McWeekend!

Charley XD

New member
This is the last time I'll abandon you

And this is the last time I'll forget you I wish I could I wish I could שיר השבוע של מקפליי: DGAO וטרנסי שיר השבוע לא של מקפליי : Acceptance - So Contagious The Rasmus - Ghostbusters Thriving Ivory - Angels On The Moon Paramore-Decode Diamonds Are Forever אוח הקאבר של מנקיז
הם באמת גאונים Panic! At The Disco - But It's Better If You Do Panic! At the Disco - Northern Downpour Panic! At The Disco - Build God, Then We'll Talk Panic At The Disco - I Write Sins Not Tragedies Nickelbeck - Savin' Me Nickelback - Side Of A Bullet Nickelback - See You At The Show Nickelback - If Everyone Cared muse - house of the rising sun Muse - Feeling Good Muse - Stockholm Syndrome ועוד הרבה של לינקין שאין לי כוח לכתוב ><" אומן/ית/להקת השבוע : פאניק, מיוז, לינקין וניקלבק תוכנית הטלוויזיה של השבוע: שנות ה70 סרט השבוע ההתחלה של אקס מן 3 .. עיצבן השבוע : משהו שצריכים לצנזר כי בכל זאת זה פרום לכל המשפחה
וג'ייקוב ><" העציב השבוע : אממ שיש לי בוחן במתמטיקה ביום ראשון ואני לא יודעת כלום .. שימח השבוע : היה טיול שנתי אדיר ! ציטוט השבוע : ילד : "....עם חברים כאלו לא צריכים אויביים !" חברה : "מה זה המשפט הזה ?!" אני : "נכון ! לנו יש משפטים הרבה יותר טובים" חברה : "נכון, למשל Do I dazzle you?" אני : "או, הו מאצ' איז אלוט ?" חברה : "וכמו דונט פורגט טו בריד .." אני : "כן ! הם הרבה יותר טובים מהמשפט הזה .. הם אפילו לקוחים מספר .. שלו לקוח מספר ? אני לא חושבת" חברה : "כן שלנו הרבה יותר טובים" אני : "אהה יש גם את דה וייטר וואז הוט אה ?" רמות הכאפה הגיעו לרמה חדשה ><" ועוד מלא מלא מהטיול שאין לי כוח לכתוב .. מתנגן בראש/בפלייליסט : Paramore - Decode המלצת השבוע : תהיו חכמים, ותקראו את ניו מון מהר התמונה הכי חמה :

Charley XD

New member
ועוד אחת כי שיר ציירה לי תמונה ולכן לא !

ואז מה עם היא ציירה לי בלה מתה ? היא ציירה לי אדוארד ליד.

Charley XD

New member
חס וחסה שאני אזלזל כפרה XD

אני בחיים לא אסרב לאשר עוד תמונות שאת תציירי לי D:

Charley XD

New member
איזה תמונה עם הע' ?

התכוונת לתמונה הזאת של האנשים שקופצים בחבל ?

sweet shir

New member
התמונה. ../images/Emo99.gif

פורום לכל המשפחה XDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט הרג אותי XDDDDDDDDDDD (זה אומר שאני כאפה ביחד איתך ברמות החדשות
)
מסכמה עם המלצת השבוע
לאביוווווווווו אני רוצה כבר להפגש איתך זונה. :(

Charley XD

New member
רק אצלנו זה יכול להיות באותו משפט

ועוד להיחשב לחצי מחמאה XD וכן ><" אני כאפה ביחד איתך ואור .. שיא חדש ! נראה מי ישבור אותו .. וכן. מה את רוצה ? שאני אקח אחריות על זה שהרסתי תמימות של ילדות קטנות ?! (אהמ. אולי את מוכנה לקחת אחריות עלי אבל אני לא מוכנה לקחת על אחרות XD) מי צריך את התיאורים שלי ? או סרטונים פרונוגרפיים ? אה ? חח
מפגרת שלי .. תבואי כבר.

sweet shir

New member
מה? חחחח מה חצי מחמאה?XDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סרטונים פורנוגרפיים XDDDDDDD תזמיני אותי כבר! חח סתמוש, בשביל זה יש את חנוכהD:

Charley XD

New member
אוו חנוכה ..

את יודעת שה"אוו" הזה מאוד שימושי ?! בתודה לסקרלט שהביאה את "אוו אשלי" לחיינו .. נו זונה .. אצלנו זה הפך כבר לחצי מחמאה XD מה לא סרט פורנוגרפי מה ששלחת לי ? תודי שכן ! אני יכולה להגיד לך שהייתי בשוק במשך כמה ימיים XD תשאלי את אור ודרור ..

sweet shir

New member
../images/Emo6.gif

אה חחחחחחחחחחח זה לא מחמאה, זה פשוט.. מילת תיאור שכזוXD זה לא פורנוגרפי, זה חצי פורנוגרפי... XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די, הייתי משלמת כסף בשביל לראות תפרצוף שלךXDD ~כלבהה~

just orr

New member
חחחח אני שלחתי לך את Diamonds Are Forever?

כי לא זכרתי ששלחתי לך, אבל זכרתי שחפרתי לך עליו XDDDDDDD והציטוט זה את ורותם?
כאפות שלי
התמונה *____________*

Charley XD

New member
אני חפרתי לך עליו XD על זה שאני לא מוצאת אותו

וכן ><" אני ורותם .. אני יודעת
ואור לאיפה נעלמת לי ! אני לא מצליחה לדבר איתך .. פאק ! לא יצא לי להודות לך מספיק !! ממש תודה נשמה חיים כפרות 3> אוהבת אותך מלאמלא
ולא אכפת לי שיצאתי לסבו XD

just orr

New member
חחח אוקיי ../images/Emo6.gif

ותודה על מה? מה עשיתי...? XDDDDDD כפרעלייך חחחח 333>

Yu vi

New member
מקוויקנד אחרי מיליון שנה<:../images/Emo85.gif

שיר השבוע של מקפליי
Down goes another one Do Ya Acoustic Medley
שיר השבוע לא של מקפליי
Decode - Paramore
Feeling Good - Muse Plug In Baby - Muse Muscle Museum - Muse Unintended - Muse Can't Take My Eyes Off Of You - Muse Starlight - Muse Invincible - Muse Swallowed in the sea - Coldplay Shiver - Coldplay Trouble - Coldplay The Scientist - Coldplay Yellow - Coldplay BYOB - System of a down Stealing Society - System of a down Psycho - System of a down Fuck the system - System of a down I'm Outta Time - Oasis Stand By Me - Oasis Live Forever - Oasis She wants to be me - Busted 3am - Busted Face Down - RJA Womanizer - Britney Spears ><
אומן/ית/להקת השבוע
Muse, Coldplay, Oasis, SOAD, Busted&McFly
אלבום השבוע
של כל הלהקות שרשמתי ^
קליפ השבוע
Decode של פראמור
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
שנות ה70, סאות'פארק, האי, הוליווד הילס.
סרט השבוע
המומיה חח
עיצבן השבוע
אנשים...