אניD;
וואי מלא זמן לא הייתי פה
אבל הנה אני, ואני מבטיחה *לנסות* לחזור לשגרת ההצפות שלי טחח (?!)
שיר השבוע של מקפליי: Home Is Where The Heart Is Hypnotise Rockin' Robin Saturday Night The Ballad Of Paul K The Ballad Of Paul K (Strange Version) Ultraviolet
שיר השבוע לא של מקפליי: Blink 182- Always I Miss You - Blink 182 Blink 182 - The Rock Show Bowling For Soup – Almost Bowling For Soup – Punk Rock 101 Good Charlotte – Dance Floor Anthem Good Charlotte – March On Green Day - Boulevard Of Broken Dreams My Chemical Romance - Famous Last Words Son Of Dork – Boyband
להקת / אלבום השבוע: נממ.. מקפליי וגוד שארלוט
קליפ השבוע: Busted - Crashed The Wedding כי ראיתי אותו באמטיוי היטס והוא חמוד חח

D אה וגם פליז פליז ואייל בי אוקיי ^^
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: "קני נגד ספני" חחחחחחחחח יו קני הזה כ"כ קרוע XDDDD אני מתה עליו XD / "בוראט", ראיתי היום עם המשפחה חחח
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן- נמלים!@#^%$# ושרירים תפוסים כמעט כל השבוע >< >< >< שימח- חזרתי להתאמן במכון, סופסוף קיבלתי בדואר את TOTP (עם פוסטר 2 עמ' של דאגייי
) הלכתי ביום שישי לים והיה ממממממש כייף ומצחיק XD , והיום הייתי במקס ברנר וגם קניתי 2 ג'ינסים ^.^ עיצב- סוף החופש ;[
ציטוט השבוע: כמו תמיד, לא זוכרת
הכל מוכן לקראת הלימודים? יאפ D:
סיכום החופש הגדול בשבילכם: הממ.. אני חושבת שזה החופש הכי כייף שהיה לי! עמוס, אבל עדיין מספיק זמן להירגע מהטירוף, אם ככה אפשר לקרוא לזה חחחחח
מתנגן בראש / פלייליסט: כל שנייה משהו אחר. השבוע אני מתמכרת למלא שירים ביחד! DDD: בכל מקרה, עכשיו זה בלד אוף פול קיי
תמונת השבוע:
איזה חמוווווד!
סופשבוע מהנה לכולן, ובהצלחה בלימודים (אומגאד מחר?! :O)!!