../images/Emo187.gif../images/Emo189.gifהתינוקת הכי מושלמת בעולם../images/Emo99.gif
של אחותי.
אחח היא מהממת ג'ינג'ית-בלונדינית מושלמת קטנטנהD: עדיין אין תמונות על המחשב לצערי. (נולדה ברביעי בבוקרDDD
שיר השבוע של מקפליי
do ya smile
שיר השבוע לא של מקפליי
coldplay - Yellow coldplay - yes הרבה של רן דנקר3> where does the good go save the last dance for me עידן יניב וליאור-חושב עליה עידן יניב-את יפה ריקוד רומנטי begging you מלא של אייל גולן
שירים מהאנטומיה של גריי (יש בסידרה הזו שירים כאלו טובים) eamon - fuck it boys don't cry - the cure
אומן/ית/להקת השבוע
אייל גולן מקפליי רן דנקר
אלבום השבוע
קליפ השבוע
הלידה של אחותי שצולמה בוידאו חחחחח [נחשב קליפ.?......] כשמראים לתולי חתלתולי את הקטעים הטובים שלו באח הגדול ובעצם 90 אחוז מזה זה הוא מחובק עם לאון או מצהיר לו על אהבתוXDDDDDD פשוט זוג חמוד
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
האח הגדול האנטומיה של גריי חברים בנות גילמור פשע מן העבר מחשבות פליליות כריסטין הישנה מלך השכונה איך פגשתי את אמא
ברני
סרט השבוע
פסטיבל הסרטים - רומן פולנסקי: מבוקש ונחשק
, "הזעם" סרט זוועתי ברמות שלמזל רוב האנשים לא ילכו לראות אותו<:
עיצבן השבוע
העציב השבוע
רק שאני לא יכולה להחזיק את התינוקת חח
שימח השבוע
אחותי ילדה תינוקת ג'ינג'ית בלונדינית מהממת במשקל 3.5 קילו
ציטוט השבוע
בעלה של אחותי לתינוקת "טוב אין לי זמן לשטויות שלך, תגידי אבא ובואי אני אלמד אותך נהיגה" ~מנסים לחשוב על שמות לתינוקת~ אמא שלי מציעה...תשרי. כולם אומרים לה שלא תנסה יותר להציע חח דיברתי מקודם עם אמא שלי והיא אמרה שגם לנו היא רצתה לקרוא בשמות המופלאים האלה (סלע, ים, נהר, אגם, נקיק, יער, חוף, תשרי, וכו' שלא נדע) אני לאמא שלי "את רצית לקרוא לנו תשרי?!" אמא שלי "לא חשבתי על השם הזה אז.." "ואם היית חושבת? מה היה עולה בגורלנו?" "אבא שלך היה עומד בדרכי" חחחחחח יוסי "סוטול סוטול סוטול סוטול סוטול, הופ! טשטוש!"XDDDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש/בפלייליסט
dreaming of you - the coral
המלצת השבוע
לכו לאח הגדול! חחח
התמונה הכי חמה