McWeekend

sweet shir

New member
../images/Emo29.gif מקוויקנד! D:

שיר השבוע של מקפליי: כלמיני. שומדבר ספציפי. שיר השבוע לא של מקפליי: Starlight (Live) - Adam Lambert Whole Lotta Love (Live) - Adam Lambert Heartless - Kris Allen Cat Flushing A Toilet - Parry Gripp אומן/ית/להקת השבוע: AAR, פראמור, קריס, אדם ומקפליי. קליפ השבוע: הדבר הכי קורע ביקום! Joe Jonas Dances to Single Ladies http://www.youtube.com/watch?v=rP-KFnYg6Hw R. Kelly Trapped In The Closet - מה שעצוב שזה לא פארודיה. XD http://www.youtube.com/watch?v=jnmWVFmZ8ik Mad Tv: Trapped in the Cupboard http://www.youtube.com/watch?v=7putw2A4FiI תוכנית הטלוויזיה של השבוע: מגרש ביתי, האו. סי., גריק, 90210, מועדון לילה, מה ש'תה שומע, המשרד, מכושפות וחצויה. סרט השבוע: יורו טריפ וההצעה. עיצבן השבוע:איןלי בגד ים ואני נוסעת לקוקה קולה וילאג' ב15 חח העציב השבוע: הייתי בשופינג בת"א ולא מצאתי מלא דברים שרציתי.
שימח השבוע: הייתי אצל אורטלוש ה100ממת!!!1111 XD & קראדם הקושקושונים
, ת"א, ויציאות כיפיות עם חברים. D: ציטוט השבוע: ~על ג'ו ג'ונאס.~ אני: " איך יש לו כזה שריר ברגליים? מה הוא עושה ברגליים שיש לו כאלו שרירים?" אורטל: "הולך על עקבים..." אורטל: "היה טוב היום." שיר : "כן... נעשה את זה שוב." ~הקדמה: יש מישהי בפורום אופנה שהכינוי שלה הוא שמיים צהובים. אני וחברה שלי היינו בת"א.~ החברה: "היי תראי, שמיים צהובים." אני: ~מסתכלת על השמיים~ "איפה שמיים צהובים?" וההיא בדיוק עברה לידינו ושמעה אותי והסתכלה עלי מוזר חחחחחחחחחח *naf Eileen אומר/ת (00:07): בכל מקרה הארי/דאגי הייתה תקופה שהייתי סגורה על זה שהם יצאו מהארוןXD *naf Eileen אומר/ת (00:07): די הם כאלו מאץ' מיייד אין האבן *naf Eileen אומר/ת (00:07): למה הם לא הומואים למה *naf שיר. אומר/ת (00:08): כי הם אוהבים נשים פפפ *naf שיר. אומר/ת (00:08): אני עדיין חושבת שאחד מהם בי XD *naf שיר. אומר/ת (00:08): איןמצבבבב שאפחד מהם אפעם לא היה בי קיוריוס *naf Eileen אומר/ת (00:08): ברור. מי? *naf שיר. אומר/ת (00:08): לודעת, טום ודני לא.. והארי זה כאילו האוביוסXD *naf Eileen אומר/ת (00:09): דאגי הוא הארי-קיוריוסXD ~במהלך הנחיית תוכנית רדיו של טופ 40 שירים בארה"ב~
Kris: "'I Know You Want Me'... That song takes on a whole new meaning being in the room with you, Adam." *laughing* Adam: "You're wife said the same thing."​
מתנגן בראש/בפלייליסט: Falling Slowly - Kris Allen המלצת השבוע: אל תרימו את החולצות שלכן ותקטרו (על שומנים וחוסר-בציצים) באמצע הרחוב. מכוניות נוטות לעבור שם XDDDD התמונה הכי חמה: יש מלאאא. לא הצלחתי לצמצם. XD אני כ"כ רוצה להיות שם. אופ. למה אני לא גרה בארה"ב. או קנדה! החיים לא פיירים.

sweet shir

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif

חחחחחחחחחחחחח יואו זה קרע אותי קשות. XD

sweet shir

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif

הפוטושופ הכי מוצלח ביקום!!!

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif היא אמרה שזה פוטושופ ../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

חחחחחח נסטיה .

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifזה נראה אמיתי ברמות הזויות../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

בחיים לא הייתי מנחשת שזה פוטושופ אם לא היו אומרים לי....

Charley XD

New member
אוי גאד XD

התמונות האלו זה אחד ה-דברים ! איזה מושלמים 33> והציטוטים
אהה וכמובן הסרטונים XD היה מושלם אהה ומיוז .. יכול להיות רק מיוז לדעתי .. סורי אדם שר מדהים אבל לא מיוז .. למשל לבואי הוא עשה דברים שממש אהבתי 3> לייף און מארס היה מעולה !

sweet shir

New member
מבינה למה לא הצלחתי לבחור?! XDDD

חחחחחחחחחחחחחחחח אני פשוט יותר אוהבת ת'קול של אדם. ידעתי שלא תאהבי XD התמונות שולטוווות! אה ואמרתי לך שלתמונה של הפוטושופ מעריצה הראתה להם? פשוט היא הצטלמה איתם, ואז מעריצים אחרים יצרו את התמונה הזאת (ועוד תמונה שאדם מנשק את קריס)~ ושהיא הלכה לעוד הופעה היא הראתה לקריס את התמונות והוא נקרעעע מצחוק ואז אמר שהוא ואדם עושים את זה גם במציאות!!!!!! אה והבנת שהארי-קיוריוס זה כנראה בהשראת מאלפוי-סקשואל?XD

Charley XD

New member
אופקורס שהבנתי את זה XD

את מצפה ממני אחרת ? חוצפה XD זה הרג אותי .. חחחחח וואי איזה נושים עלק אישה הם בטח עושים שלישיה XD מתיו'
הוא בעצם נסיך האופל. אין עליו. נסיכים הכי חתיכים, תשאלי את הארי.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קריס אמר שיש לקייטי

~אישתו~ קראש על אדם!! XDD ושהיא תבוא לtour אדם יעשה לה מניקור חחחחחחחח הם יצורים כה מושלמים! XD

Charley XD

New member
כמו שאמרתי,

שלישייה. גם אני רוצה שהוא יעשה לי מניקור ! וגם אני רוצה לחיות בקנדה. עם הבנת למה אני מתכוונת

sweet shir

New member
ת'אמת שלא נראה לי שהבנתי. XD

חחחחחחחחחחחחח גם אני רוצה שהוא יעשה לי מניקור, הוא מורח לק שחור בצורה מושללללמת! וזה ממש קשה לשים לק שחור!! אגב סיפרתי לך שהוא מוטציה על אנושית? חחחחחחחחחחח הוא לא מזיע בהופעות!!!!!! בזמן שהוא לובש מעיל עור, מכנסיים ארוכות ומגפיים!!! משהו לא בסדר איתו. XD

למעלה