McWeeKenD

אני בפרק 13 ../images/Emo58.gif

בקטע שמתי שהיא נפגשת עם ג'יקוב ליד הים אחרי שהיא מגלה שהוא איש זאב. וואי אני ממש רציתי להרוג אותה בקטע שאדוארד הלך!!! תתנגדי! תגידי משהו! אל תעמדי שם כמו מטומטמת!!!! זה ממש הכניס אותי לדיכי חחח נחמד שאפשר לדבר עם מישהי שקראה כבר חח אין לי למי לחפור בגלל שנסטיה ושיר עוד לא קראו אותו

N e r d y

New member
אהא../images/Emo58.gif

יאוו שנאתי את ג'ייקוב בקטע הזה >< וכן היא יצאה ממש מטומטמת בגללה חצי ספר לא היה אדוארד!! פשוט כל הספר את מעבירה עוד עמוד ועוד עמוד ורק מחכה לראות שכתוב אדוארד איפשהו XDD בגלל זה סטאפני מאייר חייבת להמשיך את מידנייט סאן ולעשות גם ניו מון מנק' מבט של אדוארד

../images/Emo58.gif

וואי היא באמת חייבת לעשות את זה! ואני יודעת מתי אדוארד חוזר חח ראיתי כפתור שרשום בו שצריך לקרוע את עמודים 100 ומשהו עד 300 ומשהו מניו מון בגלל שאדוארד לא נמצא בהם.. וזה ממש ביאס אותי בהתחלה ולא רציתי לקרוא את הספר בגלל שאין את אדוארד חחח

blackroses

New member
../images/Emo59.gifאוווח ../images/Emo58.gif

בלה הסתומה, סיימתי אתמול את הסאגה. כל כך כל כך מטומטמת [בלה], כזאת בכיינית מעצבנת. 'יש לי חור בלב', 'יש לי חור בלב'
. למי אכפת?!?!?! היה לי ממש קשה לקרוא את הספר בלי אדוארד...

../images/Emo187.gif McWeeKenD ../images/Emo187.gif

שיר השבוע של מקפליי
Corrupted Ignorance The Last Song Silence Is Scary Sound
שיר השבוע לא של מקפליי
high school musical 3 senior year - Now or Never Katy Parry - I Kissed A Girl The End - Simple plan
להקת/אלבום השבוע
Room On The 3rd Floor Radio:ACTIVE
קליפ השבוע
מהראיון שלהם בברזיל , http://www.youtube.com/watch?v=kTdqhAzox9U של הייסקול מיוזיקל 3 , :) שיר מהמם . http://il.youtube.com/watch?v=wtHYZoYQHlY&feature=related גאאאד זאק כזה שוווה !!!! 1
( אבל דאגי יותר , אני יודעת שזה לא קשור )
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
יעד סופי 3 . הוסטל האח הגדול מפרץ האהבה היפה והחנון ( איזה כיף שמלאני וטל עפו , בלי להתגרות בקרן חעחע )
משהו שעיצבן
המסן יצא מהארון והחליט להיות הומו ולא לעבוד . !!!! [ לפעמים ]
שימח השבוע
פוסטרים של מקפלי וסימפל פלאן בכמויות .
המזנתי מאיזה חנות את וונדרלנד , .
ההורים שלי שוקלים אם להסכים לי להזמין מהאינטרנט את רדיו אקטיב חח .
עיצב השבוע
שאני לא בטוח הולכת להופעה של סימפל . ^
ציטוט השבוע
בסווכה חח , אמרתי לאחי : " אתה יכול למזוג לי לשתות ? " הוא : " אין כוסות .. " אני : " הנה לידך מה אתה לא רואה ? " הוא : " איך אני יכול לראות הם שקופות " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מטומטם כזה .
מתנגן בראש/בפלייליסט
Disturbed_-_Inside_the_Fire אגב אני ממליצה על הלהקה הזאת מאד , ועל השיר
תמונת השבוע
כתבתי על היד דאגי באנגלית

noam31995

New member
פעם ראשונה!!יאי!mcweeken

שיר השבוע של מקפליי
: bubble wrap lies that girl one for the radio
שיר השבוע לא של מקפליי
: שובי אליי 7 things mr brightside perfect untitled
אומן/ית/להקת השבוע
: mcfly simple plan mcr
אלבום השבוע
: radio:active עבודה עברית
קליפ השבוע
: lies 7 things perfect
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
: שנות השבעים!!!
סרט השבוע
: תחטפי את ליבי(הורדתי אותו!!) שייקספיר מאוהב
עיצבן השבוע
:החורף!!
העציב השבוע
: שחברה שלי עדיין בחו"ל
שימח השבוע
: האח התינוק שלי התחיל ללכת!(בלי ידיים!!יאיי!)
ציטוט השבוע
: אני נושם משמע אני קיים, אני שוחה משמע אני קייק(טל פרידמן)
מתנגן בראש/בפלייליסט
: kidnap my heart
המלצת השבוע
: תישנו שנת חורף!
התמונה הכי חמה
:

noam31995

New member
המחשב הדפוק הזה!!

המחשב שלי כתב שזה לא שלח אז שלחתי שוב וטיפה שונה...טמטום...סוריי....חחח

Red Shani

New member
It was only a kiss, It was only a kiss../images/Emo47.gif

שיר השבוע של מקפליי
Bubblewrap Mr. Brightside Room On The 3rd Floor
שיר השבוע לא של מקפליי
Boulevard Of Broken Dreams- Green Day End- Simple Plan Blackbird- The Beatles Talk- Coldplay Swallowed In The Sea- Coldplay
אומן/ית/להקת השבוע
Green Day, McFly
הפיג'מות שנות ה- 70
עיצבן השבוע
תפוז
העציב השבוע
שנגמר החופש
שימח השבוע
-בגדים חדשים
-24 מתקרב D= התגעגעתי!%@^
-שיחה שלי ושל מור שנמשכה 4 שעות (!) רק על פושים
-בניון במדים ירוקים
ציטוט השבוע
מור:"יו! יש לי רעיון לשלט לסימפל!" אני:"מה?" מור:"מקפליי ווי לאב יו" *נקרעות מצחוק* המורה:"ולמה הוא עשה את זה?" מישהו:"כי הוא ערבי!" המורה:"כן. כי הוא ערבי!" מישהו2:"מה?!" המורה(מבולבלת):"לא לא!" מישהו3: כן כן! כי הוא ערבי" (יעני מנסה להראות שהמורה גזענית XDD)
מישהי:"המורה! את שלחת לי וירוס באייסי!" המורה:"אני שלחתי לך וירוס באייסי?!" מישהו(בצעקה):"המורה האקרית, אה?"
המורה למתמ'(מתחילה להתעצבן עלינו שאנחנו כיתה של מופרעים):"השנה אני אחגוג 46 שנה שאני מורה..." מישהי:"46 שנים ביזבזת על זה?!" XDDDD
מתנגן בראש/בפלייליסט
House of Fun(כמה זמן לא שמעתי את זה
)
המלצת השבוע
אל תלכו לישון מאוחר שיש למחרת בית ספר ואתם לומדים 8 שעות >.<
התמונה הכי חמה
פושים!@#%$#^%$

m o r 1 0 2

New member
אסףXDDDDD../images/Emo168.gif

"אני חייב 25 שקל" יש לך 10 ועוד 10 ועוד 10?XDD הרג אותיXD

m o r 1 0 2

New member
הציטוטיםXDD|גבות|../images/Emo168.gif

חח,היה ממש מצחיק אותו היום
רשמנו איזה דף ורבעXDD

Orange Sky

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo189.gifהתינוקת הכי מושלמת בעולם../images/Emo99.gif

של אחותי.
אחח היא מהממת ג'ינג'ית-בלונדינית מושלמת קטנטנהD: עדיין אין תמונות על המחשב לצערי. (נולדה ברביעי בבוקרDDD:)
שיר השבוע של מקפליי
do ya smile
שיר השבוע לא של מקפליי
coldplay - Yellow coldplay - yes הרבה של רן דנקר3> where does the good go save the last dance for me עידן יניב וליאור-חושב עליה עידן יניב-את יפה ריקוד רומנטי begging you מלא של אייל גולן
שירים מהאנטומיה של גריי (יש בסידרה הזו שירים כאלו טובים) eamon - fuck it boys don't cry - the cure
אומן/ית/להקת השבוע
אייל גולן מקפליי רן דנקר
אלבום השבוע
קליפ השבוע
הלידה של אחותי שצולמה בוידאו חחחחח [נחשב קליפ.?......] כשמראים לתולי חתלתולי את הקטעים הטובים שלו באח הגדול ובעצם 90 אחוז מזה זה הוא מחובק עם לאון או מצהיר לו על אהבתוXDDDDDD פשוט זוג חמוד:)
האח הגדול האנטומיה של גריי חברים בנות גילמור פשע מן העבר מחשבות פליליות כריסטין הישנה מלך השכונה איך פגשתי את אמא
ברני
סרט השבוע
פסטיבל הסרטים - רומן פולנסקי: מבוקש ונחשק
, "הזעם" סרט זוועתי ברמות שלמזל רוב האנשים לא ילכו לראות אותו<:
עיצבן השבוע
העציב השבוע
רק שאני לא יכולה להחזיק את התינוקת חח
שימח השבוע
אחותי ילדה תינוקת ג'ינג'ית בלונדינית מהממת במשקל 3.5 קילו
ציטוט השבוע
בעלה של אחותי לתינוקת "טוב אין לי זמן לשטויות שלך, תגידי אבא ובואי אני אלמד אותך נהיגה" ~מנסים לחשוב על שמות לתינוקת~ אמא שלי מציעה...תשרי. כולם אומרים לה שלא תנסה יותר להציע חח דיברתי מקודם עם אמא שלי והיא אמרה שגם לנו היא רצתה לקרוא בשמות המופלאים האלה (סלע, ים, נהר, אגם, נקיק, יער, חוף, תשרי, וכו' שלא נדע) אני לאמא שלי "את רצית לקרוא לנו תשרי?!" אמא שלי "לא חשבתי על השם הזה אז.." "ואם היית חושבת? מה היה עולה בגורלנו?" "אבא שלך היה עומד בדרכי" חחחחחח יוסי "סוטול סוטול סוטול סוטול סוטול, הופ! טשטוש!"XDDDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש/בפלייליסט
dreaming of you - the coral
המלצת השבוע
לכו לאח הגדול! חחח
התמונה הכי חמה

למעלה