../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifהתחלתי לקרוא טוילייט../images/Emo9.gif
כבוד, כבוד....חח סתם לא הייתי לי כותרת משכנעת
ותוך שעתיים הגעתי לפרק 6
והגעתי למסקנה שהתמכרתי, ושכשאני אסיים תספר לא יהיו לי חיים..... יש רק ספר אחד או שזה סדרה!?
Cause I'm not coming back I'm closing the door I used to be tripping over missing you But I'm not anymore I got the picture phone Baby, your picture's gone I couldn't stand to see your smile Every time you dial
שיר השבוע של מקפליי
שיר השבוע לא של מקפליי
Metro Stasion - Shake It
Paramore - Decode Rihanna - Cry
Sean Kingston - What Is It
Jordin Sparks - Tatoo Live Your Life - T.I & Rihanna Usher - Tranding Places David Archuleta - Crush
David Cook - Light On
Good Charlotte-Seasons Good Charlotte- I Just Wanna Live Iglu & Hartly - In This City Christina Aguilera - Keeps Getting Better Tony Oller - My Heart
Pink - Sober Pink - Dear Mr President
Evanescence - My Immortal Miley Cyrus - Fly On The Wall Taylor Swift - Love Story Reach Out - Hilary Duff כל השירים של ג'סי מקרטני
אומן/ית/להקת השבוע
האחים ג'ונאס,מקפליי,פארמור,סימפלאן,טוני אולר,ג'סי מקרטני,ריהאנה
אלבום השבוע
A Little Bir Longer - Jonas Brothers Departure - Jesse Mccartney Beautiful Soul - Jesse Mccartney Right When You Want Me - Jesse Mccartney
קליפ השבוע
Metro Station - Shake It
http://www.youtube.com/watch?v=EpU78IeTx_c Paramore - Decode
http://www.youtube.com/watch?v=RvnkAtWcKYg David Cook - Light On
http://www.youtube.com/watch?v=CP5fBx8JLoQ Jesse McCartney - It's Over http://www.youtube.com/watch?v=hVncVzx8cCM
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
האח הגדול - לאון
האנה מונטנה - ריקו
והיה השבוע פרק עם האחים!!!! מדריך ההישרדות של נד |שורק| לא מדהימה על טבעי כל העונות - סאם
דין
האחת שיודעת עונה 2 - דין ונייט
גיבורים עונה 3 - הירו
נייתן
מגרש ביתי-כל העונות ג'ימיי
#@%@% הטקס של ה - AMA פשוט.אין.מילים. דר. פלסטיק עונה 6 כמעט מלאכים עונה 2 - כולם פשוט $@#!%^
הכיתה של MTV היה השבוע כיתה מבצפר בת"א ג'יי לנו - האחים היו שם!!!!!! נמלטים עונה 4 - מייקל
פטיטו עונה 2 - ברונו
חדשות ערוץ E
סרט השבוע
27 שמלות היום שאחרי מחר מדגסקר מדגסקר 2 כיפה אדומה-הסיפור האמיתי ארמגדון הפטריוט - הית' לדג'ר
גם פה הוא מת
הארי פוטר וגביע האש-סדריק
עיצבן השבוע
המורים כהרגלם חברות בקטנה כהרגלן הורים כהרגלם סיגלית שבקושי ראיתי אותה השבוע ולא עונה כמעט לפלאפונים, ואז כשהיא כן היא מבטיחה להתחבר למסן ולא מתחברת!!! ואני זקוקה לסמיילים שלי דחוףף
העציב השבוע
סיפור חייו ובעיותיו של ידיד
שימח השבוע
ציטוט השבוע
ואו יש מלאאאא כי לא עשיתי מקוויקנד איזה חודש.......|שורק| אביב:"יו עוד מעט הסילבסטר...צריך למצוא מישהו לנצל ליום אחד. אבל מי? איזה דילמה" אח שלי (בן 7) רואה את הקליפ של איקון דינג'רוס איפה שיש את הזו*ה הזאת ... אח שלי:"למה כולם אוהבים אותה?" אני:"כי יש לה ציצים גדולים" אח שלי:"נו אז מה, גם לך יש ציצים גדולים ואותך אף אחד לא אוהב" אני: 0__o עתליה לדורין:"בואנה הציצים שלך ממש גדולים" -ממששת אותם- "יואו הם ממש חיים, הם עם רגש!!" בשיעור מתמטיקה דינה (המורה) הולכת לכבות את המזגן.. אביב:"אל תכבו את המזגן נעים + " אני:"אז תורידי את הז'קט ויהיה לך נעים ++" אביב:"לא...יהיה לי נעים +-" אני:" טיפשה, זה אומר שהנעים נשאר אותו דבר" דינה:"יופי חזרנו לכיתה ז'...." באותו שיעור.. אביב:"דינה אם אני אביא לך תרגיל של אוניברסיטה את תדעי לפתור אותו?" דינה:"אני אמורה.." גל.א:"אמורה זה שם של דגה" אור:"אישתו של אמור הדג" עדיין אותו שיעור.. דינה בודקת מי עשה שיעורים תמי:"לא סימנתי בדף אז לא עשיתי.." רעואל:"קצת אחריות..מתקשרים לחברה, שואלים" תמי:"אבל אין לי חברות" עדיין אותו שיעור הזויי.. עמית:"נו אז תפתח סוגריים!!" רועי:"אני יודע לפתוח רק בנות
" בשיעור לשון.. יורם(המורה):"יש כאלה שהם חסרי השכלה..אבל יש להם חכמת חיים" גל.ל:"כמו יוסי בובליל" XDDDD בשיעור ביו.. גל.מ(בת):"אני ראיתי את כל הפרקים של בובספוג" אני:"גם אני
" גל.ל (בן):"אני ראיתי פרקים מחוץ לארץ" תום:"בואנה את גבר. אני מקנא בך" בשיעור ערבית.. ליאורה(המורה):"מה זה מיחבקה? לאהוב. כמו שהנה אני מחבקת את נטע אז אני אוהבת אותו" נטע:"אווווווו" ליאורה:"זה כאילו זה לא באמת..." גם בשיעור ערבית..קראנו סיפור של נג'יב מחפוט' ליאורה(המורה):" 'הילד הקטן נגע בשפתייה קלות והרגיש את ריח נשימתה וסוכריות פרעושי הגברת שאכלה הילדה, היא ישבה בשקט ולא עשתה כלום' הוא כאילו אנס אותה.. 'הילד חזר למדרגות וראה מעבד לחומה זוג אנשים מבוגרים עושים אותו דבר שעשה עם הילדה מקודם רק עם מומחיות מפתיעה...' נטע אתה יכול להדגים? 'אחרי שסיימו' הם גמרו 'שאל הגבר-איפה הכסף?' זה אומר שהיא מה? זונה" לידור:"אבל למה הוא זה שמבקש כסף?" זיידר:"כי היא לא הייתה טובה והבטיחה החזר כספי" באותו שיעור.. אור.כ:"בלעתי זבוב זה אומר שיש לי כנפיים?" אני:"מה שבטוח הוא שאין לך שכל... לא לא, עכשיו אתה ספיידר זבוב!! לא,זבובמן!!" זיידר:"לא... הוא היה מפגר, וגם עכשיו הוא מפגר..ההבדלהוא שעכשיו הוא מפגר בולע זבובים" ילד א' יוצא לשירותים ילד ב' (שיש כל השיעור) מתעורר:"שמור על עצמך גבר.." בשיעור אנגלית.. אני:"וואי מי עושה רעש מעצבן?!" עתליה:"בדוק מישהו טיפש...&q