אופס חחח
J just orr New member 24/10/08 #139 אהבתי את התמונה../images/Emo23.gif (אעא אני חייבת להפסיק עם זה XD)
C Charley XD New member 24/10/08 #149 קשרים אפלים ../images/Emo23.gif הנרי |ריר| הפרק האחרון היה כזה נוראי ! אוף על זה זה הכי הורס בעולם
S SurrenderTheGrey New member 24/10/08 #158 סופסוף מישהי שראתה אותו ומבינה אותי! הוא היה ממש ממש נוראי! למה להרוס את הסדרה???
C Charley XD New member 24/10/08 #165 כן ! למה ?! מה רע לכם שהוא עוזב למקום שאני אפילו לא זוכרת איך קוראים לו ! למה אתם לא יכולים שהוא ישאר עם ויקי ? ועוד במיוחד אחרי שמייק עוזב ! אוף איזה מעצבנים ! הורסי סדרות שכמותם
כן ! למה ?! מה רע לכם שהוא עוזב למקום שאני אפילו לא זוכרת איך קוראים לו ! למה אתם לא יכולים שהוא ישאר עם ויקי ? ועוד במיוחד אחרי שמייק עוזב ! אוף איזה מעצבנים ! הורסי סדרות שכמותם
S SurrenderTheGrey New member 24/10/08 #177 היה הורג אותם שהוא וויקי יהיו ביחד??? כאילו ואם כבר הנרי הלך למה גם מייק הולך? לא יכלו להשאיר לפחות אחד מהם?!?!?
היה הורג אותם שהוא וויקי יהיו ביחד??? כאילו ואם כבר הנרי הלך למה גם מייק הולך? לא יכלו להשאיר לפחות אחד מהם?!?!?
C Charley XD New member 25/10/08 #235 כן ! ממתי משאירים בחורה לבד ?! היא חצי עיוורת יא קופים חסרי רגישות .. הנרי תחזור ... אני רוצה אותך ! תגידי יש מצב לעונה שנייה או משהו ?
כן ! ממתי משאירים בחורה לבד ?! היא חצי עיוורת יא קופים חסרי רגישות .. הנרי תחזור ... אני רוצה אותך ! תגידי יש מצב לעונה שנייה או משהו ?
S SurrenderTheGrey New member 26/10/08 #333 אין לי מושג... זה לא נראה כאילו תתאים לזה ענה שניה אבל אני מקווה שיעשו ושהנרי יהיה עם ויקי! D:
C Charley XD New member 26/10/08 #353 אני מאוד מקווה שיהיה עונה שניה למרות שלא נראה לי ><" למרות שאני מאוד אשמח שהם יתקנו חלק מהנזקים שהם עשו !
אני מאוד מקווה שיהיה עונה שניה למרות שלא נראה לי ><" למרות שאני מאוד אשמח שהם יתקנו חלק מהנזקים שהם עשו !
B blackroses New member 26/10/08 #339 ../images/Emo59.gif מייק והנרי עוזבים??? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W white in Angel New member 28/10/08 #360 אבל למה את מספיילרת לאנשים?! (זאת שוב טל מהמשתמש של הדר) כמובן שראיתי את כל הפרקים עוד לפני שסיימו לשדר אותם בארץ, אבל... למה לספיילר?!
אבל למה את מספיילרת לאנשים?! (זאת שוב טל מהמשתמש של הדר) כמובן שראיתי את כל הפרקים עוד לפני שסיימו לשדר אותם בארץ, אבל... למה לספיילר?!
S sweet shir New member 29/10/08 #361 אבל לא שודר הפרק בארץ...? ליאן ואורטל כרגע דסקסו את זה למעלה... חח לא? או שלא הבנתי נכון. XD
S SurrenderTheGrey New member 25/10/08 #225 זו תיהיה בעיה בגלל שאני לא יכולה להפסיק לקרוא אותם! למרות שהיון התחלתי את השני והוא ממש ממש מדכא אותי
זו תיהיה בעיה בגלל שאני לא יכולה להפסיק לקרוא אותם! למרות שהיון התחלתי את השני והוא ממש ממש מדכא אותי
N N e r d y New member 25/10/08 #270 אז תגבילי את עצמך, חח ברצינות כאילו זה נגמר לי כל כך מהר =\ השני מדכאאא מממשש באיזה חלק את כבר? [שאני אדע על מה אני יכולה לדבר]
אז תגבילי את עצמך, חח ברצינות כאילו זה נגמר לי כל כך מהר =\ השני מדכאאא מממשש באיזה חלק את כבר? [שאני אדע על מה אני יכולה לדבר]