לא של מקפליי: וואט אי גוו טו סקול פור, יו סייד נוו (באסטד) להקת / אלבום השבוע: מקפליי ובאסטד קליפ השבוע: פביולוס- היי סקול מיוזיקל 2 תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סניקס, היי סקול מיוזיקל, ואו.סי משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן האנשי פרקט שליכלכו לי את כל החדר שימח: קיבלתי מתנה מחברה שלי מחו"ל דיסק של באסטד עצוב: שנה חדשה ציטוט השבוע: אין הכל מוכן לקראת הלימודים? בערך סיכום החופש הגדול בשבילכם:טעון פישור מתנגן בראש / פלייליסט:יו סייד נוו תמונת השבוע: זאק אפרון

DoLi it is Me

New member
עדיין מרגישה את הגלים ><

שיר השבוע של מקפליי:טרנסי F N ופליז פליז שיר השבוע לא של מקפליי:ספידר פיק
[לימדתי את בת דודה שלי את כל השיר באמצע הים אז כל האמריקאים נעצו בנו עיניים O.O] להקת / אלבום השבוע: רוצה לישון -אחלה דיסק O.O קליפ השבוע: ספידר פיג תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:החופשה [ משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:שימח:הסופה"ש D: והיםם ,עיצבן:המצילים בים
ושהתחלנו ללמוד שבוע לפני!! : ציטוט השבוע: אני ובנות דודות שלי החלטנו שאנחנו שוחות לאי אחד אז התחלתי לשיר באמצע הים: "לטיול יצאנו ואת בוב ספוג לא מצאנו אולי בקרוב נוכל למצוא את האננס! " [ספונץ' בוב גר באננס O.O מתחת לים"] ואם אתן רוצות לדעת אז בסוף לא הגענו לאי ולמה?? כי המצילים המטומטמים האלה לא הפסיקו ליצעוק עלינו בגלל שהיו מלא דגליע םשחורים והיה מסוכן O.O הכל מוכן לקראת הלימודים?ממזמן -_- סיכום החופש הגדול בשבילכם: מהיררר!! ולא עצבני!!! מתנגן בראש / פלייליסט:ספידר פיג
ושיר אחד של מדונה שהייתי דבוקה אליו מלא זמן תמונת השבוע: איזה חמווודדד

למעלה